Ал Бано отново е в болница

Известният италиански певец Ал Бано отново е настанен в болница заради нарушаване на кръвообращението в мозъка му.

Обратно в новината

Коментари - Ал Бано отново е в болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко! Гледах негово изпълнение на живо по RAI1 преди седмица. Беше в изключително добра форма и гласът му беше доста силен.

е страшно нещо.Какво бяха, в какво се превърнаха.Старостта идва да предупреди ,че всички сме временно на този свят.Но за разлика от други хора,те ще остават ярка следа с техните изпълнения и живота им е има своя принос в световната естрада. .Уникални гласове особенно на Ал Бано!

Не зная какво имаш предвид тяхното превръщане, но те са запазили своите гласове и изглеждат все така елегантни и от висока класа. Болестите се отключват при преживени нещастия и съвсем не се дължат на възрасттал Ал Бано е и работохолик- освен с музика се занимава с много други неща- пише книги, обработва лозя и е един от ценните винопроизводители, но не за масова продажба. Дано преодолее и тази криза.

Пожелавам му здраве, пълно възстановяване и дано продължи да пее!

Старостта е грозно нещо. Но песните им остават.

Само като прочета името му и се сещам за трагедията с дъщеря му ! Голяма трагедия преживяха с Ромина , бившата му съпруга ! Вероятно затова и се разделиха , заради изчезването на детето им ! Така и не се разбра какво се служи с него !