Меломаните по цял свят за развълнувани. И как не! Рядко се случва супер група да се завърне след почти 40 години отсъствие. Легендарната шведска четворка АББА отново е в играта с албума "Voyage". Работата по него започнали през 2018 г., а днес тавата, която съдържа 10 песни, вече е факт.

"Знаехме, че ако има шоу, ще са ни необходими няколко нови песни, които да представим. Когато влязохме в студиото след 39 години пауза, сякаш времето беше спряло. Прекарахме си страхотно", споделят Бени, Ани-Фрид, Бьорн и Агнета.

Снимка: Baillie Walsh

Почитателите им благодарят в социалните мрежи, за това че АББА са върнали слънцето и щастието в света и все едно никога не са си тръгвали - прекрасна музика, красиви текстове и приказни мелодии. А "Der Spiegel" риторично попита: "Това ли е моментът, в който попът става безсмъртен?"

Ако искате да се сдобиете с тяхната последна музикална феерия, оставали в историята редица евъргрийни, можете да спечелите новия им албум с Dir.bg. Шест диска очакват своите притежатели.

РЕГЛАМЕНТ НА ИГРАТА

Отговорете правилно на въпроса:

Как се е казвала първоначално групата?

Срок на играта: 15.11.2021 г. до 21.11.2021 г. включително.

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ:

Имената на първите шест, дали правилен отговор под поста в официалната фейсбук страница на Life.dir.bg, ще получат уникалния нов албум "Voyage" на АББА на CD. Техните имена ще бъдат обявени отново на официалната фейсбук страница на Life.dir.bg, както и на сайта Life.dir.bg на 22.11.2021 г.

Поръчай "Voyage" от MusicMall.bg!

Албумът излиза на българския музикален пазар от Animato Music и Universal Music Group/@virginiarecords с медийната подкрепа на Magic Radio & TV, Dir.bg, списание "Grazia" и списание "EVА".

Успех и не забравяйте, че "The Winner Takes It All".