Организаторите на концерта с Джагър: Излъгаха ни

Организаторите на благотворителния концерт с Мик Джагър, Джони Деп и Бруно Марс заявиха на пресконференция днес, че били излъгани от промоутъра Робин ди Маджо.

Обратно в новината

Коментари - Организаторите на концерта с Джагър: Излъгаха ни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, платил е 1 млн долара, което ще рече 2 млн лв., следователно трябва да продаде 10 000 билета от по 200 лв., за да си върне инвестицията. И още поне 10 000 билета, за да има за домовете, че то ако трябва да се разпредели между всички, ще вземат жълти стотинки... Е, ще се намерят ли 20 000 души, които ще платят по 200лв. за билет?

Jay Boteff тоест Живко Ботев(във facebook) е "организатора" на безброй събития в Лондон.Всъшност безброй, безброй колко да са безброй, едно. Филмът за Левски показан пред бг публиката в Лондон. После щяха да идват Сандра, Графа и още една камара изпълнители. То не бяха фб страници и събития то не беше обратно броене на дните до концертите... Пълен фарс никой не дойде. Най-интерестното е че концетера на Бобо не се състоява и на следващата седмица пускат нова реклама за Сантра примерно. Наглиии колкото искаш. Пълни измамници

Това е измамна схема. Под формата на "благотворителност" се изпират едни милиони. Иначе както и да го погледне човек - няма никакъв смисъл. Ама никакъв! Нарочиха някакъв промоутър за мошеник, а всъщност те са големите мошеници. Толкова е жалко да се гледа всичко това - на гърба на децата и благото за тях се правят престъпни схеми. Бедна ми България!

Аз живея в чужбина. Когато разбрах за този концерт веднага си взех две седмици отпуска за края на ноември и началото на октомври,но за сметка на това не ходих никъде лятото. Дори убедих част от колегите ми в работата да направят като мен и по-голямата част от тях се съгласиха. Купили сме си и самолетни билети отиване и връщане. Резервирали сме си и хотел 4 звезди в полите на Витоша. А сега 3 седмици преди този концерт разбирам, че световните звезди които искам да видя няма да идват и че това е била една голяма ЛЪЖА !!! Много съм възмутена !!!

Като ти чета коментара и ти меря акъла, ти си способна да си купиш билет и за обявен концерт на Глория в зала "Олипмпия".

Това е пак схема на онзи измамник Илиан Матеев дето щеше да строи уж 135 метров паметник на Левски и миналата година уж щеше да прави грандиозно шоу на три континента и в НДК. Всеки път - нещо става и парите изчезват и нито паметник нито шоу нито концерти.

Този да не би да плаче за това, че му се проваля благотворителността? Вярва ли му някой? Смешник и тарикат криещ се и правещ пари за сметка на човешко състрадание.

Това е начин да скрият парите. Явно мислят българите за глупаци.

Като става дума за благотворителност, не беше ли по-лесно просто да дарят тези 1 млн долара?!!! В крайна сметка какви пари ще се изкарат от такъв концерт в София???! Тези подиграват ли се?!!

Елементарно , Уотсън, парите платени с предварителната уговорка концерт да няма и съответните проценти на банковата сметка на участвуващите. Според мен тоя на снимката прибира между 15 и 25%

Ако имахме Данъчни у нас, тоя щеше да виси на въжето вече.

Само идиот може да си въобрази, че Джагър ще дойде в бг. Дори да живее и до 200 години.

добре, добре... аферим. Схемите за пране на парички задобряват, какъв размах само, какво чудо :)

мир за миряните, затвор за теб ..

"Платих над 1 млн. долара за привличане на артистите, но нямам отговор" Ами да ги беше дарил тези пари БЕ тюфлек ... Явно отново и отново се повтаря същата песен ... световен мир, помощи за нуждаещи се .. и в същото време - земи тая вила на 3 етажа и 500 декара :) Тъжно е ... :(

за трзи фондации нямали даначни но явно в бг. няма

И затова ли никой от тия изпълнители не е бил вкарал тоя концерт в програмата си? И пуска билетите в продажба 10 дена преди концерта? Това да не е селска кръчма бе? Тия ако са били наистина поканени, 10 дена преди концерта щеше да има недостик на билети на черно. А не тепърва да се пускат официално.

Това са евро атлантическите-МЕНТАЛжени от ГЕЙуропата. Другия път дайте още 1 милион ейтака

Кичо

Братчед ку беше казал че Мерлин Монро и Едит Пияф ша пеят щех ди дойда на концерта...

Кичо

ПП или поне Сашка Васева....

добре... за малко да повярвам. Този филм сме го гледали поне 5-6 пъти от Ивентим и други псевдо организатори. Първо надуват рекламите с известни изпълнители и групи и като си купим билетите, почват да ги подменят и да се оправдават, но пари не връщат и накрая ти ни пускат да слушаме за 200+ билета D2, Дони и Нети, Колело и всякакви подобни майтапи...

ГУСТО. Били излъгани и дали събранихте ог КЪРА "Платих над 1 млн. долара за привличане . Хей богати българи брееееей.

едни мошеници измамили други мошеници

Най-точната формулировка, хахаха

Шутове!

Ама вие вЕрно ли се вързахте на Робин ди Маджо? На челото му пишеше, че е мошеник.

Ами така си е... Другият път ще поканиш за водещ Динко с АТВ-то и като изпълнители Недялко и Джорджано от Нам си къв си Брадър и дори тогава няма да изглежда толкова смешно като сега...

Може да са ви излъгали, може и да не са. Важното е, че вие не успяхте да ни излъжете!

Още като излезе новината тия двамата приличаха на ПАЛЯЦИ......сега съвсем се съсипвам от смях...ама койти вярва бе ... 1 милка дал ....я го вижте от къде я има Краси Жовко и Роби...кой ви знае вас бе и по 1 лев няма кой да ви купи билетите...накрая с васко кеца ще останете

Защо е нужно да организираш концерт, който струва $1 млн, че да събираш пари от билети, които ще бъдат с пъти по-малко ? Ако искаш да помагаш може просто да дариш тези 1млн. !

Явно ние нещо не разбираме.. но, уви, в България точно така се прави благотворителност ...

А как иначе да ги изпере ?

Краси Пиавицата дал 1 милион - леле ще умра от кеф и от смях. Да продадат на краставичаря кисели краставички - ууууу голям смях. Направо ще се наакам от кеф. Краси, Краси - какво се оказа - има и по-голям краставичар от теб свищовско романо.

Да не се окаже накрая, че този пич е един сирак и му трябват помощи за дома, в който живее.....

Това с голямата лъжа - никой не ги е излъгал. Просто промотъра ди Маджо избяга като разбра за каква шашма става въпрос. Парите идват от Аксей Петров, който се опитва да им направи едно голямо пране. А този Ботевец е с наполеонов комплекс и са го взели да играе "организатор". Това са фактите зад този балон. Схемата е ясна.

Е - това си е в реда на нещата - "човекът взе парите и каза:ще видим..."

Ела те на моя концерт по 20 лв. билета в парка на Връбница Ще пеят Фреди Меркюри и Рони Джеймс Дио !

И Фреди и Дио го направиха през 1985год.-Live Aid и Near N`Aid. А това щеше да е много смешно ако не беше тъжно след като се споменават деца. Ето как се прави- Near N`Aid-,, Stars,, .Ето и Мик Джагър -Tina Turner &Mick Jagger LIVE AID- 1985

Тези са мошеници!От личен опит ги зная.Не си купувайте билети.

от мошеник по мошеник най мошеник и накрая :) моля ви елате че ме излъгаха та поне парите да си върна ... то много помощи много нещо .. тия деца там ако наистина им даваха толкова помощи колкото афишират до сега щяха да са всяко с по един тристаен апартамент в София и по 10 000 - 20 000 на влог :)

Някой беше казал преди време, че такъв концерт е немислимо да се случи и е само една бутафория.... ем прав е бил!

Фънки :).

Домовете за деца в България бяха петапно затворени в последните няколко години, да са останали 1-2, което ме кара да се чудя на кого точно ще даряват сумата...

Заявката беше, че те ще дойдат у нас за благотворителен концерт на 1 октомври на Националния стадион в подкрепа на деца, жертви на войни и агресия.

Какви войни има в България?

Не е вярно, че са затворени. Има точно 28 такива Домове в България. В тях все още има деца. Идеята е да се затворят тези домове, а децата да се пренасочат към приемни семейства или селища от семеен тип.

По-добре да беше дал тоя милион за благотворителност и да не беше правил концерт.

Те да го бяха дарили този милион.

На тоя чичка кой му е дал милиони, та има и за измамнци да харчи?? Това фондациите са 'ба си ма'ата!

Няма да питам откъде Мир за теб и мир за мен има един милион долара, че ще стана смешна! Фондация е това, да не е лукова глава...