Когато жената обича повече от мъжа

На всяка жена й се е случвало да се влюби в мъж, който я е карал да плаче като малко дете. Напоследък обаче все повече жени започнаха да обикват само мъжете, които ги потискат и нараняват, подчертават от cosmopolitan.bg.

Обратно в новината

Коментари - Когато жената обича повече от мъжа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

филмът е Сексът и градът

моля ако някои знае как се казва филма описан в статията да пише, за което благодаря предварително

за сериала "Секса и градът" става въпрос :)

благодаря

значи, на практика излиза, че за да сме добре и да живеем живота си достоино не трябва да обичаме мъжа, а себе си.преди всичко. аз съм вече на 43/ вчера бях на 18/ и съдбата ми е на жертвен агнец до този момент, само защото обичах истински и правих компромиси - когато има грешкаима и прошка...но все бях в неизгодна позиция, защото съм жена и трябваше да доказвам във времето, че не съм алчна, меркантилна и съм с него не заради изгодата, а защото го обичам...и не сключихме брак, защото не било модерно вече...след раждането на детето започна да ме нарича :"маиката на детето ми", докато един ден просто ми заяви, че не можело да живеем повече заедно - искал да живее с 20 годишната си любовница. аз бях с него толкова години и търпях лишения, докато се замогне и в момента, в които се замогна си намери 20 год. девоика, защото аз бях родила, понапълняла, а и икономисвах, не се пилеех пари за разкрасителни процедури, а ги внасях в семеината хазна, за да бъда идеалната жена и домакиня. но никои не ти признава. за това свалям шапка на тези жени, които гледат предимно себе си. винаги в отношенията мъж - жена единият е жертваи в моя случаи аз се принесох в такава, защото обичах истински...

не се оцхаиваи.ти си щастливка,че е станало сега . имаш време пред себе си в което да се радваш на свободата си- това, което си давала за него го даи на себе си в двоина доза- обичаи себе си и ще видиш, че и другите ще те уваяват повече.не мисли за това, което е станало, а какво можеш да направиш за себе си,но не позволяваи повече да ставаш жертва на паразити...

да обичаш като безумен-да! но да обичаш,като безумен глупак- не! компромис- да! евала- не!

проблема е в очакванията! жената се надява мъжа да се промени след барака а мъжа очаква жената да не се променя след брака !

А накрая и двамата остават разочаровани...

филма си спомням- заглавието- не. някои да ми помогне?

Е,да не сме мазохисти,бе,та ще се влачим след някакъв си там г-н Темерут и т.н. смотаняци!Я,къш!На закъсали момичета ще кажа-девойки,вземете се в ръце,направо им бийте шута на подобни елементи и хич да не ви дреме.

така,така.. повечето от мажете са чук и бег, а жените тарсим принца на белият кон

Много добре написана статия!Дами, може да добавим и още типове - "Уникален", "Bigus Dickus" , "Иво" и други типажи от днешните коментари - винаги отхвърлят нещата, което не разбират и имат желания да го "опожарят", да го "принизят", да го "осмеят", но не и да го осмислят.

Интересно е наблюдението, че, видиш ли, ние сме виновните и ние не сме тези, които се държим зле. Ами драги жени, когато вие постоянно залитате по типове като изброените по-горе, тези които са наистина биха ви "сваляли звезди" няма как да ви обикнат. В 90% от случаите вие сте тези Г-ци Не знам какво искам. И като такива слечвате най-често или на ужасен брак, или като стари моми.

Господине, естествено, че не сте виновни всички вие! Но ужасната истина е, ч МНОГО от вас се държат така и шанса да попаднем на такъв тип, за голямо съжаление е голям :-( И така се опропостяват шансовете на много млади жени! Абсолютно същото е, както когато твърдите, че жените само парите гледали и те били мнозинство... Както вече казах- един медал с две неразделни страни! За съжаление....

Дядо ми казваше за такива хора: Говното си е говно. Вари го, печи го все ще смърди на говно. Ето защо не очаквай нищо от никого. Вземи инициативата в свои ръце- търсене, намиране и задържане. Мотай се където искаш и с когото искаш, но помни че живота си е твой и трябва да го живееш с достойнство, ако ще да воюваш.

Браво !!!

Ама дами, защо така беснеете на това което съм написал за Вас, ни най-малко съм тръгнал да Ви обиждам, че няма за какво, а само констатирам факти!!:)))

Амауважаеми господине, ние изобщо не беснеем. Ние ви образоваме, показвайки ви медала от другата страна- т.е. с какво трябва да се сблъскват жените в нелеката задача да си изберат подходящ партньор, когато мъжете не желаят да участвуват в начинанието! И ние само констатираме това, което наблюдаваме.

Ти пък, даже не сме те забелязали, че си тука пак, какво искаш - нещо да добавиш? Мама да ти направи кашичка, а?

Toni

що няма статия "когато жената обича парите повече от мъжа", тогава ще разберът защо никой мъж не иска сериозна връзка

РазберАт

ха-ха! какви пет лева, какави богати БГ мъже.. те са 100 бройки в цялата страна, а останалите... Познавм много мъже, които или изкарват колкото жените/приятелките си, а и някои по- малко! Имам достатъчно познати от женски пол, на които им е омръзнало от факта,че БГ мъжете чакат да ги осиновиш и да им станеш втора мама, в повечето случаи и да им покриваш и разноските.А на мен ми омръзна от клишета!

Абе истината е че сме грозни и бедни, най-често това е обяснението що никой ни не ще. Що да търсим задълбочени психологически причини, при положение че сме и грозни, и мизерни, от други причини няма нужда. Аз на младини си го знаех, и никога не съм се чудила. А сега пък съвсем не се чудя - вече съм и дърта на тва отгоре ;-)

е, че ни искат (и още как!), но не за сериозна връзка! И смао ни губят ценното време, като ни лъжат, че някой ден ще ни поискат и по този начин... Грозни/хубави, бедни/богати всеки влак си има пътници и всяка жена е доста по-желана (даже и само за секс да е) от грозен, захлупен и комплексиран мъж! От познатите ми НЯМА нито една непожелана (не казвам омъжена!) жена, но има 5-6-ма нестретници, които може би никога не са имали дори секс с жена, която не е проститутка....

дърта жена досега не съм видял ,дай ми телефона си

Какво сте се нароили толкова мъже коментатори тука, бе? Това е за жените тази статия, за да ви забелязват отдалеч, когато сте мухльовци и да не се влачат, очаквайки нормално отношение. Като толкова сте възмутени айде си ходете по плейбой и т.н. Жените имаме правото да си търсим и намираме свестни мъже, с които да създаваме семейства, колкото и да не ви харесва това, посерковци...

Гепи! ;-)

Мда, винаги съм се учудвал, когато разни грозотии започнат да търсят проблема защо някой мъж не им се обажда в неговата душевна незрялост, в "лошото" влияние на родители или приятели или във всякакви възможни други външни фактори. Момичета, в повечето случаи причината е просто в това, че ВИЕ НЕ СТАВАТЕ !

от 32 години за "господин темерут"!Нищо по-предизвикателно ,от това да "разтопяваш ледника"!Но затова пък - "ледника"си е само мой.Другите жени бягат от него,като от чумав :)))А е невероятно мил и нежен любовник,експериментатор и до ден днешен!Само трябва ..да се стигне до сърцето му! момичета,не вярвайте на глупости!Просто обичайте!

Съгласна съм, че обичането е НАЙ_ВАЖНОТО! Но май това е възможно само с г-н Темерут. С другите си е само загуба на много ценно време :-(. Майсторлъка е да се ОБИЧА, този, при когото обичането ще даде резултати... За съжаление, когато сме влюбени, ние често мислим за тези неща със сърцето си, а не мерим кой и дали заслужава... А може би трябва! Иначе губим от нашето си ценно време за създаване на семейство...

да, ти си от поколението, което е възпитавано да има нерви за това - 32 години брак, плюс твоите 20 + ..... ясно! аз например, не бих желала да стана майка преди да родя... не мерси!

с г- н темерут - бежжж лиске да бягамеee...!

А ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ДРУГИ МЪЖЕ? И КЪДЕ СА ТЕ? И ДАЛИ ВЕЧЕ ЖЕНЕНИТЕ ПРОСТО НЕ СА СА СЕ ПРИМИРИЛИ С ЕДИН ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ИДИОТИ? УСПЕХ МОМИЧЕТА!

Абсолютни глупости!Дай да преценяваме мъжете по това, което написало някакво си списанийце, четено от малоумни тийнеджърки и стари моми!

А ти сигурно си великата майсторка предполагам?!? Хайде да не те обиждам, че като ти чета изцепките си личи, че нямаш много мозък, камо ли възпитание. Кой знае колко са те зарязвали, а тук се правиш на велика.

...има и такива, за които няма значение и вместо да се поучи от теория предпочита практика-всички други са ,,малоумни,,- абе-е-е

Поредната статия целяща да накара неосъзнатите кифли да се почустват по-малко зле като им дава външна причина за тяхната душевна мизерия ." Вие сте ослепително красиви , с интелекта на ядрен физик и душата на непорочен ангел . Никой не ви заслужава . " Стойте си сами , гледайте Sex and the city и продължавайте да се самосъжалявате

Тя не ме обича а аз съм егати пича-

А ти кво предлагаш? Да се постелим на земята за мъжленца с ник биг дик?

бряххх...биг дик имал...удари го на масата и ако масата не се пропука, значи си с малко патенце:-)

Поради тази причина е пълно с ергени и моми над 30 г. Жените винаги залагат на неподходящия...

статята е точна (макар и да не е изчерпателна ;д) и е написана точно за момичета, които все чакат отношението на любимя муж да се промени, "фазата" да премине и тн. нещата обикновено са прости - или човека с които си, те обича, уваява и го показва на момента или...просто не е за теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова затънахте в еманципацията, самовлюбеността и заблудата, че сами можете, та се стигна до там, да обвинявате мъжете, че не ви искали достатъчно. Че кой нормален мъж, ще ви иска такива???...:)))

а къде е този нормален мъж иска тотално зависима от него жена

Нищо подобно- обвиняваме ги, че не харесват НИКОЯ жена, или по-точно че ги харесват само за собствено удоволствие! И тази "мухльовщина" това няма нищо общо с еманципацията! Или по-точно, има, но само за жените, които откриват мухльовците много по-лесно и бързо от преди и си "позволяват" да искат НЕмухльо! И с това мъжете ще трябва да се съобразяват!

В еманципацията затънаха Уникалните мъже... няма кой да види, че са уникални, брех. Ти кво правиш тука да те питам или нещо се пообърка да я накликаш тая статия? Айде сега, като добро момче, кажи как всички ти искаме само парите, избърши си сополите и аре, бегай... Дами, още един тип, който трябва да бъде избягван и зарязван, пък ако ще и да се оплаква на Арменския поп, че "то така стаа, шот само пари искат тия"

да, за съжаление, в повечето случаи една красива, образована,успешна и от добро семейство жена трудно може да намери мъж със същите качества, който да става и за семейство!.... тоест, освен изброените качества, да има и чуство за отговорност... а да се омъжиш за някой "пич" с 8м клас завършен и семейни традиции в пиенето на ракийка ежедневно на фона на чалга... изобщо не си е работа! всеки си има изисквания, не може за първия срещнат....

какви такива че не разбрах? искаш да кажеш че като сум по-способна от некои си мухлио да се правя на слаба?!? ххахахахахахха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С нетърпение чакам деня, когато всички офиси на Космополитан по света бъдат опожарени, а редакторите и списващите разпънати на кръст. Това ще бъде велик ден за цялото човечество.

и аз това чакам да се случи на всичките офиси на плейбой и авторите там

А да кажете нещо за тези дето висят по страниците на Playboy - на тях какво трябва да им се случи?

aахахаха точно така! Съгласна съм! После що жените оглупявали...нищо лично:)

Пълен кретенизъм!

пълни групости

май са доста точни тези определения. смятам обаче, че това може и да са фази в една връзка. Мъжът /или жената/ минават през тези фази заради несигурността в себе си. Защо иначе с един човек ще е темерут с един,а с друг не? Важното е да разбираме дали човекът срещу нас е в период на изясняване на нещата в себе си или просто наистина е безотговорен и губи времето на този който го обича и му се връзва на глупостите.

Напълно съм съгласна с 1!

Аз ще чакам статия "Когато мъжа обича повече от жената".

Чакай си... Статтията е много хубава, дано повече момичета я прочетат и да намерят сили да потърсят щастието си

Дано всяка жена, която се е примирила и/или страда да намери сили да вдигне глава и да продължи напред в търсене на щастието!Дано!

Аз също. И статия - А когато жената обича парите на мъжа ...

Има филм-Когато един мъж обича женаWhen a man Loves a Woman и песен със същото заглавие наPercy Sledge-кавър- Patrick Swayze