Четири българчета свирят в ”Карнеги хол”

На 28-и май млади български таланти ще свирят в най-прочутия концертен комплекс "Карнеги хол".

Обратно в новината

Коментари - Четири българчета свирят в ”Карнеги хол” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 4-те има едно мислиманче, обаче нема цигане. Цела една трета от нацията не е представена! Требва НПО-тата да поработят още по квотния принцип!

Много си ограничен и злобен. Заради такива като теб хората масово напускат България.

Не заради манговците и заради дупетатите, а заради него напускат...

Само да отбележа, че таз фондация макар и да носи името на светите ратя, всъщност е едно еврейско сдружение. Това, което прави, не е за да популяризира българските таланти, други цели се крият зад маската на 'благотворително' дружество...

Не се изказвай за неща, които не познаваш. Фондацията е спонсорирала обучението в чужбина на Васко Василев, Мила Георгиева, Веско Панталеев Ешкенази и много други български таланти, които са от световна величина. Не се изказвай за неща, които са далеч от твоя ум и познания.

Браво! Браво на децата за труда, защото талантът си е талант, но ако не стиснеш зъби и не работиш здраво в/у него, ефект няма.

Лора свири горе долу добре, да вземат да и купят обаче една хубава цигулка от някой наш майстор-лютиер.

Страдивариус за 2 000 000 ?

А Ибрахим и Хасан от Евровисия, няма ли да свирят в Карнеги Хол?

Не е реалистично и те, и Васко Кеца и Лили Иванова - всичките да се изсипят там!

Малка България подхранва с таланти и влива струя свежа кръв на големите поизчерпани нации. Прав е тук "Карнеги....", че мултиплицираме емигранти, а вътре никой не остава и новите поколения познават само чепатенето върху масите по барове и подутите силиконови бюстове на хищни чалгаджийки. От друга страна, ще се зарадвам, когато американците се юрнат към София и НДК да слушат тези талантливи деца и да им се поклонят на място.

Не си мислете, че нациите са изчерпани. Имат си всички народи талантливи деца.

Е*баси кефа! Това решава всички проблеми! Не рекламирайте бъдещи емигранти, ами дайте нещо, което да мотивира тези като тях да си стоят в България.

За кво, за да живеят сред рептили като теб, които не могат да се зарадват на една хубава новина? Безмислено е.

А като какво нещо са това РЕПТИЛИ-те? Бихте ли просветлили нашето невежество със сиянието на вашите познания по въпроса? ;-)

Да наричате други влечуги, без да ги познаванте, е нещо макар и неприлично приемливо и спада към правото на лично мнение. Ама поне не ползвайте чуждици, барайки се за патриотар. Какво рептилско видяхте в това таланливите деца на България да дават надежда на собственият си народ, а не да се претопят като Васко Цигуларо, който като дойде у Нас ни гледа като боклуци?

Припомням само : Бойко Борисов отпусна 20 хиляди долара на близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови. Средствата са предназначени за задгранични пътувания на двамата талантливи пианисти, които спечелиха международен конкурс и им предстои изпълнение в прочутата зала "Карнеги хол" в САЩ. Така - оказа се, че те не са спечелили никакъв конкурс - това вече стана ясно. Защо имената им не са в списъка с изпълнители и последно ще свирят ли Хасан и Ибрахим в Корнеги хол или парите ще послужат за нови скъпи анцузи. Нямам против близнаците нищо, талантливи са безспорно, но баща им има адски противно поведение. Защо неговите деца получиха 20 000 долара, а тези четири деца не са получили нищо???

Всъщност близнаците имат първа награда от americanptotege и ще имат рецитал в carnegie hall заедно с останалите победители на 23 май.

Ще имат участие,не рецитал. А знаете ли, че Първо място и специална награда на журито печели 13-годишния Николай Маринов от Пловдив, но за него Борисов не даде нито стотинка. Това сигурно е много справедливо решение. Точно толкова колкото фелдшерът - баща на Хасан и Ибрахим се е представил за техен учител по пиано. Никой не е против децата, ние сме против двойните стандарти и против това да се омаловажават успехите на други деца, които имат дори по-големи постижения от близнаците.

на тези сополанковци няма ли кой да им обърше по един звучен шамар и да ги прати да си учат уроците

Защото имат талант и са решили да го развиват. Не може всички да са по калъп.

Те ВЕЧЕ са учили доста повече от теб.

Хасан и Ибрахим ще свирят в Карнеги хол" stat 15:50 18 март 2015 Редактор: Адриана Пейчева ----- ----- още когато прочетох тази новина влязох ипроверих в сайта на конкурса и написах че никакви ги няма но ми цъкахте минуси.

Земи са тия плюсове!

link Вземи и прочети първо

браво деца! успехи!

Браво за новината. Чудесни са

За тия деца по 20000 няма ли? Само за Хасан и Ибрахим ли има? И да питам защо ония двамата рошави близнаци ги няма в класирането? Защо се дават пари без да се провери дали изобщо са класирани?

Доста е елементарно да се провери кой е класиран и кой не е. Но винаги е по-приятно да се каже, че някой е излъгал за успеха си. link

Има още едно много талантливо пианистче, в сравнение с което близнетата са много бледи. Николай Маринов, дори е по-малък може би от тях, свири много вдъхновено, но на него некой не му е дал 20К, за да пътува и свири. Стандартите у нас са двойни и отново са насочени срещу българския етнос.

Чудесна новина! Но тези деца ще останат ли в България после?! За класическата музика тук хляб няма, виж за чалга и кючеци - ще се изтрепят!

Няма да останат и това за сега е добре. Едва ли беше необходимо Райна Кабаиванска да пее в кварталната кръчма, едва ли е необходимо талантливи музиканти класическа музика да останат в България. Но онези, които са им ценители, ще ги слушат. Самодето няма да плащат данъци в България, но и това одобрявам. Докато лумпенажът не удари дъното не с дупе, а с главата си, България няма да се оправи. Даже се съмнявам, че и тогава ще се оправи. Комунистическата зараза, при която бездарникът се подучи, че уж може да властва над надарения - заслужава само страдания и бедност. Простака - само по глвата, по джоба и по корема (с глад). Иначе да търсиш други начини е глупаво. така че няма да останат в България и това е добре. Съществената част от българите не го заслужават, а тези работи стават по заслуги. Виж чалгаджийките ще останат в България, но пак няма да плащат данъци :-)

Амчи как няма да останат! Цирк "Белая златка" иначе на кого ще върти номерата си???

безделничета мамини , кво ни ги натрапват ....вместо да им дадат по една метла и лопатка да почистят някоя градинка

За тая работа има много по-подходящи.

Интересно ми е дали умееш да правиш нещо, та ръсиш съвети? Такива чукове като теб трябва да събират фасовете в обществените кенефи.

Праза кара гоулф и сигурно е скакауец !

що карнеги няма ли Москва хол

Няма Масква хол, щото Большой театр след турне в Карнеги хол става Малый театр!

Няма как да не се възхитя на тази прекрасна новина. Също така горещо препоръчвам на дир да пускат повече такива новини - ние имаме прекрасни и талантливи деца. Пожелавам им от сърце успехи на световната сцена. Но искам да попитам за тези деца нашите политици дадоха ли средства, защото много добре си спомням преди около 1 месец, как се дадоха едни петцифрени суми в евро за две деца, чиито баща опищя всички медии, че сме му длъжни. Щом се дава за 2 деца такава солидна сума, нека се даде и за тези деца - те са талантливи, усмихнати и заслужават да им се помогне!

Припомни, моля те, случая с пропишелия баща. Аз май съм го пропуснала...

Ако децата не са усмихнати, не заслужават ли да им се помогне?

Боко има кинти само за турци!

алоооо къде са коментарите на тези, дето плюят Дир, че само с Николета ни занимават??

Браво на децата! И успех!

Гоуем праз!

'ноого си проЗд бе, кавал.

Лапай го ве, дудук...хахахах