Синът на Бекъм мие чаши в лондонско кафене

Вторият син на Виктория и Дейвид Бекъм - Ромео, работи в кафене в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Бекъм мие чаши в лондонско кафене | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е вярна информация което вече стана ежедневно в нета.Има нарушение на закона защото 2.75 е почти три пъти от минималната ставка в Великобритания.

Той е непълнолетен. Нормално е!

А,те нямат ли служби за закрила на детето? На 14 е малолетен,каква е тая експлоатация на детски труд?Даже трябва да се отнеме от родителите и да се даде в приемно семейство!

експлоатация...Тези деца работят не за пари, а за да се научат да уважават труда. Какво толкова. По-добре е отколкото по цял ден да се занимават с глупости.

По глупави коментари от тези не съм чела скоро .Какво толкова - някое дете работи на 14 и вече в Дира се карате чак помежду си и в Б-Я и извън нея простотията е голяма !!!!!!!

отколкото да пие до безпаметност , да се друса и на 19 вече да е богата развалина!

абе да отиде да мие задниците на английските бабишкери и тогава да се хвали

хххммм..нямат си миални машини в заведението..poor guy. .

Защо въобще обръщате внимание на някоя си Roxana и й правите удоволствие да я вземате на сериозно и да й четете бълвочите? Това е болно и маниакално същество. Администратор, блокирайте я! Да ходи да се лекува другаде. Аман от психопати.

Що ги мие тия чаши като е взел хонорар, неква гавра с малкия

Roxana, ти наистина ли си толкова неграмотна или нарочно за майтап пишеш с толкова правописни грешки?Сега по темата-аз работех във фирма, която се развиваше много добре и шефът беше много богат.Един ден в стаята на охраната видях 15-16 год.момче, извикаха го в склада и то носеше разни неща наравно с работника в склада.Виждала съм да помага и на други. Освен това беше много възпитано.Направи ми много добро впечатление и тъй като го виждах всеки ден попитах защо това дете е тук и разбрах, че това е сина на шефа. Момчето работи това лято почти два месеца.Коментара е за вас.

Пише на латиница най-вероятно и системата я транслитерира.

slavy_@abv.bg

Не, защото тогава отдолу излиза служебен надпис, че е транслитерирано. Тук няма! И други нейни коментари са толкова неграмотни ...

не споменаваш откаде пишеш, от балхар? аз пиша от лондон. дето се вика, от местото на сабитията.

ха-ха с всякакви циганьори се е населил Лондон, и даже една от тях седнала да ми се фуклявчи в дир-а Явно си много бедна, щом ползваш чужда техника - иначе що ще се оправдаваш, че си без кирилица Мърла в Лондон ха-ха

защото глупостите които си изписала са на типичен балхар идиот никога неизлизал зад граница. нов член на които и да е екип поне в бритън се представя офицялно с всички имена на всеки наоколо, задалжение на прекия началник. не може да ваведеш анонимен на работа особено па непалнолетен, ше стане скандал и властите ше се намесат ко точно правиш, а и секи си знае правата и веднага случката ше баде докладвана като незаконно деиствие и некои ше изфарчи от работа. затова си мислим, че си извадила нарачника на идиот от балхар и си трагнала да атакуваш роксана персонално, ама забравеш, че ноо народ работи по чужбина и ноо хора ше потвардат какво казвам. драж си малоумието за лична употреба и глеи да не се излагаш пак маршо. прозрачна си като....конска пикня по ветаро.

аре бегай от тук с тези глуповетини дето ги бърщолевиш, да не си мислиш, че си единствената живееща в англето? мърла си, дето я мързи да си направи труда да ползва гугъл транслейт, след като е толкоз бедна, че няма собствена техника, пък и седнала да обяснява неща дето никой не го интересува

Уважение към родителите му, които явно са го поощрили да си увеличи "джобните" за неговте си "глупости" чрез работа. Па било то да бъдеш пиколо/кухненски работник в кафене. Според статията и брат му е минал същото. Принципът "тате носи, мама меси" само разглезва децата. Деца заработващи си допълнителните "джобни" в бъдеще имат много по правилен подход към живота.

Евала, и аз моите деца ще ги пратя на половин ден от 15-16 годишни ако искат да разполагат с джобни. След първата година студент прекъснах заради невзети изпити и една година работих като сервитьор. Как ми се приучи още първия месец! Взех си изпитите.

Така е в цяла северна Европа, децата се пручават на труд и по-важно да ценят труда.Тук в Ирладния например е нормално младежите като започнат да работят да плащат наем на родители си, дока не излязат.В БГ има 30-40 годишни келеши още са на хранилка от родителите си.Срамота.

Интересен подход!Виктория е от заможно семейство, но Бекъм май не чак толкова. В Англия не знам как се гледа на работещи на 14 години деца, но в Бг само едно нещо може да се работи на тази възраст.

Chefo77

Аз като съм работил през всички летни ваканции от 1992 насам (виж ми профила) ... дали съм от онова нещо?

Що да не ги мие? Всеки трябва да се научи да работи -няма нищо срамно

Добре че не съм син на Бекхам.

да пази мястото за сина на валери божинов!!!!

Ами ако ги мие някой друг,вместо него?

Това говори много добре за родителите.

"14-годишният младеж ще трябва да мие чаши 16 487 часа" - това при 8 часов работен ден са над 2000 дена, т.е. около 10 години??????????

не си разбрал/а смисала. смисала е, че момчето е имало вазможност парво да спечели ч5 хиляди паунда по лесния (модерния/ начина с родителските вразки) начин. сега са го накарали да види и трудния / даното/ черната работа/ липсата на вразки и протекции. не са му спестили нищо, и в това е морала и изводите от историята. ма не може да сте толко тапи, правите ли се или какво? на парви клас ходихте ли, там имаше четене на алегории и историята на лястовицата от елин пелин, за да се анализра поуката. да не ви дават бром в големи количества, че изглеждате толкова неадекватни и като леко брамнали?

Действията на сем. Бекъм в случая заслужават само адмирации. Още повече на фона на нашата действителност. В случая упрекът ми бе насочен към неграмотността на журналистите. Що се касае до Вас - радвам се, че сте преминали успешно първи клас. За съжаление явно не така е било в някой от следващите класове, които сте преминали (не се съмнявам, че все пак сте успели). Иначе шапка свалям на всеки, който учи децата си на труд от малки.

А нашите селяци висят по кръчмите и кафенетата, докато мама и тате им пращат. После се чудим защо сме в това положение. Икономика не се изгражда със специалисти по пиене и ебане.

Аз не познавам семейства на приятели,занимаващи се с частен бизнес,чиито деца да не помагат по някакъв начин.Но познавам такива,които са държавни служители и очевидно се справят добре, щом не се налага порасналите им деца да работят.

Така се възпитават деца. Браво на семейство Бекъм!

позьори

може и да е поза, ама мие

къде си ти Ромео ..

А един мърмот...То си има минимално работно заплащане в Англия...Виж, ако мие два пъти чаши за 8 часа и му плащат 20 е друга работа...

на непълнолетните и'м плащат малко по-малко от минимум ваге, но все пак не е горепосочената сума, тази сума в статията е нереално малка, с това сам сагласна. minimum wage мислим в момента е малко над 7 паунда на час, или нещо като 7.15, ама требе а проверим, все пак тоя порядак е, сигурна сам. може да баркам с неколко пенита, но не и порядака.