Теру замени Анистън с 25-годишна бунтарка

На Джъстни Теру не му трябваше много време, за да преодолее болката от раздялата със съпругата си Дженифър Анистън и да открие отново любовта.

Обратно в новината

Коментари - Теру замени Анистън с 25-годишна бунтарка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е шик! Страхотен стил и визия!

Всички сме на страната на "нашата Джен". Но тя почти на 50 г. още носи детското у себе си. А въпросната бунтарка има вид сякаш е родена възрастна. На 40-50 години ще има толкова силно развита индивидуалност и доминантен характер, че или ще стане утвърдена звезда, или ще свърши в лудницата. Може това да му допада на Теру - още като се хвана с кака си Джен се подразбра, че търси зряла жена. Е, накрая разбра, че не е въпрос на години.

Тя е артист! Има излъчването на типичната хипарка. Но в България няма как да се котира това, трябва силиконец, джуки, извиФки, коси като на пещернячка.... това са вторичните белези на красотата. Изкуството е само за извинение и за фон на ракийката.

Много е зле горката.. Язък, че е токова по - малка от Джен, но и срещу нея да тича, пак няма да достигне нейния стил, финес и съвършеното и тяло. Селска пръчка !!

Все си мисля, че най добре щяха да са си с Брад Пит. Що не вземат пак да се съберат.Тъкмо Дженката без тоя световнонеизвестен г..з,който се прочу покрай нея, а Пит е без лудата кака Джоли

Като й гледам снимките, само е артист, фотограф и режисьор. А крокодилчето Анистън, може да го съди за сексуален тормоз при условия на опасен рецидив. Ми тъй де, за толкоз години барем два пъти трябва да я е онождал.

после ще се окаже, че я е насилил, и така. ПС само си троля, пожелавам му да уцели джакпота и да попадне на някое наистина свестно. Късмет (ще ти трябва..)

Просто Теру винаги е искал да има дъщеря бунтарка.

От цялата статия ме впечатли това, че двамата са се разбрали за попечителството над 4-те си кучета! Обичам кучетата, но като прочетох за попечителство реших, че става дума за деца!

Дърт козел с млада върба ще я замени разбира се, не с дърда коза. Като в песента на Руслан... :)

Самата тя има АРТ излъчване, далеко от нашенските разбирания за хубаво и красиво. Тук сме свикнали на чалгарска красота и затуй не можем я оценим. Аз я намирам за стилна хипарка, която знае какво иска и как да го покаже!

Свикнали сте.. а някои не сме свикнали и нямаме намерение.

Много грозна, е..си крокодила. То не че бившата е по-хубава, тази просто е млада. Явно няма вкус за жени.

Теру замени Анистън с 25-годишна повлекана

явно тя е повода за развода. нормално да предпочете 25 годишна. мен тя ме кефи за разлика от баба Анистън при цялата й известност и пари

Направо е противна. Дженифър е класна мацка, интелигентна и амбициозна. Доста сдържана. Много я харасвам. На нея й трябва по-зрял мъж, не пиклювци. Но Холувуд си взима жертвите.

..е тъп като гъдулка.

Но 25 си е 25, а не 75.

гледам клипа долу - и ми се причува - българи, българи, българи - абе викам това филм с такова име ли е режисирала. след малко пак българи, българи, българи - и наи накрая изкара бренда на парфюма - ха аха ха.

26 бе

Като гледам с каква е сменил Анистън... горе-долу същата слаба и инфантилна само мога да кажа, че съм имал такива гаджета, за да ги изпълвам целите, а пък те гърченето го приемат за секси..... ако имат някакви усещания изобщо. Накрая ще се окаже, че е някакъв ненормалник

Направо е недоразвито момичето! Но пък и нанаркоманка прилича...

Тоест ти си комплексиран

Стана ми интересно, мацката е млада но изглежда вехта, абе горе-долу за нивото на Теру, който винаги ми е бил леко смешен. Така и не разбрах как Анистън въобще му е обърнала внимание с тая голяма глава и хилаво телце...въобще не и приличаше.

Накратко, новата е отврат!

Колкото до тоалетите на Петра, да, те наистина са далеч от стандартите, вероятно там, в онези среди /актьорски, артистични/, това е новаторско, или нещо си, не знам, вероятно е модно да имаш нещо общо с такъв тип момичета. Но не там е въпросът - тя няма класата на Анистън, просто е по-млада. Може пък да му е интересна!

Търкулнало се гурнето и си намерило похлупака. Този помияр нямаше класата на Дженифър. Замени я с по-млада, но пък тази същата ще му бие шута за по-млад също.

Не че го знам Теру, но на тая не можах да видя една снимка да има смислен поглед.

за Анистън или Теру, важното е, че са си разпределили кучетата, без да се сджафкат за тях.

слабо известният теру си направи реклама на гърба на голямата популярност на анистън. сега тая мекица, която не е кифла, си прави реклама уж покрай теру, но реално пак заради анистън. момата има само едно предимство-млада е, иначе е грозна, безформена и изглежда нечистоплътна мърла. а анистън също не се е убила от мъка заради грозника теру. тя прежали брад пит, та некакъв си бозав теру...

На полянка край горичка се снимала. Това да не са Бонсови поляни или е край язовир "Копринка"? Едно време партизанките също така се бунтуваха - правеха шпагати за другарите. Само да не я подгонят жандармерийските кучета на Дженифър..

Шпагатите ги прави бунтарски - по бельо и без бельо.

Селянее ми някак си. Не му подхожда на Теру. Не, че Анистън беше нещо кой знае какво, но тази по-не ми харесва.

грозна , но е млада!!

Едно време за такива бунтарки важеше максимата:"Пусть меня полюбить за характер."

Тази все едно живее още в 60-те години на миналия век. Такива прически и дрехи имаха хипитата от тази епоха. Нищо привлекателно няма в нея.

значи , всяка дето си снима ц.иците и ги пуска из интернет е бунтарка, фотографка и артистка :))) ... и прави шпагати за по-голяма достоверност на знанията по бунтарство, дето пише колежката от гимнастическия салон по-долу :))) ... мдааам ... разликата в ЕГН-то не е в полза на Джени ... :)))

ужасна е!

Хубави шпагати прави, а кучетата нека си лаят. Важното, че пожарът на бунта си гори.

Кикимора на 25,нищо особено...

"Младата бунтарка има страхотен стил на обличане..." Както виждам на снимките "страхотен стил на обличане", няма що!!! По-скоро бих казала, че стилът и е пълнен кич, безвкусица и липса на естетика! И това, ако е стил и бунтарски дух, здраве му кажи!

Брях, брях, тъй по Истетски са изказахте...

Мдааа.... Мисля, че "тъй по Истетски сА изказах"! Ако Вашето мнение, относно стила на въпросната Петра се разминава с моето, си е Ваш проблем! ;) :D

Gal

Този явно го тресе кризата на средната възраст.. И без това е доста под класата на Анистън

Явно на Джъстни Теру са му свършили парите щом не е имал за нещо по хубаво.

Ква е таз скумрия бе? Тоя пари ли няма за нещо по-добро?

Вивиан Уестууд . Втори епизод.