Четирима любими герои на родната пънк и рок сцена - Кольо Гилъна, Светльо Витков, Ерол от Уикеда и Сърмата Хари, ще зарадват феновете си с "Култов коледен концерт" на 7 декември в клуб "Микстейп 5". Празничното събитие ще започне точно в 22 часа и се очаква да бъде с подобаваща продължителност и настроение. Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21 часа.

Първото "Хо-хо-хо" за вечерта ще дойде от Сърмата Хари, чиято визия е доста близка до тази на Белобрадия старец. След него рефрена ще поеме невижданият скоро на сцена Ерол от Уикеда. През юни тази година той обяви края на групата, но явно това не означава край на смислената музика, която е написал. След Ерол следва още по-ексклузивното участие на друга култова личност - Кольо Гилъна, който пък не се е появявал в клуб от години. Под енергичния и стегнат съпровод на "Svetlio&The Legends" легендарният вокалист ще изпълни емблематични парчета от репертоара на КГБ (Кольо Гилъна бенд) и, разбира се, "Контрол". И за да е пълно щастието - към бандата от любими герои-вокалисти ще се присъедини и самият Светльо Витков.

Той и настоящата му банда "Svetlio&The Legends" са добре познати на феновете. Групата се състои от музиканти, участвали в култовите формации Хиподил и Холера, дали тласък и изиграли важна роля във формирането на ъндърграунд сцената у нас. Събират се през 2007 г. и имат два издадени албума досега - "Bulgarno" и "Iban". Всеки момент на пазара ще излезе и третият им албум - "Пени се!"

Билетите за "Култов коледен концерт" на 7 декември в "Микстейп 5" се продават с пълна сила в онлайн системата на Eventim. Цената им е 25 лв., а на място ще струват по 30 лв.