Близък до постенето хранителен режим забавя стареенето

Хранителен режим, създаден от учени от Института по дълголетие към Южнокалифорнийския университет, забавя стареенето.

Обратно в новината

Коментари - Близък до постенето хранителен режим забавя стареенето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в енергийните барове и дискотеки без пушене също се отслабва, особено ако пиете червено вино......всяка чаша червено вино е равносилна на половин час бързо ходене .....

този невероятно брилянтен превод на новобългарски ще си го копирам във ФБ! ;-)

Аха, "енергийни барове" да ви таковам превода!

А, виж ти - за пореден път са открили топлата вода!

Разликата между отровата и лекарството е в мярката!

ТАКА И НЕ РАЗБРАХА,ЧЕ ПОСТЕНЕТО НЕ Е ДИЕТА! ПОСТЕНЕТО Е ЧАСТ ОТ ПРАВОСЛАВНАТА РЕЛИГИЯ И Е НАЧИН НА ЖИВОТ,НА МИСЛЕНЕ, НА ИЗДИГАНЕ НА ДУХА,ЗА СМЕТКА НА ТЯЛОТО! ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ СЕКСЪТ Е ЗАБРАНЕН ПРЕЗ ПОСТИТЕ! АМА КАК ДА ОБЯСНИШ НА ТЪПАНАРА НЕЩО СМИСЛЕНО...

" Издигане на духа за сметка на тялото ! " Може би имаш предвид бичуване и обливане с ледена вода ?! Не сме в средните векове ! Религиите нямат нищо общо с Бог ! Те са една манипулация на шепа търговци на вяра , които спекулират с невежеството на тълпата ! Бог не се нуждае от посредник !

И НЕ МЕ АПОСТРОФИРАЙ ЗА НЕЩА,ДЕТО СА ТИ ДАЛЕЧ ОТ АКЪЛА!!! ЖИВЕЙ СИ КАТО СКОТ-КОЙ ТИ ПРЕЧИ?!

Бог не се нуждае от посредник и Църквата не е посредник. Целта й е да ти помогне да се спасиш. Основата й е учението на Христос + преживяванията на светиите.

Всяка вяра в Бог е религия. Ако вие вярвате във "висша сила", Господ и т.н., то вие също имате религия. Може би не християнска, но със сигурност вярата, когато е споделена от много хора и има установени правила какво е вярно и какво не, е религия. Дори вие самият да сте единствения човек, който вярва в това, то си остава вашата собствена религия.

като сравниш диетата с постенето!

Много хора от други религии и без религии постят и през ум не им минава за православните ти главозамайвания. Така и не разбра, че с религиозни обреди, минаване под (зад и над) масата на връх този и оня празник нов човек не ставаш. Можеш само морално и умствено да деградираш и доказателство е написаното от теб. Вразуми се!

Другояче казано , добре е човек , като попрехвърли 40-те , да минава два курса годишно на нисковъглехидратна диета за по 20-на дена всеки . Ефекта е невероятен . По възможност , съчетано с ходене пеш всеки ден по 2-3 километра поне , дори и в прашния и шумен град , ако няма парк наблизо . Разделно хранене , демек ядеш само 1-во или 2-ро . Газирани , ге-ме-ота , цигари , алкохол , сведени до минимум . Посещения при джи-пи-та , не са препоръчителни ! Секс - " Колкото повече , толкова повече ! " Гаранция 100 години !

Природата е отровена,няма какво да се самозалъгваме и крием зад някакви високопарни думи и проучвания на "учени".

"Енергийни барове" казваш, а? А трябва ли да знам какво е това? Не са ли това енергийни десертчета или блокчета, аман от "новобългарски".

Щука

Благодаря ти за коментара!

НИЕ НЕ СМЕ НИТО МУХИ, НИТО ДРОЗОФИЛИ....БАБА МИ СИ ХАПВАШЕ ВСИЧКО, НО БЕШЕ ДОБЪР И УСМИХНАТ ЧОВЕК. ЖИВЯ ДО 91г.

"Резултатите от клиничния опит със 100 участници били сходни. Въпросният хранителен режим изглежда въздейства върху стареенето у хората и намалява свързаните с възрастта рискови фактори, като диабет, рак и сърдечносъдови болести, отбелязват учените." !!!