Николина Ангелкова ще бъде на церемонията за Оскарите

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова ще присъства на церемонията по раздаване на Оскарите.

Обратно в новината

Коментари - Николина Ангелкова ще бъде на церемонията за Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена има "страхотна " визия.Направо и "завиждам".Не и трябва огледало че ще получи уплах.

Наисти и аз като другите се чудя, тази в качеството си на какваприсъства? Поканата е за министъра на туризма - тя не е - би трябвало , който е министър сега - той да отиде!

чалната в сурата тя тази министърка ли беше кво с някаква фалшива диплома се раздава па може и оскар да получи така като гледам старае се момето

Е как без Николинчето там ?

Драги бивши министри, политици, "журналисти" и т. н., имаме си хубава дума "цел" или "предпчитано място" вместо чуждицата "дестинация".

на първите 2снимки с фото шоп Мяза на 2ро разрядна турска актриса от сериалаа ПАРАМПАРЧА нормално е все пак е от КърджаАли .На останалите е в пълния си"блясък" .БОЙКО ЯЗЪК че похарчил тллкоз евза златна маска заСтейттън с тия ПАРИ можеше да направи ПЛААСТИЧНИ ОПЕРРАЦИИ на НОСОВЕТЕ наа Ангелакова Цачева и Атанасова мноооого дълги

Ми то или ще е Анита Мейзер, или тоя хибрид ...

Тъгъдък - тъгъдък, Ангелкова!

Пожелавам й да види много от кумирите си и да се забавлява. Ако пътува с лични средства, браво. Ако пътува с държавни средства обаче, ще трябва да се потърси сметка защо.

Батальона строяват, тя в Холивуд!?

а някой ми трие коментара, бил извън темата... Не е ли вярно, че госпожата оглавява листата за София област, а на второ място след нея е любовницата на Цвъки? Какво търси в Холивуд, не знам и в качеството си на КАКВА?

Ангелкова като каква ще присъства там - като една българка , която е получила американска виза , като бивш министър на туризма или като притежаващ виза киноман ?

От пресцентъра на министерство на екстуризма съобщиха, че се очаква ексминистър Ангелкова да кацне на летище София във вторник, в компанията на 15-20 милиона мексикански човечета.

Мястото на една изключителна красавица е при другите красавици на Холивуд. Ако тази не беше отишла там, къде отиваме ние?

Очаквам шломския цирк т.н. оскари , да удари дъното с кич , простотия и откровена грозота ;)))) В тоя ред на мисли мястото на ангелкова в точно там , в оливуд .... П.С. Успех на Теди Ушев !

Сигурно участва в специална квота за траверси!

Браво г-жо Ангелкова! Гордеем се с вас за добре свършената от вас работа в името на имиджа на страната ни.

Яко.

Колко ли пари ми е струвало това?

Ми смятай само маската на Севт-3 дето е подарилаа на актьора Дх.Стейтън е oт 4исто ЗЛАТО и е към 90 ХИЛЕДИ ЛЕВА

Я по-добре на гьола до ...Мрамор!!? По някое време и Стратегът може да се появи с пръчка / въдица/ в ръка!?

Много се радваме! Ангелкова ще "засенчи" кинозвездите!

Най-интересното е, че нея я канят, а всички много умни в коментарите тук - не ги канят... :))))

Адамчо, чул си нещо, но не си го запомнил. Прякорът й e "ПТЕРОДАКТИЛА". Така я наричаха и служителите в Брюксел, когато беше сътрудничка (разбирай го както искаш) на депутат от ДПС.

Поне се находиха с мъжа си.

Най Лошият минисстър и в туризма и в транспорта в служебният кабинет. С една дума НЕ СТАВА. Поне се находиха с мъжа си.

Вчера бяха се събрали вещиците от по света и у нас срещу Тръмп. Тя затова е поканена, а оскарите са за прикритие.

Такива покани са протоколни и едва ли се изпращат за определено лице. По-скоро към институцията, а там определят кой да отиде. Тя явно се е възползвала, защото поканата е отправена, когато е била министър. То е като поканата на ЦЦ за молитвената закуска, за участие в която било нужно да се внесат най-малко 25 000 долара, но това никой не го обявява публично. Кой ли ги плаща тези разходки?

ЦвЦв не обича да плаща, за това обикаля на аванта държавните бази.

Най Лошият минисстър и в туризма и в транспорта в служебният кабинет. С една дума НЕ СТАВА. Поне се находиха с мъжа си.

Добре са я шпаковали, сигурно 1 кг. грим и фондютен има на лицето, направили са я красивата Пепеляшка, а тя е баба Яга без грима.

Само с грим неа стане, в случая - трябва и сериозен фотошоп.

Абе, най-сигурно е с дубльорка, в случая.

Може да й дадат някоя роля :0

Може пък да е на кастинг за някой филм. Примерно за уестърн, за ролята на кон. Ако им трябва тандем коне, може да се включи и една друга бивша министърка - Зинаида, незнам си коя.

Бе и президентшата не лъже.

Колко смели мъже имало в Холивуд...

"Архиоптерикса" (така е известна сред състудентите си) като нищо може да грабне някоя статуетка, я за "Джурасик парк", я за "Междузвездни войни". За министър се видя, че не става. Нито за транспортен, нито за туризма.

Някой журналист, няма ли да попита Ангелкова в какво качество е получила покана -като министър или като физическото лице Ангелкова.Защото ако е в първото си качество няма място на наградите, а там трябва да е сегашният министър . И май ще стане поредният гаф на .........

Стига с този киликанзер.Тя ме засенчи.

Аре по-леко с поправките върху снимката. Нали я виждаме по новините колко е убава.

Малко ли пари лапна като заплати , бонуси , комисионни и др. работи! Може да си го позволи, нали беше в Гробарското правителство ! Е как да гласувам за гроб , аз беден , те богати , ебахти ЕС като нямам пари !

Госпожа Кон.

Ноу секси.

След снимките с Ангелкова, на актьорите са раздали успокоителни?Нали? :)

вълк в овча кожа с помоща на фотошоп:)

Завистта и простотията нямат почивен ден! Все пак внимавайте - ако продължавайте с тези напъни, може да се сдобиете с хемороиди!

Не бъркай погнусата, омерзението, отегчението съжалението към това на снимката със "завист" и простотия. По-скоро приемането на днешната уродлива действителност в България, на която тая може спокойно да бъде лице, е признак за тежък дебилизъм, съизмерим само с оня на германските толерасти, които умират заклани и изнасилени с меченце в ръце.

трътлестата цецка, ангелкова с ангелското личице, сияещата земеделка, подпухналата бъчварова, мижавата фандъкова, лиляна мести цице, и нотариус фидосова, те просто са "връхта"...

Отправили сме й покана да бъде лице на Кукерландия 2017.

Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши пришълците с личицето си. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! И страхотията Фидосова. ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

И като в каква роля ще се спредстави? ВейХайей? (винаги ми е приличала на героинята на Ангел Каралийчев от приказките му)

Ти да видиш! Лошите соросоиди не поканили другарката Курнелия, Илиана Идиотова или Генерал Деси, а взели, че поканили герберката Ангелкова! Тия хора срам нямат ли?!

Като спомена генерал Деси, във връзка с тая тука, ме подсети за разказа на Йовков "По-малката сестра".

Може да не е първа красавица, но беше един не лош министър. А вие какво сте направили и с какво сте повече от нея, та я плюете!?

Благодаря, сестро. Другия път може и теб да взема.

Пряка роднина ли сте и Ели или сте на хапчета нещо ?

Хубав екземпляр.

Съгласен съм.

Този Травестит не му ли омръзна да се бута навсякъде ??? Този мъж-жена е символ на некадърносТТа в Булгаристан.Некомпетентна и повърхноста .......обсужваща интересите на ББ и какви ли не там тъмни схеми!! Тя дори не може да говори, ако сте я забелязали .Всички жени в управлението на Гроб бяха поставени дърти карачки и слагащи се. Психологически изпълниха желанията на вожда Винету!!!

От Крумовград - до да завършва Бизнес училището на Харвард. Преставяте ли си Хора .....??? Каква селска абмиция я преследва до днес >?? .........да избяга от помашката територия и къде ли не да се завре ?? Това е супер не комплексарско !! Това е трагедията на селяндура от Чалгария .........да се добере до позицията да е в него ножа и хляба !!!

Ок всичко казано го приемам!!! Само едно ми обяснете моля ???? Какъвм мъж трябва да си и да можеш да спиш с такъв изрод с коса ???

Има зоофили.

Какъв, какъв? Кьорав комплексар-мазохист, любител на парите. Плашилото върви барабар с яка зестра - бизнеса на баща й.

Тя е доказано бостанско плашило, единствено. Но не съм чувал около Холивуд да има някаква извънредно нашествие на гарги.

окончателно реших...глас срещу герб