Най-големите женски тайни

Някои жени умело крият определени моменти от живота си и колкото и да се опитвате да разберете истината, няма да успеете.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А-а!?И за някой техен тъпкач, с голяма тупалка, също е яко скрита тайна!?Да не би другите сладострастнички, бързо да се доберат до него!?

А защо трябва да се задават подобни въпроси? Има неща, които НИКОГА не трябва да се питат. Образованият мъж не би задавал такива неетични въпроси. А и отговора .... може да не е достоверен. Когато на мен ме попитат - с колко мъже съм била - винаги се смея и отговарям - ДОСТАТЪЧНО, за да знам какъв го искам.

Не можеш да обичаш истински и дълбоко човек, когото не познаваш, а миналият живот говори много. Ако чувствата са истински ще разбереш и приемеш миналото на жената, другото е живот в заблуда върху бомба със закъснител.

Скука! И това ми било тайни! А аз очаквах нещо интересно!

Матю

> Много от представителките на слабия пол крият с колко мъже са имали сексуални отношения по една проста причина не искат да бъдат съдени. Предполагам, че и при силния пол е така - крият с колко мъже са имали връзка...

Изобщо някой трябва да го интересуват такива лични неща!? Жените имат право на лична неприкосновеност!

"Броят на сексуалните партньори е следващата пиперлива история, която не всички разкриват. Много от представителките на слабия пол крият с колко мъже са имали сексуални отношения по една проста причина не искат да бъдат съдени." т.е. не искат да ги мислят за курви, макар че в много случаи са си именно такива но предпочитат да си пазят имиджа добър особено пред нови хора, които не ги познават още, което на моменти погледнато от страни изглежда доста жалко.

И един подходящ анекдот за случая. Заяждат се американец и французин . Желаещ да подчертае тъмното минало на първите преселници в Америка, французина запитал американеца.- ти знаеш ли със сигурност кой и какъв е бил твоят дядо? А Американеца запитал- а ти убеден ли се, че твоят баща ти е наистина баща.

А НАЙ-НАЙ-НАЙ-голямата женска тайна е........................... не, няма да я научите, понеже е ТАЙНА!

моля те, кажи ми я

Никоя не казва и коя манджа готви най-добре , колко пъти е послушала майка си , а не мъжа си и т.н. , и т.н.

Най-голямата тайна е от кого всъщност са децата (ако въобще и жените знаят). И с колко мъже е преспала. И колко актуални любовници има.

В 21 век това винаги може да се установи, има ДНК тестове за бащинство и не мисля, че може да се причисли към тайните.

Еми как няма да крият миналото си след като много жени изкарват хляба си чрез най-древната порфесия?

След като има малоумници, които да им се връзват и да им плащат, що не!

Шарлет

И даже се хвалят...:))

Точно така е, меченце... Браво!

Тази професия не е само за жени.

Не е. Но си е професия. Гадното е, че всеки ден виждаме практикуването й в съвсем други сфери - политика, бизнес...