Робърт Патинсън и Ума Търман заедно на големия екран

Филмовата звезда Ума Търман ще замени колежката си Никол Кидман в новата екранизация по едноименния роман на френския класик Ги Дьо Мопасан - "Bel Ami".

Обратно в новината

Коментари - Робърт Патинсън и Ума Търман заедно на големия екран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ума Търман е толкова стара, че би трябвало по-скоро да играе негова майка, а не съпруга. 16 години им е разликата.

Абе не му ли е леко дъртичка Ума (не че не я харесвам), та той е на 20-тина години само.

Оххх, като започнат да ги вадят тези лигавите актьорчета.... повдига ми се... Да годи да се снима в детски предавания и филмчета... Какво го лансират в сериозното кино

az si mislia che toja e obraten

В този ме кефи единствено британският му акцент - много е секси. На външен вид иначе не е нищо кой знае колко впечатляващо. Има къде къде по-подходящи от него за ролята на Едуард в Здрач.

я си затваряй тъпата уста ipod

И из не разбирам как може да искат да спят с нещо мъртво, студено като камък (представи си, че и навсякъде по тялото е леден и т.н.), което иска да те убие и да ти изпие кръвта, тийновете в наши дни съвсем се побъркаха, евалата на автора и всички, които ще се насмукат с динеро, покрай тинейджърската истерия.

To i na Brat Pitt v parvite filmi nikoi ne mu obra6ta6e vnimanie, no kato vseki aktior se istrelia s rolia predopredelena za nego. A kakvo se peni6 tolkova ne razbiram??? Ostavi mladite devoiki da se radvat i tova e! V interes na istinata aktiora si e dosta simetri4en daje bih kazala 4e ima perfectno lice!!!

Тоя да ми е толкова апатичен, че нз. Всички момичета него коментират. Ама никой не го знаеше преди Здрач и кагато героя му умря в Хари потър и огнения бокал никой не плака за него. Стана звезда, защото много млади ммичета си мечтаят да спат с вампир... Как може да харесвате някой който е толкова себичен?!?!?! Осъзнайте се и му резнете крелцата и стига сте сдухвали приятелите си с него!!!!!!

Strahoten e! Iskam da go vijdam vav vseki film:-) hah

edward uha sexsy

Има дървета, които са по-добри актьори от Робърт Патинсън!!!