Мъжете си слагат ботокс за скок в кариерата

Все повече мъже стават привърженици на изглаждащия бръчките ботокс, за да преодолеят ширещата се възрастова дискриминация в службата, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Мъжете си слагат ботокс за скок в кариерата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си го турят с метър и половина по-надолу, кариерата ще е по-бърза. Винаги се питам, защо шефовете си имат дашни и пищни секретарки, а шефките да си нямат такива "ерудирани" мъже около себе си? Само да не гледат Нина Добрев и Златка без грим - тогава и ботокс, и ботекс, и гетинакс, и дори церезит или дунапрен няма да им помогне, ха-ха.

Трудно е да се възприеме, че и мъжете се подлагат на разкрасяващи процедури.Но това е ФАКТ!!

Няма само женичките да се тунинговат до киборги най-ново поколение - пластмасов задник, пластмасови цици, скули, изкуствени мигли, лещи, екстеншъни, зъбни имплантанти, фасети, перуки, ноктопластика, ала-бала. И разбира се - много вакса! А за мъжете какво остава - само стероидите, ама докато Илон Мъск измисли как точно да ни подменя другите чаркове, от толкова стероид - бръмбърците и джигерът и душата отиват зян!

"мъжете"в сферата на изкуствата и модата все обратнорезбовани а в правото, бизнеса бързо забогатели от мошенник нагоре-поне у нас е така.Та няма нищо чудно да се "ботоксират"-всичко мъжко им е чуждо.

Точно си мислех, че освен гримьорчета и фризьорчета , разни и някакви маниакално заблудени по външността си образи се бодат. Важното е да се харесват, на някои професията им го налага...