Наталия Водянова стана майка за пети път

Руската манекенка Наталия Водянова роди петото си дете.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Водянова стана майка за пети път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водянова и нашата Милянкова са си обявили състезание.....и като визия го докарват почти едно към едно.

Нема такова дълго лице тип Франкенщайн и поглед тип а ла Даун. Това не е супермодел, това е супер урод, на който основната цел е да се плоди и залива света с гнусните си клонинги.

Ти па си мнооого убава :))). Покажи твои снимки да те видим. Добре, че хората професионалисти не мислят като Вас. Тя е един от най-успешните модели в света. Имате ли представа колко печели модел, появявал се десетки пъти на корицата на Воуг. Печели милиони и не се поколеба да се разведе с лорда, който ги харчеше да си покрива загубите от залагания по конни състезания. И за разлика от масата хубавици, които гледат само себе си, ражда деца и се занимава с благотворителност! А Вие какво точно сте постигнали в този живот, освен да плюете по форумите анонимно?

Човек може да си плюе за щяло и нещяло. Тая мога да я нарека всякаква, но не и красива. Освен това ми е адски антипатична, приличаща на имбесил и дразнеща.

браво здраве и радости и пожелавам

5? Па да се наредим и аз за 6-то?

Толкова нежна и фина жена може да износи доста бременности. Друга на нейно място вече ще е слоница. Хубавият ген си личи именно при нормално протичаща бременност /без усложнения/. Ако жената си остане същата, само с коремче гена няма грешка. А тези, дето уж са били слаби /но с диети/ се освинват и после трудно връщат форма, освен ако не гладуват. Имахме една колежка в 6 месец дори корем почти нямаше, чак я накарахме да си вдигне блузата, за да го видим и повярваме. Евала на такива жени, да раждат, могат да понесат доста бременности. Тези са и богати, могат да осигурят добър живот на децата си. Похвално е, че има желание за толкова деца, а не само да мисли за себе си.

Така е, но никой не си избира родителите и гена, не мислиш ли? Нужно ли е другите да бъдат охулвани?

Красива, много красива жена...

Кефи ме, че човекът е взел жена с три деца. Това значи, че я обича и цени като личност, а не само за престиж, все пак тя е супермодел. А една жена, ако обича някой мъж, иска деца от него. Така че там всичко е ОК, хич и не се мъчете да плюете.

Нещо си в грешка.Не той я е взел.Тя него е избрала взела и тн.

И децата сама си е направила... За всичко са нужни двама. Иначе мъжете изглеждат като дебили, не мислиш ли?

Стига феминистки простотии! Двамата са се избрали взаимно. Той ако не иска да е с нея, няма да бъде. Трябва желание и от двете страни. Специално твоя никнейм съм го запомнил винаги с негативни и злобни коментари. Ясно е, че си някоя самотна дама или такава, чийто мъж не й обръща внимание. Как веднъж не написа нещо положително, много злоба и надменност има в теб. Гледай по-позитивно на живота, че от много завист ще ти излязат бръчки.

Що бе, може просто да е изявена професионалистка като Кобилкина.

Ората в Китай по едно им разрешават, а тея ?? Безотговорна история,кат мангалите.Ми фъргай навън ве.

Гледате ли бе? Место да гледа едно големо рунтаво куче у дома си като повечето от вас 5 деца. Евала там квато и да си не те запомних!

Както голямото рунтаво куче не замества децата, така и децата не заместват голямото (или малко) рунтаво кучи, ама дебили като теб не ги разбират тези работи. Оня ден един жив труп на към 90 ми вика: "Аз немам кво да ям, пък ти водиш три кучета!" Предложих му да дойде до нас да му отсипя от чувала с кучешка храна колкото иска, ама не щя.

"живият труп на около 90" е нашето бъдеще. И то в най-добрия вариант. Заради същия този "труп" и хиляди като него, аз и ти сме на този свят. Аз и ти живеем в страна изградена от такива "трупове". Моля, покажи малко уважение!

Е па грам да не ми харесва тая уж "хубава" мамашка. Лъха сибир сака топлина от очите.

Stiga ste hvurlyali kyuspeto da zaribyavate be. Minete na masturbaciya.

Водянкова, Милянкова, утре очаквам и Кобилкова да ражда 5-то.

Кобилкина само се лигави ..

Добре де, как успява при тия непрекъснати бременности, 2-ма милиардери да излъже! Шапка свалям, другите жени по един не могат да завъртят край себе си.

Първият е само аристократ, не е милиардер, а и тя самата си беше милионерка като се омъжи за англичанина:) Но си е истинско чудо, как точно тя стана супер елитен модел сред милион момичета.

Руска красота...ама в някоя друга. Евала за смелостта и децата, ма това за красотата...Поне отвън я няма никаква, иначе може да е супер, не я познавам.

разгеле, роди се най-после.

на такава майка как да не й направиш дете , ама пусти милиони - малко ми са засега ...

Ех, тоя "сърбеж" е голямо нещо.

Не знам за нея, ама той е.....:)

Сега разбирам как руснаците са станали толкова много.

Някои мъже имат деца от много жени, а някои жени има деца от много мъже.

Кво да се прави равнопоставеност между половете :)

Много прилича на Ирена Милянкова. И по външен вид и по размножителни способности - и тя има 5 деца. Може да са близначки, разделени при раждането от зъл доктор.

Аз като прочетох, че се е родило петото, в първия момент наистина помислих, че говорят за Милянкова, името й ми избяга и до средата на новината мислех, че говорят за нашата. И имах смътното чувство, че се повтаря старата новина, нали преди месец-два писаха, че е родила пето? Едва когато стигнах до майката Лариса, помислих: а, тя Милянкова явно е рускиня. И после изведнъж шок, като усетих, че тази е Наталия :D Лудницаааааааааааа!

В Германия и Русия набъбва раждаемостта до такава степен че не не могат да се спрът.Полякините са притиснати от всички страни.

Ее тоя я разчекнал, за.еби.