Опра Уинфри: Ще напусна света като неомъжена

Опра Уинфри не възнамерява да сключва брак и твърди, че ще напусне този свят като "неомъжена жена", съобщи Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Опра Уинфри: Ще напусна света като неомъжена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един безмислен живот....Свързан единствено с клюки и интриги. Трябва да има и такива като нея, за да се види колко безмислено е обществото ни, насочено единствен о към парите.

и у нас има един ерген за разкарване, ако си навита, ето адреса: РБ, Банкя, Буда и да не го върнеш, защото и той е тъмен и не знае какво иска, на теб разчитаме, поне за охрана го наеми....

To v BG 66 rod I,ta v USA li nyama da :-) Ima pari i za mama :-)

миии,да се вземем....

ами да си живее както иска. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всъщност доколкото разбрах, тя за умирачка говори.

Sorry не сам информирана, ама тая деца има ли? На кой ще си остави милионите? Че е топ водеща негрето спор няма.

не я мисли.стом е могла да направи толкова милиони означава че има достатачно интелект да прецени на кого да ги остави.

Ти пък какво си се закахърил за чужди пари? Ще прави с тях каквото тя намери за добре, нейни са си и от къде на къде всеки трябва да оставя парите на наследниците си? Нека всеки сам да се потруди да изкара пари, а не да чака някой наготово да му ги завещае.

Не си запознат въобще с биографията й. Родила е дете като много млад ,което е починало. От тогава не е искала да ражда. Въобще исключителна жена, като се знаре от къде е тругнала и какво е постигнала.

Аууу. Ми така може да няма малки унуфричета занапред.

59 години бе бате. Бая е късно за деца.

За осиновени не е късно.

ОХ КАКВА Е СЛАДКА .... ЩЕ Я ИЗПАПКАМ

опра когато доиде този момент които идва за всички нас смартните , интересно какви ще са последните ти не думи а мисли!!!семеиството , децата , внуците е нещо което не се купува с нищо на света!!!гелая ти много години !!!самотата е нещо страшно и още повече за богатя ,когато го обичат за това което има а не за това което е!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

kokobrais

Пожелавам ти да си инсталираш кирилица или да си изхвърлиш компа/таблета!

И най-вече да не философстваш върху живота на другите, а и върху живота изобщо!

Човек и добре да живее.. се жени!! След това -умира!

Ми като се изживява като ... ЗВЕЗДНА!! Нямаме информация дали извънземните се женят! В крайна сметка работата опира до нещо дребно - един сперматозоид, .. ако и те го наричат така!!

виждала съм я на живо---изглежда невероятно млада -- ---по принцип african-americans изглеждат много по-млади от възрастта си тя е невероятен човек и журналист--- да е жива и здрава

Аз не съм я виждал на живо. Не мога да правя заключения дали е невероятен или вероятен човек. Но журналист не е. А дори да е, кой го интересува извън уса (че дори и в уса)

Не мога да си обясня, защо съдбата на повечето красиви и умни жени е подобна. Не е справедливо и е жестоко. Една такава стойностна жена може да даде много повече на семейството си /дори генетично/, в сравнение с обикновените и посредствени жени.

Това генетично чудо знае защо няма деца

Да, така е, само че колкото повече един човек е умен, толкова повече осъзнава, че не е чак толкова значим, че непременно и на всяка цена да оставя незаменимите си гени на земята.

Случайно да ти минава през ума, че човек си решава дали да се жени или да живее сам, без изобщо да се обръща към съдбата по този въпрос? Има хора, които имат повече варианти за това как да прекарат живота си и имат смелостта да си изберат това, което им харесва повече!

Опра е една от най-забележителните жени на света. Да е жива и здрава!

Какво ни пука за тази разработка на ЦРУ?

ама само дето не му .ухате

Тази изглежда доста запазена кат за 60 годишна - не знам грим ли е ама не и личи да е на 60

лазерни технологии чувал лиси -богатите могат да си ги позволят

така ли му викат вече на фотошопа?