Гласовете на ”Евровизия” Габи и Иван с дует

Гласовитата Габриела Йорданова е записала дует с Иван Стоянов, фаворитът на Слави Трифонов в националната селекция за детската „Евровизия”.

Обратно в новината

Коментари - Гласовете на ”Евровизия” Габи и Иван с дует | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много приятна и мелодична песен ! Успех на децата !

Не Поли Генова за водеща, моля ви.

TIREX

най некадърните... отврат.

най-после Слави успя да си вреди протежето с извинението, че момичето било болно от диабет и можело нещо да й стане. За какво изобщо направиха конкурса, като пак направиха това което си искат.

То пък и конкурса как "направи" тези резултати..

Конкурс се наричаше в началото при кастингите. По същото време отпада правилото за задължителен отворен конкурс и затова се нарича национална селекция след това. Остава само Слави да се включи като трио и да я изпее тази песен на детската Евровизия заедно с децата... А може да подрънква и дайрето отвреме- навреме.

"финализираха"????? моля, "стопиражте" тези купешки думи! преведено на български бих казал: довършиха. хе-хе! входирам ..изходирам....мъка, брате, мъка неграмотна.

В ОТТОВОР НА ИДИОТИТИ СЕ МНОЖАТ,АКО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕШ, ПОНЕ НЕ ОБИЖДАЙ ТЕЗИ ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА.С ТОВА СИ ИЗКАЗВАНЕ ШЕЗОФРЕНИКА СИ ТИ.

"идиотити" са под законова закрила, какво си им се загрижил/а? Виж себе си.

Пожелавам на децата да се представят възможно най-добре и да покажат най-доброто, на което са способни. Когато даваме едно или друго мнение, да не забравяме, че става дума за деца, за наши българчета! Нека бъдем внимателни и доброжелателни и да ги подкрепим в трудната задача, която им предстои!

че не са единствени в България. А дали са най подходящи за мисията си, е още по сериозен въпрос, на който мога да дам мнение, но не и отговор, тъй като не съм фактор. Също като и в политиката.

Идеята за дует е много добра.

Момиченцето ми беше фаворит от един друг формат - наистина е много добра. Надявам се да се представят достойно, желая им успех!

ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТАЗИ ШИЗОФРЕНИЯ?

Докато през нея изтичат парите ти. Това добре ли е? Има ли храна за хейтърството ти?

Дано да пеят в дует на самия конкурс. Ще е много по- интересно.

Няма нищо по-лошо от амбициозни родители, които проектират собствените си несбъднати мечти върху децата си. Това момиченце ако не му е платил татко му участието значи вече освен бедни и прости сме и слепи.

Момичето има няколко международни награди от конкурси. искрено се надявам да не стигат такива тъпотии по нейн адрес до нея.

Момичето има няколко международни награди от конкурси. искрено се надявам да не стигат такива тъпотии по нейн адрес до нея.

Момчето трябва спешно да мине на диета. Не става въпрос за външен вид, а за здраве.

Слави си надви на ината ,но моля Ви,всички виждаме - деца са,имайте го предвид в коментарите си.