Красимир Аврамов е утвърдено име на музикална сцена още от 90-те години на миналия век, когато специално място на нея му отрежда неговият изключително рядко срещан и необикновено висок мъжки глас, чийто диапазон се разпростира в четири октави, или над 36 тона. Благодарение на него той мигновено се превръща в единствена по рода си сензация, която няма еквивалент, тъй като вокалните му способности не могат да бъдат сравнявани с тези на който и да било друг роден изпълнител. Сами по себе си те са истинско явление, което дотогава никой у нас не е подозирал, че може дори да съществува.

Въпреки забележителната кариера, която изгражда в страната ни, той взема решението да я напусне, понеже мечтите му не могат да се поберат в нейните предели. Ето как Човека глас, както всички са започнали да го наричат след като надпява автомати "Калашников", изчезва без каквото и да било предупреждение от светлините на прожекторите. Захвърляйки всичките си постижения, той се впуска в преследване на най-смелите си копнежи, отвели го в Съединените американски щати, по чиито улици лицето му вече не е разпознаваемо, както в България.

Вместо обаче да го обезкуражат, премеждията, през които преминава на чуждата земя, го мотивират да се бори още по-смело за онова, което иска. Така след по-малко от десетилетие, прекарано в Лос Анджелис, името му се озовава по всички таблоиди, отразяващи присъденото му от "LA Music Awards" високо отличие "Superstar of the year". Не след дълго Градът на ангелите осъмва с неговия образ, оповестяващ предстоящия му концерт в прочутия "Kodak Theatre", днес вече преименуван на "Dolby Theatre", в който всяка година се раздават престижните награди на американската Академия за филмово изкуство и наука. И до днес той остава единственият българин, който може да се похвали с подобно постижение.

В момента изпълнителят на "Parole", който всъщност е основоположник на жанра попера, съчетаващ по един наистина възхитителен начин звученето на модерния поп с това на класическата опера ведно, работи усилено над шоу-спектакъл, който ще се състои през този септември на мястото, превърнало го навремето в най-ярката звезда по нашите географски ширини, а именно Античния театър в Пловидв. Желанието му е да направи там грандиозно представление, точно като онова, поставено от него в Дома на Оскарите, което тогава задокеанската преса описва като неповторимо зрелище. Преди обаче това да се случи, като своеобразна тренировка за голямото събитие, Краси ще зарадва своите почитатели на 17 март 2023 г. (петък) в "Sofia Live Club", където ще изпълни най-емблематичните си песни. Освен това той е подготвил няколко специални изненади за присъстващите, обогатявайки своя репертоар с парчета, които нито един мъж преди това не се осмелил да изпее.

Трима от почитателите на певеца, които се включиха в специалната игра на Dir.bg, в която трима късметлии спечелиха двойни покани за концерта.

Какъв бе нейният регламент:

Всички, желаещи да се включат, трябваше да последват официалната страница на Life.dir.bg във Facebook, след което да харесат публикацията за нашия GIVEAWAY:

Втората и последната стъпка, която беше нужно да направят, бе да отбележите в коментарите под поста онзи човек, който бихте искали да ги придружи събитието, допълвайки удоволствието им от него с присъствието си.

Срокът бе от 06.03. до 10.03.2023 г. включително.

А сега дойде моментът да обявим победителите в играта ни: Техните имена са Радостин Евтимов, Ваня Младенова и Цветан Шолев.

Честито!

Висчки останали могат да закупят билети за концерта "Popera" от бутона по-долу:

Купи билет

 

 

Снимка: Официален плакат на събитието