Британи Мърфи е починала от пневмония, анемия и свръхдоза

Смъртта на актрисата Британи Мърфи е предизвикана от пневмония, съобщиха от офиса на главния следовател на окръг Лос Анджелис, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Британи Мърфи е починала от пневмония, анемия и свръхдоза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лекари - убийци , предполагам е имала зависимост към лекарствата подобно на Майкъл Джаксън .

I kak misli6,4e se kazva ,kogato umre6 ot upotreba na lekarstva pove4e ot normalnoto bi li mi kazala???

Свръхдоза не е задължително да са наркотици,свръхдоза означава да превишиш дозата на дадено нещо било то наркотици,лекарства или каквото и да било. От приемане на превишена доза лекарства също може да е смъртоносно /както в случая/.

A nie se plashim ot nashite lekari ami xolivydskite sa po-golemi sharlatani

такааааааа ли ....изненадах се....мислех, че се е прескрипала на вратата.....естестве в холивуд и тем подобни от това се умира , и то в ранна възраст....

И Фреди Меркюри умря от пневмония. Наша артистка няма опастност да умре от стрес. Тук е много спокоен живота им. Никоя не се бори за нищо. На тях им дават ролите, а не ги заслужават след усилен труд, диети и безсънни нощи на учене.

на жената да почива в мир

Чета написаното и нещо не намирам казано за наркотици и серъхдози! Откъде им хрумна на журналистите тая свръхдоза, като е вземала само предписаното?

КАК СВРЪХДОЗА Й Е ПРЕДПИСАНА ОТ ДОКТОР

Нещо не ми е ясно!Милионери, звезди не другаде а в Страната на неограничените възмогности да починат от пневмония.....Това да не е някой клошар от Бруклин?!!

Направо няма начин да не е починала от нещо такова! Взимаш свръхдоза и отиваш директно в банята, като при това знаеш, че имаш и пневмония, и анемия. Тези ги разправяйте на баба ми. В дъното на всичко стоят финансови интереси на безскрупулни хора, за които човешкият живот и психика не означават абсолютно нищо. Сори, Майкъл - бизнес...

Как не ви е срам?! Жената е починала, а вие продължавате да си вдигате рейтинга от трагедията и! Оставете я да почива в мир, стига сте се гаврили! Горкото и семейство, замислете се какво преживяват и спрете да си врете носа в неща, които не ви влизат в работата! Само осквернявате памета на един човек!

Какво по дяволите правят лекарите на звездите в САЩ?! Майкъл Джексън почина след грешното лечението на своя лекар сега излиза и че Британи Мърфи също е починала след свръхдоза лекарства предписани от лекаря и?!

Оги-Боги,по твоята логика , трябва да оставим децата да се дрогират на воля ,понеже не пречат на друг.Ясно е ,че тази преждевременно отишла си красавица си е отишла от този свят , защото никой не е искал да и пречи да се друса.

Британи Мърфи е починала от пневмония, анемия и свръхдоза. Това малко като Тя беше застреляна, удавена и обесена. Егати коравото парче! п.п. Какво ви става, бе, хора? Толкова ли е трудно да пишете като истински журналисти, а не в идиотския стил на Жълтата преса?

Почивай в мир !!!

Да почива в мир и да я оставят на мира! Всеки сам избира какво да прави и никой няма право да му държи сметка, особено ако с нещата, които прави не пречи!