В средата на юни известният италиански дизайнер Стефано Габана нарече Селена Гомес "урод". Актрисата публикува свои снимки с различни тоалети в модния портал The Catwalk Italia, а читателите бяха призовани да изберат коя дреха им харесва най-много.

Вижте новата колекция на Селена >>

Габана написа на италиански: "Какъв урод е тая".

Феновете на Селена Гомес я защитиха, а самата актриса не коментира ситуацията. Сега обаче тя отвърна на удара, представяйки новата си колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк. 26-годишната певица излезе на модния подиум за колаборацията "Coach x Selena" с фиба, на която пишеше "урод". По този начин тя иронизира великия дизайнер от дуото Dolce&Gabbana.

В края на август Селена Гомес тайно посети България за няколко часа по покана на международната неправителствена организация А21, която се бори с трафика на хора. Веднага след това в социалните мрежи се появиха снимки на звездата с български фенове. На тях има както тийнейджъри, така и млад татко който й е дал подържи бебето му. Във видео, публикувано в Туитър, Гомес се среща с български деца и дарява всяко поотделно с прегръдка.

Снимка: Instagram

Певицата бе за втори път у нас. През 2012 г. тя гостува в София за снимките на филма "Бягство". Тогава се наложи да смени хотела си в центъра на града с такъв в покрайнините, тъй като сградата беше постоянно обсадена от пищящи фенове и се нарушаваше автомобилното движение.

Снимка: Instagram