Топ 8 летни правила

Лятото е в разгара си... За едни – горещо и страстно, наситено с много емоции и безброй спиращи дъха приключения Поли Манолова от списание "Beauty" ви предлага няколко основни правила, за да съхраните красотата си през горещите дни.

Обратно в новината

Коментари - Топ 8 летни правила | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Blagodarja, za dobrata informazija! Po-che publikuvaite informazija kato sapostavjate otdelni kozmetichni marki, utvardeni na pazara. Zashtoto veche trudno vjarvame na vsjakavi reklami.

Каде пък видяхте че е горещо скапаняци убити.

Разбира се хидратация, с бира. Аз му казвам биризация. Патките да си съхраняват тъпотата. Като има студена бира патки не ме интересуват!!!

Авторката на това писание в стил Космополитън не се ли превзема малко повече от нормалното? Дир.Бг има за аудитория средно статистическата българка, а ако сумирате съветите й, които звучат като задължителни постулати, без които жената е гола, боса и първична, ще получите скромна цифра от 500-600 лв. Въпросът е колко жени могат да си позволят да я отделят само за грижа за себе си и то само през летния сезон? И тук изобщо не включвам кола маска, маникюр, педикюр, фото епилация, фитнес, антицелулитни масажи, фризьор и другите услуги, до които съвременната жена прибягва в борбата с годините и среса за постигане на оптимален външен вид. Просто е хубаво да се обмислят някои фактори, преди да се съчинят подобни статии.

девето летно правило - семето навън!

Десети съвет: не се карайте с никого по никакъв повод и даже бягайте от мрънкащи темерути, защото носат около себе си само проблеми и негативизъм!

Десети съвет: не се карайте с никого по никакъв повод и даже бягайте от мрънкащи темерути, защото носат около себе си само проблеми и негативизъм!

има ли смисъл да си слагаш спирала като ще влизаш в морето.. не всички водоустойчиви са наистина такива..

И да не забравяме за продуктите за чувствителна кожа на префърцунените лигли. Всяка лигава п*тка иска крем за чувствителна кожа. Да напомня, че кожата не става чувствителна защото тя така си е решила че звучи по-фешън да е с чувствителна кожа.

Имам млечно бяла кожа Слънцеми действа убийствено- жега жестоко изгаряне отнема ми всякакви сила желание за секс игрички и докосвания. Колкото дрехи да съблека не мога да се почувствам добре. Ако иска да ме зарадва с или без мазила, аромати и душове нека ме придизвика със сексапил, чар флуиди. После са емоции страст висша степен на креватна гимнастика. Д- да- а!!!

Най-полезно е да се мажат с мажко млеко по лицето.

А освежител за уши може ли да се ползва през лятото едновременно с геловете за крака?

забравихте и заплата поне 1000 лв. за да може да се купи всичко това, след плащането на месечните сметки

А ако седесарският гъз на циганина Костов се хидратира и намаже с пудра, дали ще побелее?

лятото взе да свършва,а не е в разгара си:)

И един мармот завива шоколада в станиол.