Том Круз (54) се среща с 28-годишна актриса

Том Круз (54) е хлътнал по 28-годишната си колежка Ванеса Кърби, с която си партнира в "Мисията невъзможна 6".

Обратно в новината

Коментари - Том Круз (54) се среща с 28-годишна актриса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... моите ценности не са нещо наред щом не мога да я разбера тая любов в големи граници? Какво може да е общото между един 48-годишен чичо и едно 21-годишно момиче и един 54-годишен дядо и една 28-годишна жена освен меркантилни интереси?!? Ако снижим възрастовите граници се получава педофилия даже, но се счита за легална, защото е доброволна. Тъжно ми е за Том Круз, който е симпатичен мъж и талантлив актьор, а все на дъщерите си налита? Няма ли малко същина в съществуването му и да е зрял за спокоен разговор на питие с мъдра жена вместо "да се кълчи по дискотеките" за кодош на тийнеджърите?

На третата снимка младата дама не е успяла да скрие истинските си чувства. Но тя поне има чувства, защото на същата снимка е ясно, че господинът има само нужди.

На марк антънските тоест

А-а, на Марк Антъни е по-млада.

Това момиче не е ли разбрало, че на Том му хлопа дъската? Но пък знае ли се - може Том да си е намерил похлупака.

Щом е твой коментара значи всичко с Том е наред...

че тя тази по-малка от Никол на Гришо.

Защо, забранено ли е?

Аз бях поканил Ванеса на среща, но тя ми каза, че нямам толкова пари и ако продължа да я безпокоя ще извика охраната.

Наборът Томи взема над 20 млн.на филм.Лесно му е на него. А пита ли ни нас, редовните охранители на смени, как я караме с 55 годишни жени? Не ни пита...

Как да ви пита, като не подозира за вашето съществуване?

Така си наредил живота си... Да беше направил нещо, сега нямаше да завиждаш как на другите им е добре...

Златен да си-шаблонът по тези ширини ти дава толкова. Какво повече да направиш?

Илийчо, първо гледай филма "Бодигард", после изкарай курс по американски английски,свали излишните килограми,после бегай за виза за САЩ и ако те одобрят - бегом в Холивуд.Може пък момичето и Том да си нямат охрана и току-виж си се уредил.Може и да не опънеш мацката , но поне ще ги пазиш,почти като оня във вица дето им "светил".Не се отчайвай , а работи върху себе си.Показах ти вече вярната посока.Успех !

Том Круз не се вижда, че е пълен клоун, а толкова насериозно се взима със сциентологията, че чак е смешен. Същото важи и за Джордж Клуни - пълен клоун, а нещо много насериозно се взима с международната политика, откакто е с тя/той? Амал ... не се пънете толкова Томи бой и Джорджи бой ;), виждаме че сте стари пръчове, падащ си по млади мацки и единственото, за което ставате е да сте клоуни.

Явно г-н Круз търси жени с излъчването на Никол Кидман/но по-млади от нея/ , за да ги "прикотка" в чичо Томовата колиба/добре де нека не е колиба,а да е някакъв палат/.Но Че Том Круз по визия отдавна е чичо и вече клони към дядо, мисля сте съгласни...

доста е ръбеста във физиономията. Може би по тези причини е единствената, която му се е вързала. Това й е шанса да се чуе и за нея - като се отърка в някой известен. А иначе, пази боже от сектанти!

Давам му максимум 5 години с нея. В момента, когато мацката навърши 33, ще я разкара. Доколкото си спомням, предишните си жени той разкара след като те навършиха 33.

Аз пък им давам, докато филма се върти по екраните.

Абе то е ясно, че мацката на 28 е свежа, готина, стегната, сияйна... На тази възраст жените са в разцвета си, защото им е време да привлекат мачо и да имат деца, сега им е времето. Хубаво де, ама те нови модели постоянно излизат, и все ще се натъкнеш на хубав нов модел. Но това е измамно и унищожително - единственото нещо, което дава усещане за пълнота и завършва и доказва истинския мъж, е да бъде с жената на живота си, да има деца и семейство, да е стожер и камек, а не пухче, дето го духа течението. С една дума, достойният мъж прави така, а другите може и да е.ват чат пат млади гъзели, ама накрая приключват с боядисана коса, тънко мустаче, кола кабрио и присмеха на околните... А, и гроздето не е кисело, щото това всеки може да го направи, ако си постави за цел :)

По-добре пухче, отколкото закостенял и лесно чуплив стожер. Заври си пропагандата там където слънце не те огрява.

Добре изглежда за тези, дето са толкова смотани, че и "пухче" не могат да забършат. Еле, пък тийнеджърките са толкова лесни, хем са хубави, хем кълват като побъркани на лъскаво. Обаче трябва да си наистина сериозно болен, че да се "самочувстваш" от вниманието на такива. От друга страна, някои от последната категория са толкова напористи и агресивни, че са същински трън в петата. Промискуитетът по правило е патент на жените, за мъжете не е добър атестат и показва не просто липса на хигиена, но и липса на класа. Случва се човек да "падне", но това по никакъв начин не може да е повод за гордост, напротив.

Дърт козел, млада върба лющеше И с рогата здраво, здраво люшкаше

Том може и да е хвътнал, но девойката питат ли я? Да не стане Амбър Хърд номер 2...

И аз съм на 28,но се срещам с двама на по 27 ... Дали важи като за 54 ?

Е, не са трима, нали. Изоставаш. Трябва сборно да са поне на възрастта на Кърк Дъглас.

Браво, така трябва! Не е съвсем същото. По аналогия с физиката - паралелното свързване на източници повишава тока, но напрежението остава същото. Повече ток, повече работа :-) Ако искаш да почерпиш същия ток от стара батерия със същото напрежение като двете по-горе, ще е за по-малко време :-)

Изразявайте се правилно - не е хлътнал по, а в младата си колежка.

Що да не се вижда и среща, баси завистливите дебили сте! Не всичко е пари.

ха щяхме да повярваме това, ако мацката не получи роля в неговия филма, след като започна да го б-ка... тва е долното, не факта, че има разлика във възрастта. между такива мацки и приятелите им и уличните проститутки и клиентите им, разликата е само тарифата...

Първо, не се среща, а чука и второ, тази е старичка, трябва да е най-много на 27.

Младото си е младо!

Горкото момиче...

Още една ще прилъже да дава кинти за сектата

Нека се среща, то друго едва ли ще направи.

Успокоявай се ти...