Българките са втори по тютюнопушене след гренландките

Изследване показа, че Гренландия, България и Гърция са челната тройка по жени пушачки. Друго изследване твърди, че 10% от смъртните случаи са заради пушене.

Обратно в новината

Коментари - Българките са втори по тютюнопушене след гренландките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изследване - откъде дойде, от горно-долно ли , напишете поне както досега сте писали - британските учени или американските учени изследваха пушачките в над 100 страни в света и достигнаха до заключението, че българките заемат почетното второ място - не ми се вярва - в цяла западна европа вървят по улиците и пушат като съдрани жените - аз самият не съм пушач, но не виждам защо жените не трябва да пушат ако го искат - пушенето е вредно и нездравословно, но алкохолът и дрогата са наистина бичът на нашето съвремие

СМРАД! никога, ама никога не се заглеждам в жени дето пушат! гледам на тех се едно са духове... гнус ме е от смрадта дето излиза от устата им. пфу!

Ако вземеш и малко да пооправиш правописа ще ти пораснат крилца и ще ти светне кръгче около кратуната! Т.е. ще станеш херувимче хвъркато! :))))

То само от устата да беше , да се прежали човек !

Че за какво им е да спират?! Мазната и пореста кожа се оплесква яко с фон-дьо-тени. Очите се опушват със сиво-черни сенки, устата се издува с разни филъри, жълтите нокти се лакират с тъмен лак, а вмирисаните дрехи се опръскват обилно с някой парфюм а-ла-Кензо-Джънгъл, от който припадаш в несвяст. А, забравих - яко екстеншъни в редките косици. Иначе пазвата пълна и опъната, деформираните краци - в 10-сантиметрови кокили на платформи. Абе куул отвсякъде - даже и отзад (под клина гъзо яко е сцепен от евтина найлонова прашка). Ово е стандарт тук! Е, да не преувеличавам, не всички пушачки изглеждат по този начин:) Признавам:) Но пък си миришат на тУтУнджийки.

За съжаление не преувеличаваш, горе - долу си описал долнопробна тютюнджийка. ( президентшата е точно такъв пример).И тези, които поддържат идеална хигиена наистина намирисват нс тия цигари, които не знам какво им дават? И дрехи, и коси жестоко се осмърдяват. За състоянието на кожата няма да коментирам... Обикновено изглеждат поне 5-7 г. по- възрастни от поддържана непушачка на тяхната възраст. Собственик на завод за цигари, при вида на това, което се слага в тая отрова се отказал мигновено от цигарите, така че... Пушете си, по - надалече , а пък наглостта им да пушат в затворени пространства е върховна, няма начин да избягаш от тая смрад, дори да са отделни залите. Отврат някаква...

трябва да спрат. Аз съм жена и винаги ми е било отвратително как миришат пушачките около мен. Да не говорим за здравословните проблеми и че едно момиче/жена трябва да ухае хубаво, а не обратното!

На пушек си мирише. А пушеното месо мирише хубаво.

Да спрат да пушат ли? Вие още малко ще искате да си турят и забрадки май ...

Най-добре противогаз да си сложат! Кафа ми дойде вече да целувам пепелници, майна! Пък като ги скивам продавачките пред магазините да опъват махорките и... направо не мога! Бахти и жалката картинка, майна!