Скарлет Йохансон критикува брака и моногамията

За Скарлет Йохансон бракът е както романтика, така и ангажимент, изискващ доста работа.

Обратно в новината

Коментари - Скарлет Йохансон критикува брака и моногамията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина звучи като куха лейка. След някоя друга година ... да не прочетем, че има спин?

не е ли малко рано за криза на средната възраст? или ще е от тези, дето с напредъка на годините запиличват на секс кукли, като родната чалгарка емануела. напънът е само и само да се намира кой да ги оправи... не знаех колко е куха тази актриса, която иначе много харесвам

Жената ръси глупости, защото е била семейна само 3 години, писнало й ... , смешно е да обобщава. Да се развежда, да си живее полигамно ... ще се превърне в ..... Семейството си е сладко "робство", може и някоя авантюрка /понякога/, но трябва да се прави дискретно и без да се наранява половинката. Така и вълкът е сит, и агнето е цяло, и децата у дома не страдат.

От всичко на света най-много мразя лъжата и лицемерието! Такива хитреци и егоисти като Вас, които си мислят, че е хубаво да са семейни, но и да си бодват нещо чуждо са най-противни. Да знаете, че партньора винаги разбира, когато другият кръшка. Тези неща се усещат. Дали си затваря очите, защото така му е изгодно и удобно вече е друг въпрос. Децата са щастливи, когато родителите им се обичат, а не само като са заедно по задължение. Любовта винаги се усеща от децата и няма как да се скрие. Важен е примера, който им даваме. Деца, които не са попили любовта между родителите си, след време не могат да я изживеят и в своя живот, както и да направят друг човек щастлив.

От колко години сте семейна? Сигурно имате малък семеен стаж или ... никакъв. Аз съм семейна от 32 години и отчасти подкрепям 34.

Скарлет е умна мома. Знае, че при 1 чичка се заработва по-малко отколкота при няколко. А за брака - да има голяма разлика, там може да додрапа и до някои % от парите на чичката. Браво Скарлет, сега я напиши и 1 книга по темата понеже си ужасно креативна.

Тая мома е стигнала до един правилен извод (чак да се учудиш) - че бракът е работа. В същото време много нахъсано твърди, че бракът е "против инстинктите". Еее, ами то ако всеки следва ИНСТИНКТИТЕ си, как ще се различаваме от животните? Няма ли да станем един зверилник?...

По- скоро не е намерила подходящия човек.

И аз така мисля, не е случила жената - първи съпруг- Зелената лантерна, вторият - пуканки й пукал, даже я използвал за рекламно лице ... и аз да съм и на мен няма да ми е приятно, да ... но да не унива, за нейния влак винаги ще се намерят пътници.

Права е жената и моля нещастно женените да мълчат, че и ако вие можехте да си го позволите половината щяхте да се разведени

"Една от най - отвратителните привички на дребните души е, че подозират своите низости и у другите."

Нещастно неженените? Нещастно разведените? Нещастно чакащите? И т.н. Като се замисля, аз перманентно щастливи не познавам, всеки е нещастен заради нещо.

Тук говорим за брак и моногамност, жената е права, че е трудно човек да е моногамен. И на дърввния философ по-горе му се иска да бодне нещо чуждо, ама не си го признава!

Да, но има и деца. Не е само до това длаи могат д си го позволят. В момента, в който имаш деца нещата се променят коренно. Едно дете има нужда от двамата си родители (когато и двамата са нормални, де)...

Какво може да научиш от подобна разгонена кучка, освен простотии? Искала полигамия! Ами да се чука с който си иска! Да не ѝ пречи някой? А "бисерите" си за брака да ги ръси на друго място! Не ми дреме какво мисли тая куха лейка! И не само по тоя въпрос!

Че то всяко нещо, дето изисква полагане на някакви волеви усилия и е свързано с отговорност, е противоестествено по тази логика. Да се ходи на работа дори е особено противоестествено. Да се изтрезнява - също ...

Айде от зелена тиква семки не щем!

Много е тъпа, само глупости говори. Няма нейно интервю, което да не е наситено със житейски уж-мъдрости, които всъщност са пълни глупости.

да ама е готино да си тъп и да ти слушат глупостите :))) ...тони тонии тони тони найкаа ...геенерал ;) :)))

Пльок пльок пльок

ОТ ХОЛИВУДСКА АРИСТКА, С ЕВРЕЙ.СКИ ПРОИЗХОД И НЕЯСНИ МОРАЛНИ ПРИНЦИПИ !!!

ми к'во да очакваш да пише по форумите ли? :))))

Милата, звучи доста объркана.

Кисело ли е гроздето кумице, киселооо... :)

"уважава брака, но той определено върви срещу инстинктите на хората" - по-скоро върви срещу нейните инстинкти на разгонененка ку чка, която трабва да забърше макс брой псета

Тази жена всеки път, когато си отвори устата, ръси глупости.