Коментари - Столична библиотeка обяви най-четения български автор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стою

Гледам и други ЧЕТЯЩИ предлагат нежно присъствие. Какво ще кажете за Людмила Филипова?... Нищо, че е "номенклатурна" внучка...

Съгласен ! Книгата на Людмила " Войната на буквите " е невероятна . Весели празници , ЧЕТЯщИ : ))))

Поздравления и от мен ! Фен съм на Милен Русков , много е добър ! Мои приятели ми препоръчаха Георги Господинов , смятам да го отпочна по празниците : ))) Със здраве на четящите хора !

И аз да поздравя българските писатели, всички, ангажирани с инициативата, а защо не и българските читатели. Четящите трябва да се покрепяме, защото виждаме какво ни залива като "опозиция" - демонстративен неграмотен цинизъм. Ако трябва да се предлага име на дама в една подобна класация, моето предложение безспорно е Теодора Димова. Адмирации за всички творци - в или извън класацията!

Браво на Столична библиотека за инициативата . Поздравления за творците ! В последно време чета само Български автори и съм във възторг. Правят литература на световно ниво. Много успехи и късмет : ) Едно нежно присъствие предлагам - Неда Антонова . Много интересен и класен писател : )))

Скоро прочетох някъде из форумите: "Ако имам дъщеря, ще я кръстя "Книга" - за да не я пипа никой" :) Сега, извън шегата... Благодаря за полезната информация! Рядко чета съвременни български автори, но класацията и творците ме заинтригуваха. Със сигурност ще прочета роман на Георги Господинов.

Това не е виц. Има книга,,Не пипай тази книга,,- Ян ван Хелсинг

Чела съм я. Но, смисълът на закачката е, че днес, при високо развитите технологии, все по-рядко се държи книга в ръка. Не влизам в спор кое е по-приятно и удобно - книжно или електронно издание. Усмихнат ден на всички четящи :)

Стою

Браво! Хубаво щеше да е поне една жена да украси мъжката компания. Ама ако наистина няма манипулации - значи така СМЕ решили читателите.

Поздравления !

Браво на Столична библиотека! Подкрепям такива инициативи,защото популяризират четенето,а това ни е много нужно. Четенето е не само част от културата на едно общество,а е част и от образованието му. Нека има повече четящи и знаещи хора в България!