Аня Пенчева се подложи на спешна операция

Аня Пенчева е била приета по спешност в Александровска болница.

Обратно в новината

Коментари - Аня Пенчева се подложи на спешна операция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОГА НЕ СЪМ Я ГЛЕДАЛА И НЯМАМ КОМЕНТАР КАКВА АРТИСКА Е ,НО КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО МАЙ НИКАКВА. ПРОСТО ГЛЕДАХ СНИМКИТЕ. ДЪЩЕРЯ И НАВСЯКЪДЕ И ЗАЩО ЛИ Я ТИКА НЕПРЕКЪСНАТО - МОМИЧЕТО Е ГРОЗНИЧКО,А НЯКОЛКО ПЪТИ В БЪЛГАРИЯ ГЛЕДАХ И ПРЕДАВАНЕТО И. НЕ ЗНАМ КАКВО Е УЧИЛА В ЛОНДОН ,НО Е ГОЛА ВОДИЦА МОМИЧЕТО. ЯВНО НАТИКАНО СЪС ЗОР И ВРЪЗКИ. НО НЕ Е САМО ТЯ И ДРУГА ГРОЗОТИЯ И ПРОСТОТИЯ ИМА ТАМ СОФИЯНСКА,ДВЕТЕ СА ПРОСТО УЖАС ЗА ЗАПАДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ. НО ИНАЧЕ НА ВИНАГИ КИЧОЗНО ОБЛЕЧЕНАТА АНЯ И ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪСТАНОНВЯВАНЕ.

може ли някож да ми каже защо тази стара чанта я лекува вма? тя не е военна а бивша к*ва все пак!

Пипето много грозно, одрало е кожата на баща си.

на времето в кръчмата й (вагона) убиха човек, сега след 12 мога да плаша децата с нея, кой ли не поеба, сега да си ходи в мавзолея

Ей ама нашите ''експерти'' и такава ''сложна операция'' ли правят че като голяма новина го давате.. Направете проверка колко такива операции се правят на ден или апендесита на Аня е някакво чудо че ни информирате

Уффф, аз мислех че е отишла да и присаждат мозък, а то само апендицит... И не са и сложили, а са и го махнали... Нещата стават още по-зле... Не стига, че толкова много и липсва, но и още и махат.

Ще ме уморите, дирчовци. Плътно до нея бил мъжът й - е колко плътно, бе? До нея на операционната маса и после в реанимацията? Не го научихте този български език или по-точно усет нямате. До един сте за уволнение.

Поискал е и него да оперират заедно с нея:))))))Както винаги никого не интересуващи ''постижения'' за никого неинтересуващи персони ...

Легнал до нея защото и станал донор на апендисит:))))))

а дъщеря и, боже това същество е такава гротеска, но с връзки всичко става, смешници....майката, шляпница, а дъщерята си нема никой, съдба

Старост нерадост. Тя е горе -долу добре, но дъщеря й ми е чудно как я държат в бтв. Супер неприятна с широко лице и неприятен глас, а да не говорим за изкуствените и жестове, мимики и смях.

Петя е много позитивна и аз с удоволствие я гледам.Явно е работохолик като баща си и въобще от него е взела повече,което е супер.Нейното предаване ме зарежда с положителна енергия и ме кара да се усмихвам.Може би и други мислят като мен и затова е в БТВ.

На кифлата и изтича мармалада /силикона/:-))

Тази има ли въобще някаква запомняща се роля в театъра или е известна с друга дейност? Май повече чаршафи е мачкала...

Хан Аспарух, Време разделно...ще ти стане ясно всичко. Не си далече от истината де...

Ако излезеш от кръчмата и стигнеш до градо и не си изкъркал всичките пари може и на театър да отидеш пък и малко просвета да получиш......да,ама май не,такива като теб най-добре тук да храчат и копейките да падат

Голям праз!

Тази новина нека да е урок за изкуфели бивши т.н. ВИП. Защото ако четат какво коментират хората за тях, никога няма да смеят да се саморекламират. А тази е нагло агресивна да се самоизтъква като някаква красавица... Много нелепо и жалко.

Комплексарската селения в действие.....жал да ти стане за смотани хейтърчета които само храчат по всеки и всичко защото те самите са КРЪГЛА НУЛА!!!!

е отврат,отровна.Тъпа и проста .Кой толкова я възвелича,та стана така известна не ми е ясно.Но е много надценена.Да не говорим за лигавата и дъщеря.Направо като го видя онова кукупипи сменям канала.Абе идва ми да изокам.

Тази дърта уруспия има толкова порочна визия, от далече мерише на развалено кисело зеле

Страхотна новина!"Подложи".Дано, да я асемблират, успешно!

Тази костенурка е предоставила цели 25 свои снимки. Е тази жажда за публичност минава всякакви граници на приличие.

Коя беше тази бе? - На Тодор Живков любовницата или на Сашо Диков - бившата?? - Голям праз - тези журналисти много са огладняли, та пишат, че на тази ку..а и резнали апендикса! - АМАН ОТ ПРОСТОТИИ!!

Голем праз! Тя държавата мре, тия взели да ме занимават с битовизмите на ,,старите чанти''

Държавата не мре дърт памперс и следя само ти до кога ще живуркаш,че май не остана та за това е тази злоба.......следя те "123"

АБЕ АЙДЕ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТАКИВА С Т А Р И Ч А Н Т И!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STARA CHANTA E PRUDLATA kulezich

А защо не писахте, когато се подложи на операция при д-р енчев?

така и така са и слагали упойка, що не и позашиха и .............

а сливичките няма ли да и махнат, за да си затваря злобната и злъчна уста

Имам рядко заболяване. Като я видя Пенчева, или дъщеря и ПИПИ, получавам силен гастроезофагеален рефлукс. Мога да ви изпратя подробности и да пуснете статия по въпроса.

Защо ни занимавате с тази дърта амортизирана кифла!!!

бабата да напомни за себе си..

Незнам защо ,но ми идват малко в повече и Пипи и майка и.Големи кифли.

За какво ги съобщавате тези ежедневни подробности от битието на хората ?

Eгати и статичта, егати и помията! И как мъжът и е ллъ тно " до нея- нали е рязана, не я ли притиска и не я ли боли?!

За да не пресъхне рубриката "Хайван лайф".