Бар Рафаели роди първото си дете

Бар Рафаели - израелският супермодел и бивша приятелка на холивудския актьор Леонардо ди Каприо, е станала майка на момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Бар Рафаели роди първото си дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цел номер едно й е как изглежда. Празноглава работа. Сега като реве по цели нощи с кръговете под очите ще се снима ли? Или как тренира докато кърмиПатица П

Грознеят доста.Маскирали са се прилично!

Еее, айде стига с тоя барафаели бе!

Ученик от България е световен шампион на най-голямото състезание по информационни технологии в света Георги Бошев от гр. Несебър, ученик от XII клас от Гимназията с преподаване на английски език Гео Милев в град Бургас, постигна най-висок резултат на световното състезание за ученици Microsoft Office World Wide Championship 2016, което се проведе в Орландо, Флорида, от 7 до 11 август 2016 г. Той спечели в конкуренция с 400 000 участници от повече от 130 държави.

Баси, чак сега разбрах, че тоя бар бил човек.. мислех, че е некво гъзарско кръчме.. ;))

Ама точно това ще почнат ...снимки с висящо на гърдите й кърмещо бебе, докато прави лицеви опори или вдига щанга с не знам си колко кг. - и винаги е в перфектна форма, то няма как друго да е. Сякаш няма други смислени и по-интересни занимания.

Най-после дир да спрат да слагат по 2 новини на ден за бременната Бар. Дано сега да не започнат и снимките сутрин и вечер от състоянието на памперсите на бебето. Айде да са живи и здрави и да си гледат семейството.

Да им е честита дъщеричката! Много хубава двойка са двамата, големи късметлии :)

Късметлии? По-скоро магнитна връзка, като електромагнитното привличане е заменено от силата на парите. Защо не се влюби в някой от местен кибуц? Защото трябваше да работи, а сега си вее ... по цял ден.

Тя е прекрасна, усмихната, ведра, личи си,че е оптимист. И бащата е готин! ОЩЕ ВЕДНЪЖ -ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! /от коментарите се вижда,че са от български форум-НИТО ЕДНО поздравление, само словестна плява...късметът никога не отива при онзи, който не се радва на щастието на другите/

А също и лошите думи за късмета , казани по отношение на българите от тебе, би трябвало да ти се върнат,

Ади Езра в кой бар катастрофира, след като разбра новината с неговия Бар?

Кръстена е бар на заведенията или на дъска?

"Бар" на иврит означава няколко неща: "Див" в смисъл диви растения/цветя, диви животни, за разлика от домашни животни/земеделски растения. Или реколта.

И аз се чудя, всичките Стояновци на закачалки ли са кръстени?

Ти си идиот. Стоян е българско име и няма нищо общо с чешката дума. Ама като си идиот, как да го разбереш?

Бар роди? Кой е бащата - ресторант ли?

ПИПО

Във всеки случай, някой налива много пари за пиар на тази Бар Рафаели. Няма ден да не се пише за нея.

И с каква конспиративна цел?

а де. Това е въпросът. Конспиративната цел, която ти виждаш.