Как да отворим най-безопасно шампанското
Шампанското е с по-добър вкус, когато е охладено, но френски учени откриха още една причина да го държим в хладилника преди отваряне - колкото е по-топла бутилката, толкова по-бързо изхвърча тапата, съобщи в. "Дейли мейл".
Обратно в новинатаКоментари - Как да отворим най-безопасно шампанското | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
заспали гани (нерегистриран)
А бе я си оправете дименсиите ве 40 мера в час ?
смех (нерегистриран)
мда, френските учени отново на свърхниво: открили, че при по-голямо налягане вътре в бутилката, тапата изскачала с по-голяма сила ! Или журналята от Дир-а са много тъпи пишейки нещо, което не са разбрали докрей или френските учени са бая тъпанари преоткривайки "топлата вода".
НАЙ
Емилия разкри разделена ли е със съпруга си
Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в "Ергенът"
Тайната на младостта е в тази бутилка!
Лили Иванова на рождения си ден: За мен най-скъпа е публиката
Дъщерята на Ален Делон показа как изглежда баща й днес (снимка)
Лили Иванова на рождения си ден: За мен най-скъпа е публиката
Дъщерята на Ален Делон показа как изглежда баща й днес (снимка)
Емилия разкри разделена ли е със съпруга си
Новата връзка на Брад е в криза заради продължаващия развод с Анджелина
Глория катастрофира, бус се вряза в колата й