Тайната на Катрин за сияйна кожа е от хладилника

Тайната на херцогинята е разкрита и е продукт, който всеки има в дома си.

Обратно в новината

Коментари - Тайната на Катрин за сияйна кожа е от хладилника | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозирам, че тази статия е с цел рехабилитация на една марка течен шоколад с лешници, която скоро я разконспирираха, че слагат в течния шоколад палмово масло.

че използва такава маска за лице? Освен това бурканчето с течен шоколад не се държи в хладилника. В магазините се предлагат на най обикновенни рафтове. Същото важи и за шоколада.

Херцогинята вероятно знае, защото го пише на бурканчето, но журналистите се съмнявам, че го знаят, защото обикновено го карат наизуст.

Бюти специалистка е каква специалистка?

Дело на Адриана Пейчева. Тя самата не знае какво е написала.

Тайната на сияйната кожа на Катрин е в младостта й и фотошопа.

Конкретно тук това с фотошопа не върви. Това е най-сниманата обществена личност, източници най-различни. Представяш ли си да са й туширали всички снимки! Абсурд. Точно защото е натурална, някой по-долу я е изкарал, че изглежда 10 г по-стара от годините си. Което е преувеличено, ама карай.

Може и с разтопен черен шоколад

Едно време нашите баби като се напарят в банята и вземат спарчето от домашно тъкан плат, така си ексфолират цялото тяло, че кожата заблестява :)

Малко странно-иронично-цинично ти изглежда сърцичето на фона на псувните :)

Истината е в ползването на Мароканско арганово масло

Вноса в БГ е много далече от оригинала,този който се продава е смесен с парафин което означава че запушва порите,и не е студено пресован

ко туй бюта ма

Бюти специалистката - начииииии българския отпада постепенно и се заменя с ей такива простотии

Глупости на търкалета. Май пак се чудите с какви брътвежи да си запълвате страницата.

На малко снимки изглежда добре, на повечето стои като +10 г., така че точно нейните методи не мисля, че са за пример.

палмово масло, а мерси. хубавия и качествен шоколад които купувам по 120 долара килограма е направен само от органик какаово масло и смляно какао, почти без добавки. може малко органиц ваниля течна, или да кажем, капка френски коняк.... захар, сащо не благодаря. захар може за екфолииране на коята, но не и за ядене, еле па с шоколад. като гледам, които е писал статията, копува ефтини марципанчета по ч0 стинки пеисе грама.

Майко мила....

Пак си колоритна и цветиста :) Ама защо без лешници, не разбрах? Няма ли органик лешници?

Намери си (сърч или кото ти хареше) Willie's, Pure Gold, 100% dark chocolate bar от Cjocolate Trading Co. Това надявам се е нещо, което можеш да си поръчаш подобно на онова, което ям аз. Моето го поръчвам от ФАЩ, приятели купуват 10 кила и после разпределяме с дискаунт излиза като 130-150 долара килото, чист шоколад от Перу, както са го яли преди 500 години. Нема и зрънце захар, само фин какаов прах, суров, студена обработка (което значи, не му се убиват полезните вещества). Едно копче от това, и летиш цел ден. Натурален кофеин и други натурални ааа....абе хубави работи има вътре. Това, коет оядете вие, е мижи да те лажа, 60 до 80% захар, останалото химия....и оцветяване. нема нищо опщо с истински шоколад на перуанските индианци. Като видех захар и палмово масло, и ми призле....

половината го глътва, втората половина внимателно размазва... след като изсъхне, се наплисква със студена вода. еССтеССтвеННо става въпрос за споменатия намиращ се във всеки дом течен шоколад...

все повече заприличва на лелка от женския пазар....

Лелка от женския пазар си ти.

тайната е ,че е още млада,нека попрехвърли 40те и тогава ще си говорим..

Само да не я види Уилям докато се е наплескала с шоколад, че ще му замине и малкото останала нему коса :)

Кейт най- голямата даденост е, че е млада и красива. Хубавата и кожа е ген. Харесвам я и желая да е жива и здрава

За мен най-хубавото в тази дама е косата, но тя е даденост и може да се подобри частично с козметика. За съжаление колкото и старания да се правят, по гъста и дебела не може да стане. Нея си я дава Дядо Господ по рождение. За шоколада може да е вярно, не съм пробвала. Но и аз мисля, че е въпрос на здравословно хранене с чиста от химия храна. Колко ли хора могат да си го позволят?

Не, не е ген хубавата коса при нея, от години вестниците на острова пишат, че й слагат допълнителни кичури, наскоро чух, че и у нас е навлязла тази услуга... Лепят й мигли, сгъстяват веждите с допълнителни снопчета. От отслабването има бръчки, бори ги с инжекции мезотерапия, твърди, че не е прибягвала все още до ботокс и до операции, докато испанската кралица Летисия и принцесата на Монако Щарлийн са с по няколко операции на лицето. С една дума, няма такова нещо като естествена красота в наши дни, мит ще си останат София Лорен, Катрин Деньов и др., които са били истински. Но Катрин поне добри специалисти я правят, изглежда естествено с изключение на по-силно подчертаните скули където намесата им си личи...

мъж гледа половинката си как се разкрасява вече 40 минути. най накрая опитва да завърже разговор: -мила, какво точно правиш? жена му щастливо започва да обяснява" -занячи първо зимаме малко памук и с течноста от това шишенце почиствам кожата. след това ето това кремче ипзолзвам за да се отпусне кожата. след това използвам тоя лосион за да почистя порите. след това взимам онова шишенце за да подготвя кожата за да нанеса фондютена. след това взимам ето тая палитра с руж и започвам да нанасям с леки въртеливи движения... след десетина минути мъжът не се стръпя и прекъсва жена си: - добре де. ма защо ти се налага да правиш всичко това?!? -ми скъпи, за да имам естествен цвят на кожата разбира се!

Тайната е в доброто хранене (скъпата и здравословна храна), която все по-малко хора от плебоса могат да си позволят. За сметка на това безплатно могат да се захласват и слугуват на рептили.