Кейт Мос замина на екскурзия с бившия си приятел

41-годишната манекенка Кейт Мос е заминала на ваканция до Ниагарския водопад с бившия си приятел и баща на детето й Джеферсън Хeк.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мос замина на екскурзия с бившия си приятел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, колко готина беше на младини, беше ми идеал за женска външност, не сладникава красавица, а момиче с характер. Но за съжаление до това води нездравословния живот...

На кого му дреме, че е заминала?

/това на арабски значи нещо като "парфюм", вие какво си помислихте пак?/ Та, при нея понятието "бивш" го няма, само ги трупа и върти. Такава си е от съвсем невръстна и още дълго ще я чуваме и четем, за жалост. Вместо в тези жеги да ни занимаят примерно какъв е берекетът на пъпеши и дини по бостаните, те ни потят допълнително с такива съдбоносни новини къде се чепатила К. Мос /което пък означава "мъх"/.

Така се прави! Отиваш с бившият на почивка, за да си оправиш новите отношения! Как ще ги стигнем....

Супер, браво на мацката, оня другия като не и оцръща внимание, а само я дразни..Хубаво, че бащата на детето и не ги оставя каквото и да се случи.

Че толкова пари лесно оставят ли се бе!

нещо се е объркала дамата, мъже колкото иска. щом не се получава с втория не си е струвало ;) :) и да продължава към новата Истинска любофф..

Mдаа,..първата любов,...ръжда не хващала!!? ;))

Първата и известна любов беше с Джони Деп преди 20 години.

Приличат на изключени от училище гимназисти.

Тази е голяма купонджийка. Или по нашенски - пиянка, дрога и разпоретина.

То такава не можеш и да я таковош даже, защото мисълта ѝ бързо-бързо скача на друга вълна и оставаш неадекватен с твоето действие.

И стигна до този извод само прочитайки новина за това как К. Мос отива на почивка с детето си и баща му? Ти си инаправо за редактор в жълтата преса!

Всеки е чел, ще не ще, достатъчно за Кейт Мос. Навремето с Джони Деп нанесоха щети за няколко десетки хиляди долара на хотел, като се сбиха прияни и дрогирани. Снимаха я сто пъти с "напудрен" нос на разни "мероприятия". Сваляха я пет пъти пияна, и най-вероятно не само, от самолети. Дъщеря и се срамува от нея и пише във Фейсбук, че я излага. Дете на 12 години. Каква да я наричат - майка героиня?

Яко! Където е текло - пак ще тече...

Нали? Важното е да спаси брака ...

Хаха, спасява брака в обятията на бившия, интересна стратегия.