Кралица Елизабет II навърши 91 в отлична форма

Британската кралица Елизабет Втора днес навърши 91 години. Над 100 топовни салюти известиха събитието в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Кралица Елизабет II навърши 91 в отлична форма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И от нашта опшнос и сичите чаавета от општежитята! Скору ше доем да й го частитим литчно разбиаш ли. Аде хайрлия да е и да пучерпи, да не се стиска и ша й глеаме на любоф.

Чух един майтап за нея, ама си е баш вярно де: тя била най-несполучливия монарх в историята на целия сват, защото в началото на властването си е управлявала половината свят, а в края - половин остров. Иначе - дай боже всекиму такова дълголетие и здраве.

18 годишната Елизабет е 100 пъти по-красива от 18 годишната Даяна Спенсър и 18 годишната Катрин Мидълтън

TIREX

ще го отпразнува като пикай права от терасата на двореца...

Защото нищо не сплотява нацията по-добре от 91 годишна баба с нулево значение за политиката :)

Посредствена личност, дарена с власт. Никаква мисъл, идея, призив, дела, насочени към благоденствието на хората или поне на англичаните няма да останат след нея. Само това, че у властвала най-дълго. Огромно количество власт без никакво качество. Това не се учи - или си личност, или мижитурка, пък макар и с корона. Синът и е същия. Дойде на официално посещение в България и не се срещна с никого от българските държавни ръководители. Срещна се с циганите в Столипиново и отлетя обратно в Англия. Темерут като макя си.

Аз като гледам, ще надхвърли 100-те години. Да е жива и здрава. Дано надживее Чарлз, той е отявлен поддръжник на мюсюлманите.

Хитра. Търпелива. Подготвя Уйлям. Дърпа конците на Империята. Радетелка за БРЕКСИТ.

Е, как няма да е в отлична форма? Те паразитите по принцип са най- устойчивите организми. Има кой да прави всичко вместо нея, да мисли вместо нея, да я обгрижва по всясасъв начин, а тя само да си живурка безгрижно до 100 и повече години.

сега ми се изясни защо българите и те живеят толкова дълго,щото са паразити

Добро обгрижване, има специална прислужница, която обува новите обувки, за да ги поразтъпче преди бабата, да не би да ѝ направят мазоли.

Така е, кралицата е много популярна. Носят се разни слухове, но хората я пбичат. По едно време беше издразнила много поданиците си, че беше показала радост и облекчение, като умря Даяна. Ама горе-доле след това пазеше поведение и хората се успокоиха. Знам рептилските слухове, но грозната истина е, че ако тя умре, то Чарлз ше требе да бъде крал, а това ужасява секи британец. Чарлз по некви причини е недолюбван, за разлика от майка си. Хората просто не го одобряват и го смятат за разглезен развейпрах. Гомятама маса хора също така яростно го осъждат и още не са му простили за Даяна. Отнасял се е отвратително с нея и то на публични места, и е докуметирано, и хората са му бесни. Бог да пази кралицата, щото Чарлз не е това, което хората искат. Дай боже, тя да поживее толкова, че тя да го погребе, а не той нея, че другия вариянт е направо ужасяващ. За Чарлз се разказват ужасяващи истории, чула съм една, че един ден се разглевил, че тя живее дълго, и крещял по нея да умре, защото за него нямало да остане време....и го е направил публично, в голяма тържествена зала, пълна с хора, и е крещял с пълна сила, та се е наложило да го отведат и да го мирясат малко. Всички знаят козните му как да я накара да се откаже от престола и да му даде властта, той е опитвал много пъти, а тя упорито отказва да му даде властта. Браво на тая смела жена! Ако Чарлз е на власт, Британия ше има лоши и трудни моменти - той е психопат!

Преведено на нормален език означава:1. Може да се храни по-малко,2.Съответно да се освобождава от изяденото( вероятно с помощта на лекарства), 3. Прекарва повечето време в леглото, 4. Ежедневен лекарски надзор, 5. Има екип, която я подготвя за публични изяви, за да не излага Велика Британия, 6. Алкохол - вероятно не поради лекарска забрана. А тук една българка навърши 100 години с мотика в ръка , пък никой не я спомена в дир-а.

papion

Майка й почина на 101 г., тя пък защо да не я надмине, морна вода не е пила, дето се вика.

А вие от Дир сте смешници, при това големи. Вчера не написахте нито дума, за жертвите през Априлското възстание, на Кралицата рожденият ден не забравихте.

Да е жива и здрава!

Abu Talib

Да е жива и здрава и да радва поданиците си още дълги години.

ТВА Е ОТ УРАНА ВЪВ ВОДАТА :))