Даниел Радклиф се натровил с антифриз

Актьорът Даниел Радклиф, нашумял с ролята си на Хари Потър, се натровил с антифриз.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Радклиф се натровил с антифриз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лелееееееее ,колко драскачи за един пораснал магьосник !Ами то е ясно ,захварлил е пръчицата си и сега държи най вероятно бутилка уиски ,която естествено няма да му помогне да направи така ,че от кранчето да потече боза било и за 5 стотинки,вече е пораснал маг и е минал на по твърдо ,,антифриз,, за напреднали магове!!1

Откъде взе тази "рецепта" за антифриз? Това не е вярно. Написаното от теб не е вярно. То е вредно, защото някой , изпаднал в абстиненция, може наистина да опита антифриз! Доказателство е идиотът отдолу, който те поздравява с "браво". И не казвай , че си го прочел в Интенет - само ще потвърдиш отдавна известното, че ще те убие печатна грешка в Интенет.

Очаквах от кранчето да потече боза от 5 стотинки, а от прозорчето на караваната да ми подадат кадаиф или тригуна...

Ял е котешко от паничка оставена до контейнера ;))

Комедия????? Рога??? Е верно ли, я го оправете, че е много грозна грешка!

А ако има етиленгликол си отиваш.

Да се обзаложим, че е забъркан и професор Снейп. Само той може да забърка толкова зла отвара.

Типичен британец, без небце, вкус и сензитивност да усети какво слага или налива в устата си! Кръвосмешението, така толерирано векове, не може да промени факта, че са винаги учудени, че нещо "екстраординерно" им се е случило...

Браво!!! Кратко, точно и ясно!

Е как е станал пък тоя номер..? Още повече, че може да е бил като мене горе-долу; случвало ми се е (проблеми с пиене, признавам си), но в "криза" съм пил антифриз със разредител за блажна боя, около чаша. Нищо ми нямаше, стана ми малко лошо и целия свят ми вонеше на ацетон и коресилин, но даже не съм повръщал. Явно колко е отровно в края на краищата зависи и от организма.. За всеки случай, не смятам да пробвам пак нито нарочно, нито попогрешка хаха

Има различни видове антифриз, 10-на мл от този за радиаторите на колите са достатъчни да причинят смърт.

Много е кофти когато милиони деца вярват че си велик магьосник, а ти откриваш чудеса чак след шише водка..

Даниел се затровил, известно време се потровил, хубавичко се натровил, но все пак не се дотровил, така че в крайна сметка не се отровил. И слава Богу!

силно дроги и леко пиян събуждайки се посреднощ не знаеш кво пиеш

Да, да - ще изпие почти цяла чаша антифриз и ще му се размине ей така.

Не е било чист антифриз, а вода примесена с такъв. Затова се е отървал леко.

Това ги постига рано или късно всички пиещи вода в Холивуд. Ако пиеше алкохол нямаше да има проблеми с антифриза.

Антифризус-Повръщакус-Клизмус ! Абра- Кадабра !

angoabg

Който му съчинява PR-историите , изобщо няма понятие от медицина и какво се случва ако изпиеш чаша антифриз- реанимация и диализа и , ако си късметлия, най-вероятно оставаш цял живот почти без бъбречна функция( за мозъчна не говорим, че при тези "звезди" липсата и не се забелязва)...

По всяка вероятност веднага са му промили стомаха. Това не е като нашите тийнове дето били и се веселили 3 дена преди да се усетят...

Всъщност ако човек прочете оригиналната статия става ясно, че това не е било чист антифриз, а непитейна вода с антифриз каквато е практиката явно в Канда. Тоест съдържанието на антифриз е било сравнително ниско.

А по-вероятно да е било с био-антифриз. Такъв слагат в домашните парни инсталации, вместо автомобилен, който е силно отровен. Може би слагат такъв във водата за миене, за да не замръзва. Все пак Канада е доста по на север.

The boy who lived!!!

Аман от прости и неграмотни журналисти! Не спират с глупостите - "НАТРОВИЛ" се с антифриз. Антифризът е ОТРОВЕН а не натровен и значи който го пие се ОТРАВЯ, не се натравя. Научете се да говорите и пишете правилно защото младите като видят написаното от вас го смятат за правилно и започват да употребяват същите простотии.

Много си учен, просто момчето е наркоман и изпробва всичко налично за да умре.

Разг. За храни, лекарства и други вещества предизвиквам, причинявам увреждане, болестно състояние на организма; отравям. Това е от тълковния речник!!! Какво не е наред в статията???

Вече като предрусат така ли му казват "пих антифриз и после 3 дена лежах". Много бяло и афтъра не е лесен, ахаха.

Звучи тъпо, но се случва. Като ученик изпих така чаша олио, мислейки че това е чашата ми с чая. Ужасно беше...

И на мен ми се случи нещо подобно като дете-пих от чаша олио,като мислех че е лимонада.Беше в час по трудово обучение-готвехме нещо.Много гадно беше.Дано се е оправил актьорът,защото антифризът е отровен,както знаем.

Ее, ти си много зле! Как може да не се усетиш като пиеш олио! Сигурно после си имал душевно разстройство цял ден! :) Аз така по погрешка изпих една чаша с ракия. Веднага загрях за какво става въпрос, но я пресуших, докато се правех, че не осъзнавам грешката!

...Това определено ми хареса !!! Благодаря ,ще се поуча от опита ти. Не го казвай на жена ми. Ако искаш можем да съгрешим заедно.

И какво? Нас.а ли се после?

този филм не е комедия!