Саманта Фокс, Си Си Кеч и Сандра с общ концерт у нас

Три от най-големите дискодиви се събират на концерт в София.

Обратно в новината

Коментари - Саманта Фокс, Си Си Кеч и Сандра с общ концерт у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз много ги харесвах навремето, но за нищо на света не бих отишла да ги слушам днес. Песните им все още ме радват, особено видеоклиповете от младините им, но на живо да гледам как някакви лелки пеят стари хитове... няма начин да си разваля спомените.

Имат много супер хитове, но годините летят.

СаМандра Фокс, Киси Сеч, Сандра и Сабрина си ни бяха любимки и секс символи на цялото поколение, без значение кой какво слушаше. И аз ходех със стеснени ученически панталони, кубинки, гребен на главата и гръб на Аксепт на ученическото сако, но тези мацки си ми бяха в сърцето. ;)

Тия трите не съм ги виждал как изглеждат сега, но песните им още са хубави!!! Макар че съм металист...

Си Си Кеч и Сандра можете да видите в концерта "Авторадио Дискотека 80х full hd" (01.2016) в youtubeто. В по-предни години май пя и Саманта Фокс. Разбира се, руските мащаби са малко по-различни. На тези концерти могат да се видят и още култови певци и групи.

Хееей, тази новина ме върна за малко в ония години, преди промените, когато имаше един цигагнин на софийския битак под моста "Чавдар", който продаваше плакати на Саманта Фокс, викайки: "Айде народее, тука е Самантата Фокс със цици и без цици!"

А така, да ударят по чене в земята, да се раздрусат малко, ама да внимават дан' си настъпят.....нещо

Малко са позакъсняли ми се струва ... И на тях им мина времето

Колко чекии съм блъснал над Саманта Фокс в казармата, малийй не е за разправяне. :-)

Най-после ще ти се сбъдне младежката мечта да направиш същото и пред нея на живо. Дето се вика -"Да ти мине мерака." Вземи си билет от по-скъпите да си по-близо до обекта на мечтите ти.

Ееее, да... Представете си първите десет реда наблъскани чичковци в диапазона 40-50 г., със свалини до колене панталони, неръкопляскащи, щото десната ръчица е заета... :)))))) Голем концерт ще падне..., а по некое време ще стане и хлъзгаво...

Саманта Фокс беше налепена във всички рейсове на ДАП-а в цяла България. Шоферите направо изпадаха в екстаз. Доста по-добре беше от чалгата, всъщност като се замисля за онова диско време.

На концерта на С. Фокс в Бургас транспорта спря. Целият ДАП беше там.

И Лепа Брена също...къде я забрави!

Макар и на годинки вече са си готини и аз ви приканвам да не изпускате възможността да ги видите на живо, защото не знам ще идват ли повече у нас. И трите са легенди в дискомузиката.

Тогава, в онези години дънех само метално и смятах дрискарите за най-долни тъпанари. Да лъснеш бастуна на някой караул над снимка на Фокс, да няма лошо, но не и да я слушаш! А малко по-късно дойде чалгата.....

охо, триото на големите увиснали бозки, радост за потните длани

Малиии, ей ся им разгледах снимките, как изглеждат днес...... Те и трите са минали петдесет. Външно вече не впечатляват. Интересно гласовете им как са???

Сандра, къвто беше бомбон, сега прилича на Мартина Вачкова. Другите две са позапазили сексапила си.

Липсва само Сабрина, за да бъдат пълен комплект :))

О да! Бойс-бойс-бойс! Има го клипа в тубата. Леле-мале!!!

Предпочитам да ги запомня както бяха едно време

Tези трите бяха в мокрите сънища на цяло едно поколение...само че идват малко късно, техните фенове вече трудно вдигат самолетите:)))

Абе че го вдигаме вдигаме го още, да чукнем на дърво, някои сме добре...ама лично аз да речем бих предпочел една Ариана Гранде или в най-лошия случай Риана...

Фокс ако знае колко милиона "тъпънарки" са отнесли нейни снимки от шофьори, монтьори, миньори и ученици през миналия век, че даже и тя би се изчервила :))

А те ако знаеха, че тя не се интересува от мъже... :D

Повярвай ми, ни най-малко не им пречи :) Еле, пък, ако си я представят с някоя от другите..zusammen...

много ѝ дреме на нея за някакви чикиджии. Тя има връзка с жена от доста време.

Как да не й дреме бе, това са пари! Ако приличаше на Ангела Меркел или на Цецка Цачева (с извинение), щеше ли да е толко напред с матриала и да е любимка на 15 поредни набора?