Един от най-големите скандали на 2010, разбира се, е провалът на връзката на футболистът Валери Божинов и фолк певицата Алисия. През есента започна да става ясна и причината за това - известната плеймейтка Николета Лозанова. И докато Алисия желаеше успех на любовта им, тъй като заради нея Божинов губи толкова много, Николета твърдеше, че получавала заплашителни sms-и от майката на Валери Божинов - младши и коментираше, че "от завист се погрознява". Валери и Николета останаха заедно и не спряха да дават свидетелства за голямата любов, която ги свързва, а Алисия заяви, че футболистът не е виждал сина си от 3 месеца.

Вижте снимки от рождения ден на Николета >>

Адреналинката Яна и бившият и приятел Ивайло спретнаха страхотен скандал в началото на септември. Яна разказа, че още юли е дала детето на баща му, уж за няколко дни, но така и не го видяла отново. Седмица след неправомерното задържане на сина й, Яна подала жалба в полицията, а след това се обърнала към съдебните инстанции. Бургаският районен съд издал на Яна изпълнителен лист, с който й дава родителските права върху Емо. Бившият й партньор обаче не се съобразил с решението на съда и трябвало да бъде задържан от полицията. Бащата Ивайло пък заяви, че се притеснява от "пиянския начин на живот" на Яна, от това, че работи нощем. Според него тя не става за майка и няма достатъчно средства, за да отглежда Емил. В крайна сметка детето беше върнато на майка му, а Ивайло се появи на светско парти с нова приятелка.

Вижте Ивайло и новата му приятелка >>

Връзката на Лияна с футболиста Благой Георгиев предизвика голям скандал в края на 2009, когато влюбените бяха заснети да се прегръщат в механа в Банско. Заради Лияна Благо остави приятелката си Христина, която по това време беше бременна в осмия месец. Хриси роди момиченце, а не след дълго на романтичната идилия на Благо и Лияна беше сложен край. "Блудният" футболист се завърна при майката на детето си, а Лияна, макар да твърдеше, че след Благой не може да обича никого, успя да изненада както феновете си, така и медиите. Красивата изпълнителка призна че е сгодена за мъжа, успял за втори път да спечели сърцето на брюнетката - бащата на дъщеря й Махмуд.

Снимки на Лияна >>

Вижте снимки на Благой и Христина >>

Годината стартира с гадаене кой ще седне на стола на ТВ водещия Николай Бареков в сутрешния блок на бТВ. Междувременно скандалният журналист не остана бездеен и отново влезе в полето на медийния интерес, когато двамата със съпругата му Евгения обявиха, че се развеждат. "Николай Бареков, като мой син и мой наследник, няма да има друг баща" - отсече тогава журналистът. По-късно се разбра, че Бареков е започнал нова връзка със сървайвърката Ваня Бонева. Животът му се разви и в професионален план - бе обявено, че става шеф на новините на ТВ7.

Вижте снимки на Бареков и Ваня Бонева >>

Изненадващо обявиха, че се развеждат "кака" Лара и Владо Береану. Тя сподели, че вероятната причина за несполучливия им брак е голямата разлика във възрастта им – 20 години. Водещата издаде също така, че от около година има мъж до себе си, но не пожела да разкрие нищо повече за него, освен че името му започва с „В” и че не е познато лице от ТВ екрана. Лара добави, че се замисля да има второ дете и се надява тази връзка да продължи цял живот

Вижте снимки на Лара и Владо >>

Голям интерес предизвика изваждането на бял свят на връзката на фолк певеца Константин с настоящата му съпруга Надя. В началото на годината екип на ТВ Планета засне Константин и новата му приятелка по време на ски-ваканцията им в Боровец. И макар че стана ясно, че бившите "пилета" ще запазят добри отношения, Райна не можа да скрие, че певецът и е причинил много болка. Това обаче не попречи на Константин набързо да спретне сватба с новата си изгора, а в началото на декември на бял свят се появи и най-силното доказателство за любовта му към Надя - дъщеричката им Мариана.

Снимки от сватбата на Надя и Константин >>

Юлиана Дончева
успя да се омъжи щастливо за любимия си Стъки, но възникна друг проблем - след като двамата обявиха, че работят за бебе, бившата депутатка била поразена от негативните коментари на желанието й да има дете. "Излиза, че в България е осъдително да искаш дете, и то поради фактора възраст. Това балкански манталитет ли е, не зная как да го нарека. По света изобщо не се поставя като въпрос" - коментира екс депутатката. Юлиана Дончева винаги е признавала, че мечтае за дете от новия си съпруг. Именно поради тази причина тя се отказва от участие в Bailando, тъй като според нея за да се случи щастливото събитие, най-важното е жената да е спокойна. Тя казва, че синът й не е решил какво желае повече - братче или сестриче, Стъки мечтае за син, а самата тя иска просто да е живо и здраво.

Вижте снимки от сватбата на Юлиана Дончева >>

Бум предизвика и признанието на популярния телевизионен водещ Андрей Арнаудов, че със сръбската му половинка Даниела са в процес на развод. "Вече не се разбираме, а и не се обичаме", призна той. „Когато разбрах, че няма да е така, не ми беше никак леко. Обичах го от първия до последния ден на нашата връзка, а после той със своите постъпки и прояви изтръгна любовта от сърцето ми от самия й корен. Тази „хирургическа намеса“ беше болезнена, но я преживях“, заяви Даниела, която замина за родния си Белград. Впоследствие стана ясно, че Андрей има нова приятелка - танцьорката Маргарита Будинова, а мястото на Даниела в "Отчаяни съпруги" бе заето от съпругата на Крум Савов Мая.

Снимки на Даниела и Андрей >>

Коментари предизвика непоносимостта на водещата Лора Крумова, която беше лицето на „Здравей, България“ близо 10 години, към Витомир Саръиванов. След като смени трима екранни партньори – Георги Коритаров, Милен Цветков и Николай Стойнов, журналистката прецени, че няма да е подходяща партньорка за "българския Фродо". По тази причина тя се раздели с екипа на телевизията и от декември се изявява в ефира на bTV.

Лора празнува с новите си колеги >>

Соня Немска се "хвана за косите" с колежката си Славена заради Денислав, с когото вече години наред не могат да си изяснят отношенията. Славена споделила, че от няколко месеца живее в ужас, заради психоатаките и заплахите, които й отправя Соня Немска, провокирана от ревност към бившия си Денислав. След тази история пък се понесоха слухове, че Денислав бил новата тръпка на фолк краля Азис. „Денислав е паразит, който често сменя гостоприемника си“, били първите думи на Соня Немска. „Мисля, че на хората им е ясно, че тук всичко е нагласено. Яд ме е само за родителите на Денислав, особено за баща му, който е много честолюбив, как ли се е почувствал, когато е прочел, че синът му е гей.“ Сега пък Соня отново заяви, че двамата с Денислав са заедно.

Вижте снимки на Соня Немска, Славена и Денислав >>