Гери Гунчева роди втори син на Пепи Бакърджиев

"Мис България" 2004 Гергана Гунчева и спортният журналист Петър Бакърджиев се сдобиха с второ дете.

Обратно в новината

Коментари - Гери Гунчева роди втори син на Пепи Бакърджиев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но има една програма НЕТЕРА, по която се гледат почти всички български телевизии, както казват - когато искаш и каквото искаш. Явно не само съпругата на Савов са я махнали, а цялото предаване и не вярвам да е изцяло нейна вината. На екран ли е Крум Саявов и къде?

бивша спортистка съм и знам какво се говореше, без да искам направих лапсус който не е далеч от истината. Да ме прощава Крум, много го харесвам, а освен това знае доста езици, които са много прозорци към света.

баси никога няма да раждам и да гледам деца, и без тва тая земя след 20 години ще е ад.

Кой се вълнува от Гунчева и Бакърджиев?

Да е живо и здраво детето. Иначе Гергана и Изток, и на Запад би се пласирала много добре. Само в БГ, може да видиш шушлеци като този с хубава жена. Наистина, такива като този, трябва да много благодарни, че са се родили в БГ.

Напротив,всички така наречени хубавици като нея са с баровци!Това,че е избрала не толкова състоятелен или красив,дава знак,че гледа любовта,а не само материалното.И защо в крайна сметка красавици да не са с бедни мъже ,с които се обичат безкрайно?Не е ли в това истинското щастие,а не само в празното откъм любов златотърсачество?

браво! деца трябват на тая малка и изчезваща държавица! ритал съм футбол с Петърчо, и баскет сме играли... не е лошо момчето! и жена му ще е стока, щом ражда цели две - евалата! ...дано разцъкат и трето!

Нааааай - смотаният, неекранно присъствен индивид от съществуването на телевизия в България.

преди три петилетки - ха-ха.

но се интересувам от България и българския спорт. За мен добър журналист беше Крум Янев - къде отиде той и защо го местят от една в друга телевизия, възможно да е конфликтен. Имаше хубава жена, вишистка с професия - фармацефка , а не някаква фотомоделка, ако някои може да ми отговори ще му благодаря.

казва се Крум Савов, а не Янев. Жена му е доста по-млада и той я набута в телевизията, там тя веднага си направи огромен бюст със силикон. Понеже беше дървена издържа един сезон и я изхвърлиха. Сега може би е в някоя аптечка , ако не си е намерила друг мъж чичко паричко.

била преди една петилетка миска. Боже, мислите ли че нормалните хора освен тинейджерките се интересуват, а той спортен журналист. Много важно - не всички се интересуват от спорта - къде-къде има много по-стойностни професии. Иначе да е живо и здраво бебенцето. Адмирации за второто детенце.

Грозен ръб с хубава жена!

Честито, въпреки че не гледам бТВ и не знам кои са!

Не разбирам негативните коментари тук. Гергана Гунчева, противно на всички клишета, си хвана за мъж не някоя мутра, а обикновен спортен журналист, вместо да си пускат селфита и да се карат и сдобряват публично, си направиха две деца... е, пък толкова ли е лошо това?!

Бебенцето наистина изглежда трътлесто и грозничко, но това само показва, че ще стане много красив и прекрасен като порасне! Да им е жив и здрав, както и цялото им семейство!

Това е бебе на няколко часа! Какво му е грозното? И къде видя, че е трътлесто, като е повито с пелена? Знаеш ли какво представлява трътлест човек? И бащата знае, колкото теб и се излага. Да е здраво детето!

ТИ и седемте ти плюса сте гадни, злобни, примитивни и прости. Нямате никакво чувство за хумор. Нищо не разбирате, бързо съдите и се правите че много знаете! Жалка българска история ...

Неприятен, амбициозен провинциалист, уреден в бтв. Набарал овулацията на някакво младо мис-че, но не може да набара правилния тембър при четене на спортни новини.

Да му е честито, но е време БНТ да го разкара този некадърник. да си гледа бебето. Омръзна ми да ръмжи в ефир и ако случайно коментира баскетбол всяка втора дума да му е Алекс Везенков дори когато последния не го пускат в игра.

Да са живи и здрави цялото семейство! За съжаление Бакържиев е некомпетентен и слаб журналист, не се подготвя за емисиите и прави почти винаги фактологически грешки! Но пък децата му да растат здрави и щастливи и по-умни от татко си! Дано децата

Да е здраво бебето! Гунчева повече да не се изрусява!

Luna0102

Не ги знам и двамата, живи и здрави да са с децата, обаче тези дето са писали статията да вземат се гръмнат. "Гери Гунчева", " Пепи Бакърджиев"- написали им фамилните имена, а вместо собствено име - прякори.

Чест и уважение на всички БЪЛГАРИ, които имат по две деца.

Да са им живи и здрави дечицата, а на младото семейство много радост в очите. Харесвам ги и двамата!!! Злобни коментари=дребни душици

То на такива темерути и тиквеници, като този ще им се случи... :(

Ами хората действат, не седят да философстват по форумите!

Абе стига с това хейтърство,бе хора!Майката такава,бащата онакъв,детето не знам какво си-родило се е бебче,да е живо и здраво! Стига с тази омраза-какво ви пречат хората-живеят си живота,обичат се,работят - на вас с какво ви пречат? Май трудно сеи понася чуждото щастие!!

Тоя трихогастер всеки път е с едно такова особено поведение на екран...

Тия са?

Малко е трътлест и Леко набит е, Прилича на майка си Гергана,

И аз това си помислих:-) :-) :-)

този и милиони да ми дава не бих до изтраяла и минута, супер неприятен тип, а гласът му е направо отвърт

Еми да, ама завъртя супер мацката.

Това е любов, за всеки влак - пътници. Браво, че се реши Гергана на второ дете ! Дано са красиви като нея.

Типична снимка, да така изглеждат всички татковци като си видят детето за първи път. И точно в този момент разбират, че първото им дете е ужасно по-голямо.

И точно в този момент разбират, че първото им дете е... за щастие, много, нo не ужасно... по-голямо...

Честито на Бърборан!

Да са живи и здрави, засякох ги тази година в созопол бяха за няколко дни през септември с детенцето, много скромни и готини, и този Петър като журналист не го понасям, но иначе в живота явно е пич.

Къф пич бе, ела да го видиш как се разхожда в Южния, се едно го е реституирал... Пристигнат, поседат тука и нещо им става.

Не знам кой как се разхожда, но това ли те издразни най-много? Всеки може да си ходи както се чувства добре.

Голем праZ

иска да го задържи каталожката, ама левия бек Пепи се гъделичка с чужди мъже :D.

поздрави! това е изключителен успех! някоя" мис " да роди второ дете на същият съпруг си е постижение!

Да са живи и здрави бебето и майката, само се чудя какво е намерила Мис 2004 в този толкова нелицеприятен човек

Глупави коментари за бебе, гласът му е особено неприятен. Но да е живо и здраво бебето и да им носи само радост. Нищо негативно не може да бъде свързано с бебе.

е толкова неприятен, че заради него не гледам сутрин БТВ, а Хекимян не говори, а направо пее, как неможа да се научи да говори правилен български език

този само като му чуя гласа и веднага сменям каналите, много ми е неприятен

Стига бе, верно ли, това е страхотна новина, получиха ли поздравления от Тръмп, Путин, папата и Настрадин Ходжа ?

Арменския поп забрави :))

Да им е живо и здраво! Страхотни са!