Ани Салич и Бранко разказаха за най-трудното си изпитание

Известната двойка категорично отрича упоритите слухове, че са се разделили и са пред развод.

Обратно в новината

Коментари - Ани Салич и Бранко разказаха за най-трудното си изпитание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много харесвам Ани Салич, определено ми липсва от малкия екран. Ще се радвам ако новият й проект се осъществи и тя отново ни зарадва с присъствието си. Желая й успех от сърце!

ТО МАЙ В НОВА ТВ. ОТИДОХА ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИ ЖУРНАЛИСТИ - ГЕРБЕРИ! НОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИ? НИЩО ЛИЧНО!!!!!!! ИНАЧЕ Е ГОТИНА И КАТО ЧОВЕК ПРЕДПОЛАГАМ! НО НИЕ ЗРИТЕЛИТЕ ИСКАМЕ И НОВИ ЛИЦА - ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ МЛАДИТЕ!

Не е ли по-нормално мъжете да имат приоритет в мнениета си в случая, а не да получават нефелни упреци от вас?! Ами вие можете да виждате в тази симпатична жена ваш идеал, може би защото си приличате, но оставате мъжете да се произнесат, което ще бъде по-уместно, а и вие ще си сверите часовниците, за да не изглеждате странно в очите на мъжете.

ЖАЛКО БТV ЗАГУБИ ЕДНО БИЖУ - АНИ САЛИЧ

Ми то вече читав журналист не остана в БТВ, браво.

Много тъпо решение !!!Да се навреш в ръцете на мафията !Тъпо!

Няма да ми липсват.

Селяндурско излъчване.

Екрана беше същото. Но какво да се прави, след толкова много чалга и насаждане на масов (плебейски) вкус, качествените хора се чувстват неудобно да заяват за себе си.

Я се погледни в огледалото бе, пача селска, па тогава говори за селяндурско излъчване.

Най-добрата водеща!!! Всички които не я харесват, просто завиждат на това което е! Дай Боже всеки му такъв успех, пък злобари винаги ще има!

Виктория Петрова е говорителката с най-добро излъчване и поведение на екрана. Защо БТВ нсе я пуската редовно? А ЍАни Салич и Гена Трайкова (особено последната) въобще не са сред топ тв говорителките с неуместното си и непрофесионално кривене (интимничене) на екрана. Впрочем това е камъс в градината на ръководителя на програмата и самата тв.

Ани Салич е страхотен професионалист , с удоволствие гледам и репортажите и.Тя е журналист с опит , а не Мис Каспичан.Коментарите как приличала на лелка за съжаление говорят за цялостния умствен капацитет на написалите ги.

Това е ваше мнение и не е необходимо да обиждате другите, които са на противното. Първо не е журналист и второ сте права, че не трябва да е мис Каспичан, но за такива, като нея има радио където също могат да четат. Във вашите очи може да не е лелка, но в нашите е. Външния вид за телевизията е много важен.

ами да, да сложим чалга-певиците със силикона тогава за тв-водещи. вие филмите и тв предавания само с манекени и манекенки ли гледате ? а може би дори се качвате само на самолет с пилот като брад пит и стюардеси като анджелина жоли ? ...

Чадо, с кого я сравняваш Анито Салич? Па вземете и погледайте световните телевизии та да имате база за сравнение, та като имате претенции да разбирате и се позовавате на умствената ограниченост на несъгласните с вашето мнение, да не ставате смешна!

АНИ Е СТРАХОТЕН ЧОВЕК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ- А ДЕЖУРНИТЕ ЗЛОБНИ КОМЕНТАТОРИ НЕ ИМ СЕ УЧИ И РАБОТИ-НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ОСВЕН ДА НАПИШАТ 1 ЗЛОБЕН КОМЕНТАР КЪМ УСПЕЛИЯ С ТРУД ЧОВЕК

С другото. Не бъркайте нещата , а мислете трезво. Жената не е отдавна за говорителка. Онова, с което правеше впечатление на младини , го няма. Нека да раблоти зад кадър. Ккаво лошо има. Но да се повтаря първосигнално и като папагали безкритични оценки като та селска седянка, е просто неуместно и неприемливо. Няма вечни неща.

Ани Салич е един добър професионалист с отворено сърце за проблемите на децата. А това, че тук пишат основно некадърници и комплексари вече е друг въпрос. Жалка работа.

Не бъркай нещата. Става дума за това да продължава да бъде говорителка. Много сте първосигнални - това от мен, в отговор на твоя коментар.

нико

Нищо против Ани, но второто си дете ражда на 40г.Тя го е казвала доста пъти , как така сега изведнъж се тиражира друго??

От години не мога да я понасям и заради нея не гледам бтв и тъпите им акции на които все тя е лице.

Неприятна леля, която само благодарение на съпруга си е на екран. как ще го изпусне.

АНИ САЛИЧ Е НОВИНАР ДА НЕ БИ ДА ТРЯБВА ДА ПРАВИ ЧЕЛНА СТОЙКА ЗА ДА Е ИНТЕРЕСНА. ХУБАВА И МИЛА ЖЕНА Е . САМО НИ БИВА ДА СЕ ПОДИГРАВАМЕ И ДА ПРАЗИМ ХОРАТА БЕЗ ДА ГЛЕДАМЕ СЕБЕ СИ.

Ами на фона на новините които съобщава (убийства, изнасилвания, грабежи и т.н.) ти какво искаш бе, да се хили като овца ли?

Леле,колко злоба има в някой коментари.Страхотна си Ани,продължавай напред.

тя има наи-важното качество за един говорител- излъчва доверие и уравновесеност.

Истината е, че отдавна трябваше да сна я свалили от екран - напълня, загрубя, абе една лелка си стана..

А ти ще си останеш вечно млад и зелен- с гладко лице и нито една гънка там, където трябва.

Затова хората казват, няма незаменими.

Ани Салич има очи като на мадоната от Сикстинската капела на Рафаело. Прекрасни очи, а те са най- важното за човек. Който не знае тази картина- да я види и тогава да коментира красотата на Ани. стига завистници ичерногледци!!!

Купи си очила.

НАПОСЛЕДЪК АНИ НЕ МИ ХАРЕСВА, ПРИЧЕСКАТА Й СЪЩО, НАПЪЛНЯЛА Е И ПОНЯКОГА ЕДВА И СЪС ЗОР ЧЕТЕ НОВИНИТЕ......

Давайте и на Ани Сандалич една метла и да върви да чисти от сега,не да кара хората да чистят,а тя да прибира само лева от кампаниите!!

кат Ви гледам патешките коментари се сещам за един много канонизиран в БГ водещ вече покойник на име Кембъла, който твърдеше че за жените над 30г се пишели само епитафии, не стихове.... Е, Господ си знае работата

Е наистина е много глупово смешна като иска да прочете нещо тъжно!!!! И като всяка жена много бързо повяхна...време е да виждаме нови лица от екраните...

МАЙ СТЕ В ГРЕШКА, МЪЖЕТЕ ПО-БЪРЗО ПОВЯХВАТ.... АНИ МОЖЕ И ДА Е ПОУВЕХНАЛА, НО НЕ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ, ДОКАТО ПРИ ВАС МЪЖЕТЕ, ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЯМА, ВСИЧКИ СЛЕД 50 И НАГОРЕ СТЕ СБРЪЧКАНИ ДЯДКОВЦИ... :))

Погледай малко новинари от световно известни ТV-канали - дали са млади и "свежи" муцунки, каквито ти се ще да гледаш или професионалисти без възраст...После ни пиши какво си видял/а

Ами това им казвам и аз. Но какво искаш и очакваш, четнейки повечето коментари тук, след като в Блъгария през последните 60 год. се извършва усилен отрицателен човешки подбор. Най-великият политик: хидрото Доган. Най-големият шоумен: Азис. Най-великата домакиня на тв кафе или каквото е там : Гала/В. Райкова и пр. и т.н. Българинът е душевно простодушен и лековерен. Върви по най-лекото съпротивление и няма иззисквания към себе си и средата. Затова е в това положение. Човек струва толкова, колкото изисква от себе си!.

Жените бързо повяхвали, друг път! То мъжете играете в филма,, Вечно млад",чичовци.

Страхотна е :) Който не я харесва да не я гледа :)

Не я харесвам и не я гледам-никога!

Готини са.

Готини са Венелин и Гена. Истински професионалисти. Няма място за сравнение между двете двойки.

Във всяко семейство ,понякога ,настъпва криза. Интелигентните хора я разрешават по най-безболезнен начин. Пожелам Ви да сте щастливи и да не "давате ухо" на клюките.

БРАВО на Ани за усттойчивостта и и решението за второ дете. Поздрави и за стила и .Браво и на Бранко за търпението /и аз съм на твоя хал ))).

и какъв ти е халът?

Наистина е прекрасна, невероятно чаровна и с излъчване на добър човек. Страхотни деца и семейство е създала! Продължавай напред, Ани!

Ани си е наред, но този който чете с нея, на мястото на Юксел е пълна скърб - такъв метален и дразнещ глас има, направо изнервя цялото ми семейство, всеки ден го коментираме, но нали е син на Йордан Василев, уредил се на хубава работа

Не я гледай тогава ................:)))))

ПИСНААААА МИИИИИИИИИИИ ОТ ТОЗИ САНДВИЧ!!!!!!!!!! ДО ГУША МИ ДОЙДЕ!!!!!! Писна ми от тъпоумния й, овчи поглед и да чете траурно като поп на задушница! Да не би да работи на хонорар като четец на надгробни слова на централните софийски гробища?

Много я харесвам! Изключително позитивен човек! Желая й много, много щастие!

Омръзна ми да я гледам тая Салич. От 20 години е на екран. Толкова ли няма други хора.

Ами не я гледай

станахме двама

ИМА! Има и други водещи и други телевизии. Като не харесваш нещо, превключи на друг канал. Натисни копчето...

Аниту е една от многото причини да не гледам бТВ!

И аз не я харесвам. Скучна е! Време е да я махат от екран.