Президентът уважи концерта на Силви Вартан

С нежния си, дрезгав глас певицата разказа истории за любовта, тъгата, надеждата.

Обратно в новината

Коментари - Президентът уважи концерта на Силви Вартан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасен концерт, изключително мила изпълнителка, сал присъствието на Офшорко развали общото впечатление!

Бух,бух тролче гадно, не пропусна да изхрачиш отровата си и за концерта на българката Силви- злобата ти троле е безкрайна- плащат ти и дано не успееш да изядеш парите,дето ги получаваш,троле!!

БРАВО ! НЕВЕРОЯТНА ! ПРИ ВСЯКА СВОЯ ВЪЗМОЖНОСТ ПО ФРЕНСКИТЕ МЕДИИ ПОКАЗВА ОБИЧТА СИ КЪМ БЪЛГАРИЯ! БРАВО СИЛВИ!!!!!

Не разбирам само защо С. Вартан разправя, че са били гонени, нямали са какво да ядат в Бг и затова са заминали. Доколкото знам арменците са получили право да се изселят от БГ. Втора " вълна " на изселване е имало и през 60-те години. Защо се изкарва многострадална и нещастна ?

за да получат статут по-бързо през тези смутни години ! но майка и е българка от берковица и докато е била жива е държала да се говори на български в семейството. брат и по-късно заминава за щатите. НО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ - ТЯ ВИНАГИ С ДОСТОЙНСТВО ГОВОРИ ЧЕ Е БЪЛГАРКА , ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ НАШИ ОСОБИ! НЕВЕРОЯТНА Е!

това не е верно, майка й е унгарка, но са говорили на български в къщи, а брат й заминава за Франция също

поклон пред тази българка от арменски произход, по истинска българка и патриотка от много българи.

Като е истинска българка да дойде да живее в България. Нали много я обича.

е как да живее в България като е пълно със слабоумни кретени като "аз" ,кои ли би могъл да издържи на простотията ви ?!?

Почвате съвсем да ме дразните с този президент! Защо го е пуснала на концерта си Силви? Той не заслужава и плакатите и да гледа! Тя е българка отвсякъде! А, той т.н. президент сигурен съм , че никога не е бил българин! Поради това , че е от македонския край, има един виц за какво представлява хайдушката дружина, та той е предателя, четниците и войводите са други!

Макумба/а/а като гледам колко си неграмотен (едно изречение от 6 думи не можеш да напишеш без грешка) и ми става ясно,че си попаднал там където не ти е мястото.

Много слаб концерт, съжелявам че отидох

я ходи на Веско потния на концерта. Или на някоя чалгаджийка. Що се излагаш да ходиш на концерт дето ни език разбираш, ни стила ти пасва.

Крайно време е в този форум да се въведе ценз за грамотност! Аман от прясно паднали от клона "разбирачи"!