Как да отворим най-безопасно шампанското

Шампанското е с по-добър вкус, когато е охладено, но френски учени откриха още една причина да го държим в хладилника преди отваряне - колкото е по-топла бутилката, толкова по-бързо изхвърча тапата, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Как да отворим най-безопасно шампанското | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе я си оправете дименсиите ве 40 мера в час ?

мда, френските учени отново на свърхниво: открили, че при по-голямо налягане вътре в бутилката, тапата изскачала с по-голяма сила ! Или журналята от Дир-а са много тъпи пишейки нещо, което не са разбрали докрей или френските учени са бая тъпанари преоткривайки "топлата вода".