Нискомаслената диета не гарантира отслабване

Нискомаслената диета е неефективен начин за трайно отслабване, сочи американско изследване.

Обратно в новината

Коментари - Нискомаслената диета не гарантира отслабване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости, пълни глупости. Приемането на ограничено количество мазнини и премахването на всякакви преработени мазнини от режима, плюс премахване на преработените въглехидрати е най-сигурният начин за смъкване на килограми. За да не се чувствате гладни, а въпреки всичко да не прекалявате с калориите просто преминете на LEDF (Low energy density food). Основно зеленчуци, плодове, риба, бяло месо, варива, яйчени белтъци (само варени). Махнете всички излишни мазнини, никакви преработени. Само маслини/зехтин в салатата и това, което поемате от риба/бяло месо, варива, е напълно достатъчно като мазнини. Махнете и всякаква захар в готов вид (демек всичко, което е различно от плод), махнете бялото брашно и да видим дали няма да смъкнете килограми. С такъв режим на хранене е трудно да направите повече от 1500-1600 ккал на ден, особено, ако основното ядене ви е купа със салата от зеленчуци с много фибри, които засищат, което е под стандартната норма и така човек смъква килограми, без да е гладен. Искат се малко повече финансови ресурси, заради избора на храни и доста силна воля, да не плюскате мазночи и сладки неща, докато около вас се тъпчат с "вкусотии". Казва ви го човек, смъкнал 40 кг с такава промяна на режима без да спортува. Спортувал съм дълги години интензивно, след което като спрях наддадох много килограми, които после смъкнах само с режим на хранене.

Браво на тебе. Намерил си онва, дето и аз го описвам - никфа химия, никфи джънк фуудс, никви лекарства и никви крака върху бюрото. Точно тфа и ас описвам - малко, но качествена и органик храна, много движение, и чист въздух, както и освобождаване от стреса. Глей как са се фтурнале магаретата да докарат вода от 3 околни софийски села че калориите имале значение..... И ас си ям на КУР-ем, не бой се - номера е да се движиш повеке отколкото ядеш, и да ядеш ОР-ГА-НИК КАЧЕСТВЕНА ХРАНА! НИКФА ХИМИЯ, НИКФИ ДРОГИ, НИКВИ МЪРЗЕЛИ И ЛИГОТИИ - БАЧ ДО ПРИПАДАК И ОРГАНИК ХРАНА. Който го марзи - нека му е дебел гЗа......не е на моя гЗ, немам протиф.....

По-скоро от въглехидратите с висок глицемичен индекс се пълнее - говоря при еднакво калорична, но различна по състав храна. Всичко е много относително, но при ограничено хранене и повече двигателна активност, рядко се наблюдава.

При ограничено хранене си гладен, а гладна мечка, хоро не играе, както всички знаем.

А някой да е виждал преяла мечка хоро да играе?

Много е лесно, но неизпълнимо - махаме пакетираните "храни" с подаръци (книжно левче, гащи, презрамки за сутиен, герданче ...) и готово.

debeli si - ne iaj :)

Неграмотен ли си - не пиши!!!

Абе всичките ми дебели познати ядат като луди, а пък водят заседнал живот. Аз също така само, че ям когато съм гладен само и поддържам чудесна форма. Верно е, че е въпрос на апетит ма като се търче човек кво иска?

Абе тези, които искат да отслабват не разбраха ли, че за да отслабваш е нужно да харчиш повече калории, отколото поемаш? Няма значение какво ядеш, важното е да е по-малко от разхода - тичай, плувай, бъди във фитнеса и където си щеш, но оставай ГЛАДЕН!!! Не съществува човек, който да не си дояжда и да не отслвабва. Нацистите са го доказали многократно в концлагерите! Ама някои искат да си плюскат яко и да отслабват - е няма как да стане, освен ако не си разцентроваш обмяната на веществата и да си съсипеш организма с разни химикали!

Когато ядяхме органик фууд, никой не беше дебел и нямаше никаква епидемия от затлъстяване. Какво се правят на умрели калинки - махнете гмо-то и целата химия е-та, махнете джънк фууд-а и въенете хората на нормален живот, без да са стресирани като мишленца на колелото, и да видите как изведнъж всички ше оздравеят и ше се върнат към нормално тегло. Също, навремето много се ходеше и караше колело, както и се гледаха животни като коне, та хората яздеха, имаше много селскостопанска работа и хората естествено полагаха физически труд. А сега всеки клати крака на бюрото и иска да пазарува в магазина...е как нема да се освиниш? Просто добрата физическа форма не е само до ядене, а и до менталитет, лайфстайл, и не на последно място - работливост....ти стой гладен до припадък, ама ако не работиш и физическа работа и не спортуваш, нема и да отслабнеш... Шо се правът на умрели калинки? като сички знаеме каква е истината - яж хубава органик храна и работи и спортувай много.....и не се стресирай....хаха.....

Много глупости накуп пак. Простата истина е, че с каквато и храна човек ако преяжда откъм калории ще дебелее. Обратно, за да слабее трябва просто да не си дояжда. Мъка е но това е положението.

мЕнталитет-ТАКАВА дума НЯМА, ИМА МАНТАЛИТЕТ! Все пак в бълг.азбука съществува и буквата "Щ".Не е лошо да я употребяваш от време на време... Имаш и ОЩЕ грешки, помоли някой да ти ги поправи....Нямам време сега.... Нищо лично-но, ти ДО КОЙ КЛАС СИ УЧИЛА??????

До 3 клас едва докарах, а ти? Менталитет си е баш на место - менталити на Инглиш е баш онва, дето ти седи между ушите...ама отде в 6 клас дето си го завършил толко акъл да приказваш на Инглиш? Иначе да, 3 клас имам, и 4 езика со сертификат, аре ся пукни се от злоба.