Доли Партън разкри тайната на 50-годишния си брак

Кънтри певицата Доли Партън разкри тайната на своя полувековен брак - от 1966 година връзката й с Карл Томас Дийн е една от най-стабилните в шоубизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Доли Партън разкри тайната на 50-годишния си брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доли, си я спомням от филма "птицефермата", може би преди 30 години!!;)) тогава, силикона не беше на мода, но тя беше, най "модерната"!;))

Абе я се научи къде се слагат запетайките и не ги ръси на килограм, че си на сто години, а пък неграмотен!

Щом бракът е отворен, не е пример за подражание. Така ще бъдат заедно до смъртта си. Освен това на Доли не е първи брак, защо не задържа първия си мъж с отворен брак?

Доли с 50 годишен брак, а в бедната Русия дори не живеят по 50 години!

50 живот ли е :) Само пречиш на младите и те чакат да пукнеш.. Явно ти си от тях :):)

Моите родители са женени вече 58 години, баща ми на 80 години, майка ми на 79 и дори на такава възраст се държат и мислят милион пъти по-добре от дебил като теб.

ама ти в Русия ли си? Щото май не си прочел добре какво е написал човека, преди да цвъкаш

Това за пасването на зодиите ме разсмя... Доли винаги е имала чувство за хумор.,,Видът ми е нещо средно между патка,Пепеляшка и проститутка, но под циците имам сърце, а под перуките- мозък. Нужни са много пари , за да изглеждам толкова евтино,,. А на 19.08 са родени два от лъвовете в рока- Иън Гилън- DP и Джоуи Темпест-Europe.

че при тях е отворен брак - тя забърсва нещо странично, той - също. Само че не се развеждат

Tочно казано...+++

Много талантлива! А това да го разкаже на Хю Грант, дето нямало смисъл от съжителство.

честито, още толкова да изкарат!

учудващо за секс-бомбата Доли Партън , невероятно , тя беше преди години най-сексапилната кънтри певица на щатите...евала и'м и на двамата , че са намерили "предела" в семейните си отношения и се радват на такъв дълъг семен живот в шоу бизнеса, нещо , което поне аз знам и се сещам само за още една такава двойка - тази на Tом Джоунс (тя ,съпругата му скоро почина)...

Сравнението с Том Джоунс е много неподходящо в случая-той на практика се е съсипал да изневерява, а жена му го е търпяла по някаква причина (най-вероятно финансова) мнооого години. Това по никакъв начин не е пример за добър и устойчив брак.

A знаеш ли тази готина "цоцолана" , чийто гърди и фейс се коментираха навсякъде какво е правила през годините... ? Hима мъжът й не е бил в позиция подобна...? Bсичко опира до разбирателството между партниора и желанието и'м да бъдат заедно с цената на всичко...с една дума има я "химията" между тях :)))

на Том Джонс заради прекалено търпение умря от рак

Hе всяка жена би могла да бъде законна съпруга на Том Джоунс,нали ? Tой деиствително й е изневерявал , но не със сервитьорките от бароветe...Kогато човекът до нас е ХИТ за жените или за мъжете е доста трудно да остане сам с един единствен човек до него в живота !...Rомео и Жулиета ?! B кое време живеем... ?