Коментари - Сестрата на Графа роди момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баба му как е? Добре ли е?

Бе то, че е родила хубаво! Ама коя е тя?

голяма новина! браво на журналиста!

поредното трибуквено недоразумение като име- леа, ема ая, ава, кя, мя, деа, реа- не ви липсна? даите нещо по- оргинално, като издислав, силвестер или кламидя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честито, но какво ни интересуват тези никому неизвестни пътечки в Хималаите!

Тоя дето му е дошло на ум да пусне тая информация трябва да се е фрустрирал хептен.

А как са баба му, дядо му, комшийката.... Да не са кралска фамилия, че ни занимавате с тях? Или сте се полъгали по "графството" му?

Разбра ли ГРАФЕ-всички се бъзикат за новината около твоето тяло...........да са живи и здрави и майката и бебето .......ама разбра нали-.......всичко е бъзикня .Сега аз отивам да си пусна една вода.................новина е нали..............оооо-напиках се..........

Тогава графинята се изплю бавно през прозореца - все пак пътуваше във влака инкогнито. Представяше се за херцогиня. Причината беше, че херцогинята, която й беше братовчедка искаше да роди и сега предприемаше активни действия с един виконт. Графинята знаеше, че това крие рискове - тя самата беше пострадала от една подобна авантюра с един австрийски принц, който в последствие се беше оказал чисто и просто албански реотан, т.е. не реотан ами ходжа. Не беше енвер, но това й попречи да посети България, известна със своите благородници. Наричаха ги благородници защото раждаха много благо. Всъщност цялата работа започвала от някой си дядо Благо, но тя не знаеше почти нищо повече. Усети неща мазно откъм задния джоб на дънките си...о, беше забравила там остатъка от порцията шкембе в масло, която я беше почерпил един черногорски княз на ферибота за Турну Мъгуреле. Спомни си за думите на Аника, приятелката на Пипи (но не тази на когото приличаше сестрата на графа, а Дългото Чорапче) "Нищо от това". Животът ставаше все по-интересен, си каза тя, като се сети, че си е забравила багажа на гара Мездра. Нищо. Нищо от това. Тя отиваше в София (Софето, както го наричаше един цар. Тя не помнеше добре името му - Киро, Миро, Диро..?). Там щеше да признае пред една контеса от Бани-Шора, че тя не е херцогиня. Само дето шора някога в банята. Е, тайно... Искам да съм дописник в OR

Да им е честито на семейството! Талантливо момиче от добро семейство, да има късмет и малката Леа! А на всички, които питат защо не отразяват вуйна им, като роди - най-вероятно и тя е световно неизвестна, каквито сте и вие.

FuckTheEU

Чудесно! Това ми трябваше да знам, но сега няма да спя спокойно, ако не разбера как са третите му братовчедки и стринка му по вуйнова линия! Някой в метрото днес каза, че Графа е закусвал овесена каша, господи, толкова се радвам, че се храни здравословно!

Айде бегай да прочетеш за Николетка, очевидно това е информацията, която чакаш цял ден! И нормално когато човек не го вълнуват талантливите хора, значи го вълнуват плеймейтки, чалгарки и други такива!

А втората му братовчедка забременяла от неизвестен извършител.

До днес си мислих, че няма нищо по грозно от гарафата, но очевидно критериите ми ще претърпят промяна.

Да й е честито! А братовчедките на път ли са?!

А съседката? Родила ли е ?

А майка му добре ли е?Да си е сложила някоя коронка напоследък?

Е аре малко се засрамете! Серете без да се замисляте!

Не е верно - аз одеве се замислих и ...

А пък Вие знаете ли, че лелята на чичото на една моя 3-та братовчедка ...има котка. Та-а въпросната котка тези дни са я водили на ветеринарен лекар. ..nice a?

Браво на матрьошката-бидон! Следват всенародни празници и тържества!

Фигуристая няшка...

То и сестрата на вуйна ми Гергана роди близнаци, ама не я пишете в новините. Нещо дискриминирате ли ни, втора ръка хора ли сме, а? Или пък сестрата на Барона е нещо повече от другите. Не разбирам новина ли е това, що ли е? А, и между другото кучката на бай Спиридон - Кьоравия от село Буйново се окучи и роди 6 палета. Последното, моля да се отрази като новина в тази рубрика.

Знам какво направи миналото лято.

А шуранайка му ? Какво е направила тя?

Абе тя като близначка на Петя Дикова на снимката....брей, с много хубава блуза е.......хахххх

Нищо не разбираш! Трол! Тя е арт персона, бе!

А на баба Злата шурея й какво роди???

Xa da e jivo i zdravo momi4entseto i vuichoto i semeistvoto mu, neka se rajdat takiva detsa ot kachestveni xora, Balgaria ima nujda ot tiax, a Grafa si ima publika i po4itateli !!! Bog da e s nas !

госпожо БАЛГАРКА, Предвид шльокавицата, която използвате и неграмотното изписване на народността ви, не ви отива да се наричате българка. Или пишете на кирилица, или моля не се подписвайте като българка

cwetence

А Вие сте поредният човек, който троли на тема грамотност, без да се вгледа в собствените си писания.

аш колсун на графинята

Граф значи...Граф Фон дьо Клатенкур!

Ако не беше сестра на Графа,надали щяхме да разберем,че е станала майка. Живо и здраво да й е детенцето,ама какво ни интересува

Ама като не те интересува защо четеш, че и коментираш? Нормално е да не те интересува след като не посещаваш изложби и галерии, но ние които харесва този вид изкуство се вълнуваме и от живота на творците. Да е живо и здраво бебчето! И хора, спрете с негативните коментари за всеки и за всички, поне веднъж се порадвайте на някоя новина без да я оплюете и опорочите! Аман вече!

OMG

На кой пък му става от тая?! Графа, връзкаря, галеник на партията, много народна пара е налята в кариерката му.

Както се споменава в коментарите страницата е само за една група столична клюкарска пасмина. Просто си я обозначете като такава,виждате, че обикновения читател с право е гневен на безмислията .А саита е за него!

граф кой

Граф Фон дьо Клатенкур!

Кои са тези бе.До колкото знам в България графове не е имало и няма. А това бездарно момченце,живо и здраво да е ,но е жалко и смешно от горе на това пък трябва да знаем,че имал и сестра.А балдъза или шуранайка ..

Аз пък помислих, че е грешка - гарафа, пък то било графа.

Ювиги Хан звучи по-прабългарско от жадния за чуждоземни титли кръглолик мъжага. Та Хан Ювиги стана Баджанак,сестрата на жена му се омъжи. А ние да го духаме.

А кой беше графа?

какво ви става днес, какви са тия загубени български новини, с които заляхте лайфа. ще има да ги местите в по нечитаемите секции, за да не се пишат глупости отдолу, докато се изясни. Нема ли свестни и интересни новини днес?

Сигурно има, но...това е положението.

Luna0102

А тя каква се води- графиня, маркиза?! Живи здрави де!

Ох, великата художничка