Владо Николов стана баща за четвърти път

Бившият национал и президент на ВК Левски-София Владимир Николов стана баща за четвърти път.

Обратно в новината

Коментари - Владо Николов стана баща за четвърти път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този, а и медиите вече много преиграват... Това са много лични, семейни радости...

най-сетне и тримата братя си имат златна ябълка,честито, да е жива и здрава,много положителни емоции

честито и да сте живи и здрави.

Аз познавам точно такава двойка с 4 деца!!!

Честито! На тате любимката ще е, то е ясно. Живи и здрави всички!

Докато гледам рекламата за мебелите, в която участва Владо, съм си мислел дали е истина това, което се твърди в нея - трима или четирима. Сега сме убедени, че е истина. Браво! Да са живи и здрави децата и родителите им.

Честито! Да сте живи и здрави! Да Ви радват децата!

Браво Владо, ти си истински БЪЛГАРИН!!!

Никога не съм бил левскар, но Владо ме кефи! Да са живи, здрави и щастливи!

БРАВО И ЧЕСТИТО !!!

Браво! Честито на моите любимци! Не само спортисти достойни, но и чудесно семейство! След трите момчета,ето и Дария!Да е здрава, весела и щастлива, да й се радват всички!

Прекрасно семейство. Да са живи, здрави и щастливи!

Разбрахме ,че имаш американска диплома за "инжИнер", проблем с клавиатурата на компютъра, висока заплата и много дребна душица...........та в тази връзка - Деца имаш ли, че злобееш толкова срещу успял човек, който е баща на четири деца?

а ти защо смяташ че злобея - аз му се кефя :) . намирам подхода му за възпитание на детето му за много забавен, директен, и правилен. това че има четири деца не ме впечатлява особено - просто защото повечето хора краи мен имат по 3-4 деца. наскоро си купих къща и брокерката ми все разправяше за синовете си. оказа се че има петима сина. в един момент я питах - ти само синове ли имаш -и тя каза, не имам и четири дъщери. жена с висше образование - но ревностна католичка, която смята че е грях да се пази. един мои професор по компютри все разправяше истории за дъщеря си в час - оказа се че има шест дъщери - карал човека до мъжко :) сега ти злобееш ли че имам висока заплата, и че имам голямо семеиство? всъшност на мен ми е жал за всички които се възхищават на владо, защото това е нещо нормално да имаш толкова деца и да ги гледаш и да им се радваш. все едно да се въжхищаваш на някои че има топла вода или електричество вкъщи.

Въпроса беше ТИ дали имаш деца, а не брокерката ти и професора от университета? Приеми, че дипломи, заплати и къщи не впечатляват всеки. Ти си жалък, ако това е всичко което имаш.

Честито на Владо Николов, сбъдна и друга мечта да има момиченце. Нека всички бъдат живи и здрави!

Честита дъщеря! Бъдете живи и здрави!

Браво на това семейство! Пример за всички българи, страхуващи се да имат повече от едно дете. Да е живо и здраво 6-членното семейство.

всички български тарикати, които не желаят да имат повече от едно дете. както се гледа едно така се гледат и две. краиният продукт при едно е по-лош от при две, защото когато е едно се получава хилаво, лигаво егоистче.

Честита им радост! Да са живи и здрави!

ЧЕСТИТО! ДЕЦАТА СА НАЙ-ВАЖНОТО В ЕДНО СЕМЕЙСТВО... ТЕ СА БЛАГОСЛОВЕНИЕ! РАДОСТ И МНОГО ТРУД, НО СМИСЛЕН!

Браво!Българско семейство за пример!Сърдечно им желая здраве и дълъг живот!

Честито!!! Да им е жива и здрава, да ги радва! Ето една новина, която ме накара да се усмихна!

Не бил подскочил от радост??? Ама съседът ти ли направи бебето или ти самия?! Ццц, всеки мъж се прави на голямата работа и спец в леглото, пък после "въх, кво стана".

... тя не била подскочила, бе... тои подскачаааааааа достатъчно...

Тъкмо си казах-браво!Нито един минус.Всички са задружни в добрата новина,и по-надолу видях пак някакво заяждане,минуси,глупави коментари.Какво ви става,бе,хора?!Родило се е още едно дете на достоѝни българи.Какво има да делите вие и да коментирате?Казва се само едно голямо Честито!!

Честито!Всички вие да сте здрави и много късмет!Умните и успешни българи трябва да имат по 5 деца средно!Умни хора и трябват на тая държава!!

Честито! На цялото семейство пожелавам здраве и щастие! Да са все така сплотени!

Честито! Да сте живи и здрави цялото семейство!

Честито! Това е чудо! Здраве, щастие, благословени да сте! Геройство за мама!

4ESTITA RADOST DA E ZDRAVA MALKATA DARIA BADETE ZDRAVI TSIALOTO SEMEISTVO

Повечето новини в тази рубрика ме карат да псувам... От доста време мога дакажа нещо позитивно. Браво Владо, да са ти живи и здрави. Истинси човек, за разлика от Златки, Николети, Кучкови и разни подобни маймуни.

Браво Владо, Браво. В Спорта беше "Марка" и като БАЩА си пак "Марка". Спечелил си и ще печелиш пари - ще ги споделиш с Децата си. На Владо се казва Българин и Баща. Ако решиш може и 5-то да си имаш. И него ще отгледаш.

КОГАТО СИ ЗЛОБЕН,ЗАВИСТЛИВ И НЕКАДЪРЕН Е МНОГО ПОДТИСКАЩО. МИ СТАНИ И ТИ РИТНИТОПКОВЕЦ / НО СИ СВЕТЛИННИ ГОДИНИ НАЗАД ОТ СТОЙЧКОВ/ ИЛИ ХВЪРЛИТОПКОВЕЦ,НО ВЛАДО Е ГЕНИАЛЕН.А ВИЕ НИТО КАДЪРНИ ИНЖЕНЕРИ МИТО ЕЛИТНИ СПОРТИСТИ. ПРОСТО СТЕ ОТ ЧАЛГАРИСТАН ВЕРОЯТНО МИЯЧИ В ЛОНДОН. ЗАТОВА ЗАТВОРЕТЕ СИ УСТАТА ЩОМ НЕ СТАВАТЕ И ЗА РОДИТЕЛИ. ЕЙ,ЧЕ ИЗМЕТ ЗАВИСТЛИВА ЖИВЕЕ В БУЛГАРИСТАН.

първо съм леко объркан, какво не ти харесва в това което написах как владо николов възпитава сина си. каквото чух, това и написах - честно казано не виждам нищо лошо в това което владо николов казва на сина си - просто го намирам за забавно. тои и семеиството му са ми симпатични. а и - инжинер съм и изкарвам повече пари от владо николов.

верно ли си инжИнер?! щото аз пък съм инженер :)

Браво Владооо!!!

Браво Владо браво Има, да сте живи здрави и щасливи! Радостна новина и всички нормални хора се радват, само пед_расите "spiritus malum" и "йовиги" се чудят от къде изсмучат някой екскремет:)) Да живее България!

вървя си аз из мола и ставам и пред мен владо николов със семейството - доста са дълги с жена му и с три деца е трудно да ги пропуснеш. И ставам свидетел на мила семейна сцена.Владо Николов съветва големия си син за жените конкретно за някое момиче: Остави я не се занимавай с нея. Ти тичаш след нея, а тя ходи да си върти гъза там при батковците. Я питай майка си така ли прави, когато ме няма.

аиде сега тези които са написали минуси да ми обяснят защо ми пишат минуси.

Ами аз ще ти кажа защо съм ти писала минус. Първо защото си неграмотен, дори и да ти се плюе по някого би трябвало да му пишеш имената с главна буква. Второ, защото си злобен, със сигурност всичко това, което пишеш не е вярно. Твърде интелигентен е Владо за да каже такива неща. Просто се чудя откъде извира толкова злоба, но ................простаците няма какво друго да изнамерят освен простотия.

и голямо браво на това семейство и най-вече на мама !

Да са здрави и много щастливи! Симпатично семейство,сега щастието е пълно с малката принцеса!Браво на майката,но и на таткото,че е играл и печелил за семейството си,а не като други,да си пръскат парите по чалгаджийки и манекенки!

Кадърния си е кадърен във всяка професия.Некадърния не става за нищо, нито за инженер,нито за спортист.

Честито на щастливото семейство! Браво на Мая!Това е истинска българка, не е някоя разглезена кифла!

Дар Божи, момиченце Дария, да е честита на щастливите родители, здраве и дълъг живот на всички в семейството!

Честито ! Браво на Вас ! ! Много , много здраве и късмет !

Скоро ромите ще започнат да се бунтуват, че ще ги претопят и че не искат да плащат детски издръжки на малцинствата, които само се е.ът!

Поздравления от сърце ! Прекрасно Българско семейство , което дава добър пример . Да им е светло и шарено :))) Със здраве !

Ама да бяха инженери, не футболисти...

lu4ka

Тъпана*р

Браво.Да са живи и здрави.Това се казва хубаво семейство

Тоя като заек бе ;-)

Ми вместо да тряска ялови рускини и други СССРки брънтии... хванал плодна българка... :)))) В казармата като бях средностатистическия манго на 18 имаше вече по две, така че 4ри нищо не е :)))))

С това хубаво семейство ни запознава рекламата, но има толкова топлина в него, че си казваш:"Дано да има повече като тях". Честито и да ви е жива е здрава малката принцеса.

Честито!Дай боже да има повече такива хубави български семейства!

Честито! Да са живи и здрави всички!

Честито!Бъдете благословени.

Честито! От такива положителни новини имаме нужда! Да са живи и здрави! Малката принцеса много радост и щастие да ви донесе!