Никол Шерцингер с прозрачен клин на летището

38-годишната приятелка на Григор Димитров се появи с предизвикателен полупрозрачен клин на Международното летище в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер с прозрачен клин на летището | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на този милф му трябва гангбанг с черни

Че нашата черна Златка е по-хубава от тази, т.е. на Гришо новата фльорца.

Стига приказки, скачайте направо на предпоследната снимка.

аз съм на 37 и вече внимавам с дрехите, не се чувствам на място с много секси дрехи, фигурата ми е същата ,но ми е просташко. Тя е звезда - шоу бизнес и е нормално така да се облича.

По принцип и за 17, и 27 годишните не е нормално да се чувстват прекалено добре с прекалено секси дрехи, освен на някое пияно тържество.

Може да си го позволи-има фигурата, звезда е, в неин интерес е да привлича внимание, да се шуми около нея.Стига с тези предразсъдъци кой на колко години е.На 38 е.Даже не са много.Човек е на толкова, на колкото се чувства и изглежда.Истински хубавите жени са привлекателни и на 18, и на 50.Тя е в шоубизнеса, за нея е приоритет да се поддържа и да изглежда секси.Много сме тесногръди в България...

Никол е страхотна, бие по сексапил много млади девойки :) Явно те пищят из форума и тръбят колко е зле мацката. мили момичета, Николчето ако падне на вашите гаджета ще забравят че съществувате поне за няколко часа :)))) хахахахха, никой нормален мъж не би я върнал, много е секси

За веднъж става но после......ще ти разплаче мамата

Това е съвсем нормално за дамата. По-странно щеше да е да я заснемат как чете СТО на Айнщайн.

Стоката се продава нето и никой не купува котка в чувал, така че всичко трябва да се вижда!!! Якето и всичко под него следва да се махне, иначе кой ще купува?!

Пошло...предвид възрастта...

взимала е пример от Глория ..

Злобата се лее на поразия, това завистта е страшно нещо :)

Типично и характерно за жени които са на финалната права - последен резервоар...

Е тая втората снимка фаърга напрао у космоса.

Никол си се забавлява с ГришоПък той нека да тича подир нея а роднините сигурно си мечтаят за сватба да я кичат с банкноти и пешкири и заливат с менчета с вода

вее си мацката анатомията и живот си живее от купон на купон, а ние тука пишем глупости от чиста завист

Кое точно беше цинизми в коментара ми? И за какво добро име може да става въпрос щом аз само какзвам на какво се е направила .....тази Тя ако държеше на добро име щеше да се опита да се облече що годе.. всяко 5 г. момиченце знае как да се облече, а тази дъртоза не.... а снимката,която сте показали от гръцкия остров не подронва ли доброто име?!? Що за дива цензура налагате ?!?

бахти безвкусицата..... а на острова са били кат невиждали пиенье свини!

Била е без гащи.

Епа гришо да и купи едни гащи, да са заметне жената дани ходи гола. Ко са скръндзи?

Явно за журналята няма разлика в двете думи: ПРОЗРАЧЕН и ПОЛУПРОЗРАЧЕН. В заглавието пише едно а по-надолу - друго! Добри ученици са на Гьобелс явно....

" Редактор: Адриана Пейчева " То да беше някой мъж, разбирам...Но жена да прави такива "грешки"...

Я то голяма вълна то чудо новина! Отидете до коя да е дискотека в България да видите прозрачни чорапогащи и т.н. това не е нищо.

с гащи и без гащи, па биле и чорапогащи - гювендията си тежи на мястото ;-)

Трябваше още по-прозрачен клин, за да се запознаам с пичоринката

Много ме кефи клинът, знар ли някой къде в БГ може да си го купя?

гришо, гришо, ама ги върти на шишо !!! а ние тук скромните българи в нета, се облизваме като котараци, а после по 50 на екс, и отиваме пак да легнем до крокодилите си. дет се вика, може да са грозни, ама миришат хубаво, и са си наши.наздраве дружина !

Щом си лягаш до крокодил значи си от семейството на влечугите.....но пък какви ботушки стават само от кожата ви....

в лос анджелис е горещо, затова.иначе като си бяха в хасково с григор, да колят прасето, се беше облякла с по-дебели дрехи.облича се според случая момичето.

Преди всичко умната жена не дефилира по чаропогащник, а не клин, защото това изобщо не е клин, а би се облекла в стил, който й подхожда на интелекта. Та, и Никол се е облякла според умствения си багаж. Жалко за хубавото момче.

Я! Мария Илиева по чорапогащник!

Не виждам нищо шокиращо...от кого е коментара, от задръстена дир журналистка или от задръстени американци?

Една хубава жена се облича секси и предизвикателно, не за да се хареса на мъжете, а да дразни другите жени...само перефразирам.

Пуста Женска завист.

Тази освен, че е била любовница на някой с нещо друго известна ли е?