Съпругата на Краси Радков: Не съм готова да имаме дете

За любовта и всекидневието си с Радков разказва съпругата му Станислава в предаването "Търси се" по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Краси Радков: Не съм готова да имаме дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, кастратор не е най- добре. Започни от себе си.

Бубе,с това предложение което имаш е най добре да започнем от теб.

abe vie v BG, shte sperete li da davate na vseki i za vsichko mnenie i akal. Povecheto ot jenite koito v BG rajdat deca go praviat v povecheto sluchai za da varjat niakoi maj ili poradi tova che obshestvoto go ochakva. Svobodna strana sme, vseki da pravi kakvoto iska nai-vajnoto e da e stastliv. I kato chuia maje da mi govoriat za biologivchen chasovnik, napravo umiram ot smiah. Mladeji vie koga posledno biahte jeni che znaete te kak se chuvstvat ! Za vseki shtastieto e neshto razlichno,nikade niama garancia che tova ds i omajen/jenen shte te napravi shtastliv.

Едно от най-забавните предавания в Търси се. Смях се от сърце.

САМО ЕДНА ЖЕНА ЕГОИСТ ЩЕ КАЖЕ ТАКОВА НЕЩО ЗА ДЕЦАТА! КОЛКО ЖАЛКО,ЧЕ КРАСИ ИМА ТАКАВА ЖЕНА....ЖАЛКО.......

Когато бяхме млади искахме да забременеем веднага,за да не ни мислят за бездетни.И ако някоя не можеше да забременее 1-2 години почваха мъките: ходене по лекари,по санаториуми докато забременее.Само,че тогава се омъжвахме млади на по 20-23 години,но искахме веднага да имаме деца,а после всичко останало.Сега не мога да разбера младите жени.Първо гледат кариерата,после много избират мъжете/е,не всеки може да бъде богат,но те са за предпочитане/,за брак не мислят,а за съвместно съжителстване,за деца пък никак.И така неусетно годинките летят,много от тях остават самотни,озлобени и неразбрани! Колко ли съжаляват,че са пропуснали не една възможност да създадат семейство ,деца...

Какво да чакаш от врачанска мома :) Нищо!!! Не знам защо на в голямата си част врачнаските жени не са вред :)

Изненадвам се на невежстото на някои тук.Може да имат каквато си искат кариера, все ми е тая. И аз я имам, но имам и детенце и това е най-ценното в живота ми.Особено когато е желано и създадено с любов.Не вуждам връзка с коефициента на интелигентност и 1 дете. Виж ако са 3-4-5-6 и т.н., това е друго. Ако всички разсъждават така, скоро няма да има България, а на по-късен етап, няма да има и човечество.Едно дете няма чак толкова да промени живота, просто го осмисля. Успех на всички кухи тикви,които мислят, че детето е нещо лошо.Съжалявам, че родителите ви не са мислили като вас.

наистина си е тяхна работа кога да имат деца. но щом сега на тази възраст не е готова за дете, вероятно няма да е никога готова. а когато се почувства готова, може да е прекалено късно. тя вече е в рисковата група. природата не се контролира, нито мотивира от чувства и/или настроения. но пък има деца за осиновяване.

Не съм готовА да имамЕ дете... Баси егоизма... На колко трябва да стане, че да се почувства готова - на 50 години ли...

Жената за нищо не става. Наблюдавах опитите и да прави едно предаване за Канал-а, което, разбира се, бе уредено от съпруга. Ужасяваща невежа, пълно безхаберие. А не била готова за деца. Знае ли за какво е готова?

Аз като ги видех 1-вият на пл. Патриарх Евтими път си викам леле тоя каква мацка забил, а като разбрах, че му е съпруга си викам Само да намеря такава и се женя за нея като направя и дам всичко по силите си, за да храня и отглеждам бракът ни.

Когато ни викаха ,,прусаците на Балканите,, неписаният закон беше -1 дете за царя ,2 за войската и 3 за нивите ,сега тази - ама аз не съм готова още,ами ако това ,онова -ами какво чакаш още ма ?да отгледате още една котка ,пор или игуана в къщи? .После -защо ни се смеят комшиите че намаляваме ?

Аз съм на 33,6г и много искам деца.Здрава съм,не пия,не пуша,нямам вредни пороци,работя.Пробле ми в България беше социален.Живеех в апартамента на майка ми и работех за 440лв/мес.Разбирате, така не бих могла да предложа нищо на едно дете.Мъжете,като разберат,че си бедна и те дават заден-предлагат ти модерно съжителство а не брак.А аз тия моди не ги разбирам,защото съм католичка и държа на църковния брак.Тук на острова има хора от цял свят.Както се женят за негърки и приемат исляма заради арабки така ще се намери и толерантен към моят имуществен статус.Само живот и здраве!!!

Това е толкова глупаво!!! Напротив - много по-приятно е без деца. В модерните западни общества не раждат деца, а живеят заедно и се наслаждават ... E PO-GOLIMAM GLUPOST NE BIAH CHULA,NITO CHELA.

Познавам тяхна бивша домашна чистачка, която казва,че са големи мърлячи,аСтанислава е супер мързелива.Но жалко заКраси.

Защо спорите? Въпросът е много личен и доколкото ми е известно те имат проблем и затова тя отговаря по такъв начин. Дори четох, че обмисляли осиновяване. Животът е техен и нека го живеят както го разбират.

Може пак да е красива след години, все пак има пластични хирурзи:) Ако беше умна нямаше да пише такива безумия във форума, то е ясно, че сама няма висока оценка за себе си, и какви са и критериите за успех. Избива някои комплекси, да е жива и здрава. Относно Станислава, тя винаги е искала богат и известен мъж. Когато учеше в Лесотехническият ходи 5 години с мой колега, момчето много я обичаше, мислех ме ги за сериозна и стабилна двойка, но........малко преди да завършим тя го заряза, просто той вече не и беше нужен. Момчето продаде един апартамент, за да и прави подараци и и изпълнява прищевките. Искал да се оженят, но знаете ли какво му отговорила-не бил подходящ. Най-шокиращото е, че 5 год. не бяха правили секс, щяла да се пази за подходящият си бъдещ съпруг, т.е.казваше, че е девствена. Историята е абсолютно истинска, знам я от достоверен източник. Та така, Станислава най-после сбъдна мечтата си, а пък вие искате да зареже всичко и да ражда деца, да се грижи за ревящо бебе, да не е луда. Иска да се наслъждава на прожекторите и славата. Краси Рядков, като нищо би бил зарязан, заради някой по-богат и известен, не би ме изненадало. И не злобея, просто като се сетя как използваше колегата........, 5 години го въртя и лъга, беше съсипан........гадна история.

Не мога да повярвам,че в 21 век има такива плоски и дебилни изказвания от уж зрели хора.Да мразиш децата,да не искаш деца.Какви хора трябва да сте,за да изричате подобни излияния.Че децата са бъдещето,децата са продължението на нашия живот.Те са тези,които продължават рода.Те са най-нежените и мили същества на този свят.Ако ги няма и ние няма да съществуваме.Нали и вие,които имате кариери сте излезнали от утробата на майките си.Нали и вие сте на тозви свят благодарение на някого.Изключително егоистично е това да искаш този живот само за себе си и да не оставиш нищо след теб.Отвратих се от подобни коментари.

До бащата-нали се сещаш,че на тази възраст е вече доста по-трудно да имаш дете.Според мен са глупави тези разсъждения.Тук се изумявам какви глупости се пишат.Аз съм на 24 години и съм бременна,защото го искам и защото съм достатъчно зряла,за да дам добро възпитание на детето си.Смятам да имам още деца.Ако чакам до 40+ не знам дали ще имам възможността да имам едно,че и повече от едно дете. До я стига с тия деца:да ти кажа,че и аз съм красива,с кариера и страхотен мъж и за мен е голямо щастие,че с този мъж ще създадем поколение,с което да се гордеем и,което да се гордее със своите родители.Изказването ти е крайно безсърдечно и язък за кариерата ти,защото като си отидеш от този свят,кариерата няма да остави следа след теб,докато децата ще са тези,които да почитат паметта ти и да се гордеят с това какви родители са имали.

TVA BE6E NAI- NEUSPE6NATA VODE6TA NA POLET NAD NO6TTA NE ZNAM HA4O KUDE E GLEDAL SIGURNO PAK E BIL PIQN. TAKAVA LIPSA NA DIPLOMATI4NOST NE SUM VIJDAL U DRUGA VODE6TA. A DRAGOMIR DRAGANOV E NAI- DOBRIQT VODE6T V BG.NQMA PO INTELIGENTEN TAKTI4EN I DIPLOMATI4EN VODE6T OT NEGO.

Мога ли да запитам за твоя кефициент на интелигентност драга/и/????????? Ако всички живееха просто така и се радваха на живота и тебе нямаше да те има олигофрен прост...Ама права е Соня

Ти имаш страшен коефицент на интилигентност кръгла 0. Дърт Маторец... знаеш ли какво означава ето такова като теб .

И после като и минат годинките ще казва ,като много наши артисти, певци и шоумени Работим по въпроса,но не става. Тези, които не искат деца са егоисти ,мързеливци и страхливци.

Ей тарикат ,ако не можеш я кандардиса аз ще я кандардисам.Само че ще има един кусур хлапето, ще прилича на мене,ама не се притеснявай ,щото ще прилича и на майка си.Ама ти си пич кво те бърка ,не си много красив пък и нали в твоята кошара ще блее агнето.

В жената е заложено да иска да бъде майка,това е нормалното,останалит са за колегите психиатри!!!

Толкова си права или прав!!! Познавам три двойки, мъжете от които споделят, че ако не им се беше родило дете, щяха да зарежат жените си. А в момента им изневеряват със сексапилни мацки,защото не обичат жените си и изобщо не ги харесват физически,но това е друга тема. Наистина много жени искат да имат дете,не за да бъдат отговорни и добри родители, а просто за да си намерят нещо да правят в живота и да задържат мъжа до себе си.

Човек, който не иска да има деца е завършен егоист...но ако се реши никак няма да съжалява,защото едва тогава ще разбере, че най-ценното на света е детето...

То тези, които имат деца са цъфнали и завързали. Сякаш тези деца няма някой ден да пораснат и да си отидат... Било егоистично да нямаш дете. Ами тези, които имат заради кого го родиха -съседа, колежката или шефа може би?.....Може жената да е болна нещо, или просто да е осъзнала, че не става за родител, но не иска да ви се обяснява....А какво да кажем за грозните, дебелите, заядливите и комплексираните жени??....Дайте да обсъдим тях, че наистина има за какво :)

Много правилно преценява, че едно дете е отговорност, а не само облаги. Браво на нея. И наистина си мисля, че Колкото по-нисък коефициент на интелигентност - толкова по-голямо желание за деца!!!. А на тези патки, които като родят 1-2 изродчета и си мислят, че са ударили кьоравото, искрено им пожелавам спонсорът им да ги изрита. Деца след 40 - тогава вече си поулегнал човек и можеш да се грижиш за тях. А не като повечето майченца, които за да не работят и хоп - изцвъкат едно, после още едно и плащай, родих ти деца.

stiga ste go pisali vratsa ta vratsa toi nikoga ne bil ottuk i ne go poznavat vra4ani a e tat selendur-ba6 bek

Дали да имат или не децата си е тяхна работа.Всеки има право на избор в тоя живот.Ако имаха 3-4 деца щяхте да питате що толокова много,ако не искат -що пък не искат.Гледайте в собствените си паници и оставете хората на мира.Аз лично имам 2 деца/да са ми живи и здрави/,но това не означава че не уважавам личнич избор на решилите да нямат.

Жена - 2 висши, Мъж - висше + 1'000'000 сертификати за положени изпити пред международни институции, т.е. истински, Жена+МъжТри деца, задоволително материално положение, т.е. осигуряваме им всичко необходимо за да успеят в живота /не само материално/. Предполагам, че няма да има проблем да разбереш написаното с високия си коефициент на интелигентност.

Това чалгаристанци наистина сме много злобно и долно племе. От едната страна е патката с Я стига с тия деца, от другата страна са идиотите, които обясняват, че от децата нямало по-голяма радост за жената. Разлика помежду им няма, еднакво озлобени и невежи създания плюят отрова едни към други. Да имаш деца е строго личен избор и никой няма право критикува нито избора да нямаш деца, нито избора да имаш. Откъде това тази перверзна нужда у някой хора да се бъркат в личния живот на другите и да им налагат собствените си виждания не знам. Комплексари.

За коефициента на интелигентност и за желанието за деца не съм съгласна.. Аз съм с доста висок такъв. До скоро имах проблем и бях от тези, които не могат да имат деца. Сега чакам второто си дете, а първото го родих на 39. Няма по-голямо богатство и щастие от това да имаш дете!

По повод коментарите от поддръжниците да НЯМА деца: само такива които немогат да имат деца се изказват така,супер смешни сте!На стари години ще си кукувате сами,няма да има кой да ви купи един хляб и няма да има кой да ви изчегърта от пода, ще си гледате псета и котки и ще измрете забравени! Злобари!Нечовешко е вашето поведение,пълна малоумщина на болни мозъци. А по повод жената на Краси- тя си знае,но дано когато реши че иска деца,все още да може да създаде дете.

Дали ще имат, те или все едно кой, деца си е тяхна лична работа. Но не мога да повярвам, че нормален, здравомислещ човек, при това който сам твърди за себе си, че е красива, с пари, мъж и кариера мрази децата. Това е против природата, против бъдещето. След няколко години със сигурност няма да си толкова красива, всички останали неща също са преходни. А и никъде не твърдиш, че си умна.

това вече е прекалено крайно-Колкото по-нисък коефициент на интелигентност - толкова по-голямо желание за деца

Струва ми се май, че ти си комплексираната женичка в случая и може би не си напълно щастлива от това което имаш? Нещо липсва? Ми огледай се:) Не си единствената красива и с кариера, хайде спри се. И не всички задържат мъжете си с това. Когато двама души се обичат това е най-естественото нещо, което може да се случи. И недей да говориш така, защото някой ден ще поискаш да имаш дете и може да не ти е лесно. Ама какво да ти обяснявам, никоя кариера, нито един взет изпит, нито една любовна среща или прочие, нищо не може да се сравни с усещането в корема ти да мърда нов живот. Аз съм жена на 31 години и съм си поживяла достатъчно, обиколила съм и тук таме по света. Няма, повярвай ми, о заблудена, няма друго такова изживяване на света като това за първи път да видиш на ехографа две ръчички как ръкомахат, и краченца и коремче, просто няма. Прилича малко на качването на адреналина, когато каца самолет или се возиш на скоростно влакче, но е много много много по-невероятно. Пожелавам ти да го изпиташ, въпреки че си толкова самоуверена. А за Радков и жена му - наистина, тяхна си работа, всеки си знае най-добре.

Тогава ще врътна близнаци на Краси!

Кой е решил, че всички трябва да имат деца?????????????? Това е толкова глупаво!!! Напротив - много по-приятно е без деца. В модерните западни общества не раждат деца, а живеят заедно и се наслаждават на живота си, Колкото по-нисък коефициент на интелигентност - толкова по-голямо желание за деца!!!

Буба радва много!

Да, няма да можеш да спинкаш до късно, да обикаляш по кръчмите и ще трябва да се грижиш за някого. О боже! Ще тръгнеш на 45 по инвитро клиники, ама айде ... Само на мен ли ми се струва, че се задава вълна от жени, които не искат и няма да имат деца. Това е извратено!

Не съм готова да снасям! Това би променило изцяло светогледа ми, кокошарникът не би бил същия :((((((((((

тя или той не могат да имат деца...

ти овцо дето викаш я стига с тия деца явно си сериозно увредена в главата,или си безподобна егоистка за да се изказваш че мразиш деца.да имаш дете е най -голямото щастие на земята.аз имам дъщеричка на 10 месеца и тя е най-хубавото нещо което ми се е случвало:)Бог е създал семейството с една цел-размножаването на човешката расалако всички мислеха като тебе да сме изчезнали от лицето на земята...Слава на Бога,повечето имаме разум в главата....овцо !

Вие Буба не я мислете. Тя има две деца, щото така е РЕШИЛА, а не защото така правят всички, това ще е смисълът на живота й или защото иначе е антиприродно. Само че, ако Буба така е решила, това не означава, че всички останали трябва да искат същото. Също така Буба, точно като майка на две деца се е уверила, че има хора, които не трябва да имат деца. Не защото не могат, а заради манталитета, който ще им насадят в главите.

Точно така това си е тяхна работа и МНОГО МОЛИМ да не ни занимават с личните си щения и желания.

Като ти чета разсъжденията, ми се струва, че кариерата и парите си ги направила по втория начин, с мозък явно не е. А тоя твоят мъж, ако има малко акъл, ще си бие шута надалече от теб и ще си намери истинска жена, защото такива като теб очевидно нямат сърца и следователно могат да бъдат с някого само поради някакъв интерес или заради секса, но не и по любов. А ако той това не го е разбрал, значи също като теб не заслужава някой да го обича истински, нито да има деца. А, и без сърце красотата ти не струва нищо, драга. Направо ми се повдига от хора като теб.

i dvamata me kefiat, a tova koga i dali ste imat dete si e samo tehen problem!!!!! na men sa mi simpati4ni!!!! zdrave, kasmet i love za tiah!!!!!!!!