Китаеца остави жена си и сина си заради Евгени Минчев

Музикалният продуцент Николай Първанов - Китаеца, реши да смени жена си Виолета с лорд Евгени Минчев.

Обратно в новината

Коментари - Китаеца остави жена си и сина си заради Евгени Минчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това за него е бизнес.

Чудих се що за жена избира за съпруг мъж, който е имал скандални отношения с педал, дори и да са определяни като пи ар. Но то в статията е пояснено, че тя пък е неуспяла фолкаджийка. Единственото хубаво в цялата гнус е детенцето им, което неминуемо ще отнася подигравки. Но не мога да отрека, че Азис е по-женствен от Виолета!

Ох,..добре че си имаме добър "елит" в тая държава, че иначе с това скучно простолюдие, дето се блъска да осигури престижа на този "елит" за къде сме?

Има нещо изключително нечистоплътно в това. Уважаващи себе си медии не биха си позволили да отделят медийно пространство и ефирно присъствие на подобни хора, като разчитат на широк обществен интерес към тези лица. Очевидно е, че популярността им се поддържа именно от множеството коментари в медиите по техен адрес, което ги прави "известни". Аз също водя интимен живот, имам своите "малки тайни", но не съм тръгнала по пошли жълти "горещи" предавания на откровено неприятни водещи, нарекли себе си журналистки. Жалко е, но това се съобщава като новина, и вместо да намери място в някое тротоарно жълто издание, ние го "забождаме" като новина 1 и го коментираме разпалено.

АБСОЛЮТНО! Такъв тип "журналистика" освен, че промива мозъци с евтини скандали, но и сваля от реномето си!

Китаеца забременил наш Генчо и сега с жена си се грижат за него.Дори лорда се похвали в"Горещо",че Виолета Китайката му оправя леглото.Аман от глупостите на измислените герои на съвременна България.Да ги впрегнат да копат по поля и магистрали с големи лопати и мотики под юлското слънце да видим ще се занимават ли с гнусни измислени истории.

Докога ще ни занимавате с този гнусняр ,,лорд" Евгени Минчев?!Няма по- гадно същество в медийното пространство от този нещастник!

Всички са гадни и са отрепки в медийното пространство - чалгаджии, плеймейтки, някои спортистчета, политици и бизнесмени. Носочете един свестен.

Преди един ден в центъра на София на ул. Раковски две мили момиченца около 9 клас спряха на светофара и започнаха страстно да се целуват след като се откопчиха една от друга погледнаха гордо околните - бях отвратен ,погнусен и отчаян - това е рузултат от медийната помия ,която посочва на младите примерите за подръжание ,само за тези отрепки се говори а младите подражават и смятат ,че това е модерно ,това е шик.Жалко за моралнте ценности в тази страна.Продължавайте в същия дух........

До кога медиите ще ни заливат с поредната измислена история на поредния измислен "Lord" и "музикален продуцент". От ясно по- ясно е , че всичко това е реклама за единия, а на другия просто му свършиха паричките припечелени като "съпруг" на Азис и сега е затънал в дългове.Чуди се момчето от къде да изкара пак някои лев. Съвсем друг е въпроса до колко хората са запознати с евтините им игрички и до колко приемат нещата за истина.От там идва и опасността за младите дали могат да разграничат истинските морални ценности от пошлото и извратеното

Ако никой не занимава публиката с тези нагли извратеняци, така и ще си умрат от неизвестност... Но хищните медии са като чакали на мърша: какво по-лесно от това да скандализираш за да бъдеш четен... Това е същия метод, като на онези чорапогащници... Гадост по интереси

Гледах ги при Венет и стана напълно ясно защо го правят и че всичко е PR. Китаеца ще пише книга за Азис и имало ли е секс там. Книгата ще я пишат сега и затова трябва да са заедно. Дори Евгени се изтърва, че жената на Китаеца е с тях.

ТОВА Е ЛЪЖА! Поредната порция лай*яни новини. Лично гледах в предаването на Гала обясненията на Ники Китаеца и жена му защо се пишат такива неща - че тя е от Плевен и действително ходят при родителите й с детето, а Миндж щял да става PR на звукозаписната компания на Китаеца и затова се срещали двамата. Останалото е измислица. Няма да споменавам, че съм отвратен от подобни новини като цяло! За това ли намират да пишат българските псевдо-журналисти!?!?

Преди няколко години ни проглуши ушите да ни обяснява колко са щастливи двамата с Виолета. Държава, в която курвите и педерастите са на почит. Хората, които се трудят са боклук, според медиите.

За съжаление такова е мнението не само на медиите, а и на голяма часто от т. нар. обикновени хора - възхищават се и много биха искали да приличат на разни мутри, чалгаджийки, крадци, мошеници и всякаква друга измет. Ако някоя "манекенка" се изфука с ултра-скъп джип българите гледат с възхищение и завист, въпреки че знаят, как е спечелен този джип, но ако някой доктор, който спасява човешки животи, не дай си Боже, го хванат с 200 лв. "подкуп", същите тези хорица му скачат като лешояди!!! Какъвто народът - такива и медиите, такива и ВИП-овете, такава и държавата.

Не е лесно да се върнеш да живееш в Люлин!!!

Какво се чудите! Миналата събота двамата се бяха изтъпанчили в "Горещо" по Нова ТВ и Венета Райкова с телешки поглед така има се кефеше и така примираше, че, че едва ли не са някакви изключителни личности. Отвратително и гадно!!!!!

Толкова им е умствения багаж и на тримата.Ма нали печелят от нас,че им четем и слушаме глупостите,значи ние сме простите.

Дано жената да намери сили да си отгледа и възпита детето. Много грижи се искат за едно дете. Добре, че родителите и са в състояние да я приютят.

Откога на откровените педераси им викат лордове :)

Е това не е истина ................

Лейди Евгени Минчев! Станала е някаква грешка с титлата!

Да уточним- мисис!

Отваряш който и да е- сериозен или жълт вестник- голи жени! Държава в която проститутките и педерастите са на почит! Тези, които създават нещо- са боклук, според медиите ни.

В БГ всичко е на обратно наистина.Ето този случай -в колкото по гнусна,грозна и мизерна история се забъркаш, толкова по-високо заставаш в обществото и получаваш гръмки звания,като бизнесмен и дори ЛОРД !!! Много хора в Англия биха умрели от смях , ако се запознаят с житието и битието на българския лорд.Долна работа...

Към медиите , това ли е най важно - геи парад . Нима това ни интерисува . Намерете теми актуални а не за жълтата преса .

Не знаете ли , че това се прави нарочно, по план!Младежта трябва да бъде развращавана, оглупявана, превръщана в нещо като добитък, за да се управлява и манипулира по-лесно.Скоро и чипове ще почнат да им слагат под благовидни предлози.Четете повече и ще разберете какво ни чака.

Не пиши глупости, колкото и гей парада да ти покажат по телевизията, колкото и статии да се напишат за меките китки, ако не те влекат мъжки задници по рождение няма да им обърнеш внимание.

Много щастие, здраве и благополучие пожелавам на новата двойка. Дано успеете поне един от Вас двамата да зачене. Успех!

Готов е за депутат

Гадост!

Дир-а, до кога ще ни занимавате с педерасти? Толкова ли няма за какво да пишете?

Е сега вече ще спя спокойно.

Стига с тоя еФтин пи ар!

Идиот

Не,че харесвам Виолета, но точно пък с Евгени ли намери да се хване!

И къде е новината, някакъв неориентиран човечец спи с педал и какво от това? Защо това според някои е новина и занимават хората в БГ. Стига с тези хомодружинки. Напишете нещо поучително и положително. Явно и редакторите се кефят на извратени гей историйки. А този ватмана от кога стана лорд? Защо не влезем в Гинес - лорд от Пазарджишки краен квартал кара трамвай и оправя неориентирани лица.

Дивото зове! :)))

Аман от глупости и ненормалници,дето са на мода и пълнят страниците като някакво световно постижение.Само с това се изравнихме с водещите страни!

Аман от педали в тая държава!!!

Е да бече само в тая... Светът се напълни с педали и обратни в главата...