Учени: Дясната половина на леглото носи лошо настроение

Британски учени установиха, че дясната половина на леглото е по-лошата за здравето и в нея хората се събуждат по-зле отпочинали.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Дясната половина на леглото носи лошо настроение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може би на леглата да има стрелки за ляво и дясно , както имат и по два крана на мивката и банята - за топла и за студена вода. Направо пак се оак--а с това си изследване.

ami moeto kato e edinichno kakvo da pravya a

prosti u4eni

Колко е лесно само ляво и десно... Сякаш не може да се спи в средата на кревата... Направили анкетка и айде големо откритие...

Британски учени... се изпикаха.

мен пък винаги ме дразни всичко ляво

Само не разбрах коя е дясната страна: ако си в леглото по гръб е едно, но много хора спят по корем, ако единия спи по гръб а другия по корем ще се окажа, че или двамата спят в лявата част или и двамата са в дясната част. Предполагам поредната глупост. Ами аз съм левичар, може би за мен нещата са наобратно.

Тъкмо и на мен това ми беше първия въпрос "мое дясно или твое дясно" :-)

И аз така ... то ще се окаже, че на едните лявото им било дясно, а на други дясното - ляво и язък за високо-квалитетното им изследване. Ако пък е на английските учени - там съвсем нещата са наобратно, както волана им, така и всичкото им.

Да, позицията като легнеш по гръб - единият е вляво, другият вдясно. Но много лесно се оправя проблема, като този отдясно се завърти и легне с краката върху възглавницата - тогава добива лява позиция в леглото :)