Маги Джанаварова и Нора Караиванова с огнен клип

Победителката в Music Idol Маги Джанаварова и финалистката в шоуто Нора Караиванова представиха първия си общ проект с огнено видео - "Diva".

Обратно в новината

Коментари - Маги Джанаварова и Нора Караиванова с огнен клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100% чалга, музикална стойност 0 !

Тотално бездарие. Микс от визуални, стилистични и музикални клишета. Обида за публиката.

ОТВРАТ!!

Маги - голяма имитация на Теодора Кацарова!?!?! И като визия , и като движения .... да не ти е консултант? Това не си ти!

Ама все разбирачи сте се включили тука...фани единия па трясни другия... Парчето е добро. Двете са талантливи. Добре си пеят (леки украшения тук там и не досадно много) но..., можеше с 1-2 модулации да го разкършат...рапирането е най слабата част...може би беше добре да извикат някое рапърче да им го издекламира...За мен таргет аудиторията е чалга хейтърите....ама те са на едно ниво с чалгаджиите...

бляк - парчето е ужасно! каквито и доводи да се опитваш да изкараш! За музиката има само един критерии - какви чувства предизвиква! Това не е кола да ми описваш технически характеристики! Чалга не слушам и не понасям! Това е грозно и ефтино изпълнение на долнопродбни певачки. Единственото ,което получих като чувство е да е отида и да повърна! Стомаха ми се обърна!

На 100% с коментара ти, обаче - много нелицеприятни са тези момичета, бе! То не стига само да пеят добре, това се предполага да е синкретично изкуство ...

Млади момичета са, защо са ги докарали на вид като дърти труженички. Изгледжат като 40-годишни тетки.

Ужас! Ужас! Ужас! Какви са тия крясъци като от филм на ужасите! Започна да ми се повръща като се опитах да слишам това нещо! Никаква мелодия, никаква хармония, гласовете не си пасват! Вие двете имопомрачение ли имате?!? На човек ми се приисква да е глух от този буламач, който сте сътворили!

Ужас! Ужас! Ужас! Какви са тия крясъци като от филм на ужасите! Започна да ми се повръща като се опитах да слушам това нещо! Никаква мелодия, никаква хармония, гласовете не си пасват! Вие двете умопомрачение ли имате?!? На човек му се приисква да е глух от този буламач, който сте сътворили!

Момичета, вие за пеене чували ли сте? Знаете ли какво значи? Все пак сме 21 век, немислимо е всички български "изпълнители" да ни връщат стотици хиляди години назад, ама и тогава щяха да ви изгонят с камъни.

Да не се правя и аз на спИсиалистКа, ама... Забелязвам няколко неща, които ми се набиват в ухото... 1. Текстът - доста слабичък - Дива-та е муза, вдъхновителка..., а не обект на плътски желания и евтини заигравки; 2. Не открих мелодия в тази песен; 3. Оставам с усещането, че теза два гласа НЕ се съчетават благозвучно; 4. В клиповете предпочитам видеото да НЕ акцентира върху изпълнителя (-ите), а върху идеята, която цялото произведение цели да предаде и внуши на аудиторията. Не бих слушала тази песен.

Това "творение" няма нищо общо с музиката. Прави впечатление предимно с крясъците "Дива, дива" и с пълната липса на мелодичност.

Песента не е нещо кой знае какво, но е по-добра от 90 % от това което излиза в момента в България. Двете са добри певици, но нямат добри продуценти. Тяхната землячка Михаела Филева им отстъпва като вокал, но е под крилото на друга съгражданка - Мария Илиева. А това с рекламирането на вафли е евтино, дори глупаво. А най-смешното е че момичетата са от двата града където се произвеждат сигурно 80% от вафлите в България, а рекламират продукт на конкурентите.

В първото изречение онова, което следва след "но"-то, е излишно. Песента е пълен боклук и това, че в България днес се прави боклук, не променя ни най-малко факта.

Най ми хареса момента с отхапването на вафла Мура. Йееее!

Пропиляли са потенциала на иначе готини мадами с прекрасни гласове. Песента е пълна боза. За съжаление...

Ами то това не е песен (дует), а направо си е надвикване.

Норчето много се е влелинчила, бе.. с тия балкони... Гледахме я на живо в "Комиците" - не може да пее, камо ли да изкара някаква импровизация.

Що толкова плюнки, не е чак толкова лоша песничката. Толкова негативно бях настроен от вашите коментари, че се зненадах - изгледах я без проблем. Има къде къде по-големи простотии. Е за визията сте прави, по-добре само да се слуша...

ами не става за слушане! Само крещене и нищо друго

Тия двете могат такъв клип в "Бразерс" да отвъртят, че ум да ти зайде ....

Магито е невероятна грозотия. Каквито и велики гримьори да се изредят и фотографа да се мъчи да я снима под невероятен ъгъл - от раз се вижда, че на нищо не прилича. Но тя сигурно вече си е повярвала, че не е толкова грозна, колкото е мислела (знаела) преди да стане известна.

Ми едната хубава, другата пее.

Песента и клипът биха могли да се опишат с две думи: изхабен потенциал. Талантливи момичета с хубави гласове, изпълняващи нескопосан текст с банална мелодия. Със сигурност биха могли да сътворят нещо запомнящо се, но това тук е жалък опит.

Нора, Маги, личи си, че текста е ваш! Какво повече да коментирам?

Едната набляга повече върху задник и бедра

Като певици хич ги няма. Повече мязат на "артистки" от XXL...ама треторазрядни...

Световно неизвестни.А за да станат известни у наЗЕКА задължително си показват гъза.

Тъпо и грозно.

И аз мисля така.

голи ли са в клипа? ако са - бих хвърлил едно око да го гледам.

Насилих се да изгледам и изслушам целия клип. Музиката - как да е, преживява се. Текстът няма никаква рима, поне да тече гладко с музиката би било приемливо. Визията е умопомрачителна. Но най-тъпото беше съдържанието на текста, който просто казва "Н'айш к'ва съм кучка, уе ей?! Луд ш'тъ праа как си щъ!". С нищо не е различен от текста на чалгите от края на 90-те. Но пък рекламата на вафлите ще успее, просто защото няма лоша реклама.

"Няма лоша реклама" е едно невярно, дърто и много глупаво клише, което всички лаици повтарят постоянно в защита на всеки рекламен, идеен или общочовешки провал.

не слушам чалга, товатук също нема да го слушам. тия двете ставатсамо за гангбанг

Жалко за хубавите гласове. От към писане на музика и текст нямат грам талант. Клипът също е жалък - с рекламите на вафли и опитът да докарат Нора като Дженифър Лопез...

Доста слабо....няма да има повече от 50000 гледания в YouTube

тези не ги знам изобщо!

Не ми харесва само припева.Когато пият поотделно е супер,но заедно...даже не мога да намеря думи да го опиша-като цяло средна хубост.

Мързи ме да търся кой е автор на текста... Некви думи налепени на музиката. Стои като кръпка...

0:30 джуките криви

Кифли с мармалад ( от шипковия, в столовата през 1986г..)

Ужасно! Дори нямам намерение да си причинявам това да слушам този ужасен и безсмислен звук, който започна. Не.

Хубави гласове имат и двете ,но биха звучали по-добре поотделно ..текста куца лекичко и това с рапирането никак не пасва ,ама ...това могат-това са направили . Визията няма да коментирам ... Нора имаше разкошна къдрава коса - стилиста и е за бой !

Отворих клипа с много надежда, тези момичета имат хубави гласове, но ... поредното разочарование ... жалко :(

благодарен съм на сайта за новината, победителка в някакво шоу от миналото десетилетие и непобедителката в друго шоу от същото десетилетие се събрали в рекламен клип на храна пълна с аспартам и ГМО фъстъци, ако не беше дир, няма как да чуя това бездарно творение

Който не е разбрал откъде са взели пари за тоя "велик" клип, да погледне на 15-а, 40-а секунда и на 2:08. Да уважим рекламодателите, все пак 5 лева са си пари.

Е к`во ся? Носят си вафли момичетата. Това шкембе на Нора не се поддържа лесно - трябва си апване на половин час.

Това за дивата не го ли изпя Бионсе преди една-две години?

Главата на Нора върху задника на Маги - ето го самото съвършенство!Друго не е нужно.

И двете имат добри гласове,но не знам защо не мога да слушам докрай когато Норчето се включи,а Маги помня с едно страхотно парче "Мойто радио" което наистина надувах до дупка в колата...а и още го слушам!