Нападнаха Ким в Париж, взеха й бижута за 10 млн. евро

Петима крадци, маскирани като полицаи, нападнаха Ким Кардашиян в жилището й в Париж и откраднаха бижута за 10 млн. евро.

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха Ким в Париж, взеха й бижута за 10 млн. евро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бижутата бе,задника и струва повече.

НИЩО И НЯМА НА ГРОЗНИЦАТА!! ОТ КЪДЕТО ДОШЛИ-ТАМ И ОТИШЛИ!! НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ МИСЛИ ДОРИ ЗО НЕЯ!

Ми евала бе

ХА,ХА,ХА! НАКУХИТЕ ЛЕЙКИ ИМ СЕ СЛУЧИ НАЙ ХУБАОТО. Е ТО БЕШЕ ПОКАЗНОСТ И ТЪПО ПРЕДАВАНЕ,МЪЧАТ ХОРАТА С ПРОСТАЩИНАТА СИ И.... НАКРАЯ ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ МА МЯСТО. НАПРАВО СИ УМРЯХ ОТ КЕФ КАТО ГО ПРОЧЕТОХ. А КАТО ИМ КАЖАТ,ЧЕ СА КРАСАВИЦИ ,А ТЕ ГОРКИТЕ ГРОЗНИ,АМА ГРОЗНИ,НАПРАВО ИСКАМ ДА ИЗПРАТЯ СНИМКА НА МИСТЪР ТРЪМП И ДА МЕ НАПРАВИ МИСИС СВЯТ.

Tova e chast ot Igrata,za da si izvesten Da si pogazvash zadnika koito e zastrahovan za millioni .ne se pritesniavai te vsichko tova e zastrahovano,naglasena rabota poviarvaite

за черньо ли е женена?

що ли си е тръгнала от Париж? Нали вече няма какво да губи! Бижутата вече ги загуби, а другото никой не го иска...

трябваше да я изпраскат в големия пърдялник и работата щеше да се потули

че "не и били посегнали" Сигурно са естети хората! Те от естетична гледна точка и бижутата може да са задигнали - закичила се с 4 синджира

Много грозно това медийно изчадие! Пък и 10 мил. в бижута му задигнали! Как и защо таз фльорца заработва толкова???

С ГОЛЕМИЯ ГЪЗ!!!

Не харесвам Ким, прилича ми на крава с тези мигли, бюст и физиономоя. Но не мога да понеса как комплексираните сульо и пульо злорадстват над нещосъоето на една жена. Тук новината беше преставина по друг начин и озобщо не наблегнаха на това, че липсват бижутата (изяще се)Проблемът е, че са я стресирали. Дано Следващия път да изкарат акъла по този начин на гангстерите, техните близки и на всички злорадстващи! ;)

от още по-далеко: ти се "изяШ" неграмотник/це!

Е сега няма да проверявам правописа сега, за да коментирам. Не е лесно с новия ми iphone ;р

На това му се казва...Продуктовото позициониране ...

кой държи подобни бижута ей тъй - едва ли не елате ги вземете - тази жена е олигофрен. Или пък се разиграва поредното тъпо риалити - стражари, апаши, портиери и един голя г-з.

Изобщо не ги мислете бижутата и. Със сигурност са застраховани за двойно по-голяма сума от стойността им.

Може да са я ограбили, но не са й посегнали. Представяте ли си това??! Не го пожелавам на никого. :(((

патица! кой пътува с бижута за 10 млн?

Ако са я вързали през г за, бая въже е отишло. Не са се сетили да питат Анита Шмайзер как се прави.

Застрахователна измама с ПР бонус.

дкми

Щом може да даде 10 милиона за някакви дрънкулки, явно не умее да цени парите. Нека я обират. Пожелавам и това да се повтори и потрети - до тогава, докато се научи, че на никой освен на крадците не му пука колко струват лъскавите и дрънкулки.

Ми те най-важното не са я направили!

И да са, тя от друго се оплаква.

АКО БЕШЕ ВУЙНА ЩЕШЕ ДА СКРИЕ ДАЙМЪНИТЕ В ХХХХХ :))) ... СОАП ОПЕРА :)) И БИЖУТАТА СА СИГУРНО НА НЯКОЯ БИЖУТЕРСКА КЪЩА :))

Това е разликата между чуждите риалити звезди и нашите - американските имат бижута за 10 милиона, нашите имат 10 лева на цяло за кафе и официален анцуг. Известността в България е разход, а не приход.

ми то няма кой да ни обясни, че 'работа в екип' не означава работа по анцуг..

Брачед,те не са били нейни.Ако не знаеш,бижутерите им ги дават на заем за да ги рекламират.После нали знаеш колко относително нещо е цената на такива неща.

Да, бе! Бижута за 10 милиона в нощното шкафче. И подходящо появили се крадци. Бабите в Бургас измислиха по-достоверна теза, като дават нелегално пари за капризите на "унуките"- уж хвърлят парите през балкона на разследващи полицаи. Те застрахователите трева пасат. Тази ще излезе по-проста и от нашите измислени звезди.

тези са употребили поне 30 метра въже..

Нещо мирише тука ,всички луксозни хотели и апартаменти имат каси и трезори за ценности ,всичките и бижута са застраховани ,както и самата тя срещу кражби ,отвличане и т.н. ,не знам каква точна е историята ,дали е застрахователна измама или нещо друго ,но Кимчито няма и цент да загуби ,даже може да се окаже с 10 милиона по богата.

че и ци.ганките са почнали да ги обират :Д

...тази сама си прави сценариите за реалитито, има ли изобщо някой, който да се хване на тая измишльотина.

Нищо бе Ким най-голямото ти богатство- огромният ти г.з никой не може да ти го открадне, само може да ти го такова!

В тоз пърдел доде умериш сифоня... небъдна е тя.

трима могат да го чукат едновременно - без да се срещнат !!

Е, щом не са я натаковали вкупом, значи имат вкус към женската красота, че за да натаковаш това нещо се иска да не си гнуслив.

Жалва се,че само са я обрали а не са и се изредили !!

Абсолютно нормална реакция в общество, в което разслоението е толкова голямо. Това е начин за саморегулиране, че е лошо - лошо е, че е престъпление - няма спор.

хехе май е изценирала, защото е искала да открадне бижутата.... всички знаем, че бижутата им ги дават назаем за да ги поносят и после ги връщат...

Кой нормален човек ходи по хотели с 10 милиона в бижута. Кой знае още колко милиона има в брой. Търсила- намерила.

Аз пък в бързината прочетох ,че била нападната в Перник:-)

Това Франция не е държава!

Българите сте отвратително племе, как може да се радвате на чуждото нещастие тъпи същества сте! Марш в долните низини сатрапи мръсни, как може вие не сте ли хора?? А ако на вас се беше случило да ви влязат в къщи и с пистолет да ви заплашат щяхте да напълните гащите долни изроди! Заслужавате си съдбата да ви тъпчат всички, стойте долу ниско и злобейте против хората! Тя сама си е спечелила милионите вие ли и ги дадохте идиоти такива?? Майната ви

Човече, такива хора има навсякъде.Нещата не опират до българи или други.Лошотията или лошото възпитание не знаят граници.

вчера гледах един филм за преследването на т.нар. вещици в Англия и се чудех как може да има такива злобни хора, като англичаните, които нарочно да набеждават абсолютно невинни жени, други пък - да ги изтезават нечовешки и накрая - всички дружно да се радват на обесването им. Ей, на това му казвам отвратително! А, и да знаете, че ние, българите, сме народ, древен народ.

Има една българска песен: "Ооо колко си просТ и има ли смисъл, с теб да говоря" Та поздравявам те с нея!

К'ъв абгличанин си ти ве?Ти си неизбърсан путлераски г...з!Описал си характерните особености на обичните ти блядове!

Ти като си англичанин, защо пишеш на български? Или може би случайно си роден в България?

Къв англичанин си ти бе?! Сигурно и английски не знаеш като хората. Do you?

Това, ако се беше случило тук, щяхме да повтаряме, че това само тук може да стане, няма държава, беззаконие и т.н. Просто медиите ни заливат с пумия, втълпява ни не какви сме идиоти, крадци, пияници, промиват ни се мозиците, мачка ни се самочувствието.Тук няма конспирация.Просто си пуснете новините вечер и гледайте.Мен ако питате не гледайте:)Много сме си свестни, малко сме недисциплинирани, но и това някога ще се оправи.

Няколко милиона тя не е виждала на картинка. Иншуранс Фрод му викат. Ама то цялото семейство не е от най-умните, не знаят просто в какъ филм се вкарват, Застрхпвателите ще ги накарат сами да си приказват.

Хаха, ПАК показен грабеж! Видими резултати! Само така тарамбуки! Браво! Нерязаната Рая си заслужава съдбата!

Ако беше фъснала от уплаха щеше да ги измете от стаята. Повечко фибри му е майката!

Нали е ясно на всички, че това е PR? Глупав и елементсрен, но на Кани и Ким толкоз им е акъла. Чакам с нетърпение да ги разобличат и да ги осъдят.

Направо мед ми капна на сърцето:)Но не са постъпили правилно.Освен,че са взели бижутата е трябвало да и играят един сап в грозния арменски долап!

С парите, които има, ще си купи нови бижута още същия ден. Ама ако се окаже, че крадците са от така наречените бежанци, вече комедията ще е пълна.

честно ли? не я жаля никак!!!

Тези имат пари, така че едва ли е застрахователна измама. Доста по-вероятно е да е ПР, напоследък няма нищо около тях, а трябва да се шуми.

Защо точно нея избраха да ѝ правят реклама? Сега яко ще кашира инцидента. Даже може и майка ѝ да е написала сценария, щом на Ким ѝ няма съвсем пък нищо.

Крис Дженър не беше ли баща и, който стана жена?

ХАХА Не все е майка й, но пък е готин коментар. Онова нещо дето баща сега е майка, е Кейтлин.

ТОЙ ЕРДОГАН ЦЯЛ ПРЕВРАТ СИ СПРЕТНА ....:)) ТЕЗ ЖИВЕЯТ САМО ОТ ТОВА ДА ГРАНЯТ ТЪЛПАТА С ПРОСТОТИИ :)))

добре, че не са й взели задника, с него ще изкара още много за бижута

в париж нямало престъпност а?

ПИПО

Споко, всичко е реклама.