Дъщерята на Рамацоти влюбена до уши

Бившата съпруга на Ерос Рамацоти Мишел Хунцикер разказа за любовта на 20-годишната им дъщеря Аурора.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Рамацоти влюбена до уши | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е събитие човек да се влюби. по-скоро е събитие човек да не се поддаде и да не е влюбен. голяма новина, няма що.

ГофреТо, "лашкай" наред!

Потресающа, са няма да мога да заспя 2 нощи поне.пък и мамчето веднага го отрязъла , нама се женят. Дано поне и е порнал химена качествено.

Говедо ако е внимателен ще удари джакпота. И момето не е лошо, а и с такъв тъст си е удар в десетката.

Гофредо?! Нищо друго няма да кажа...

Майка й и баща й са са в пъти по-красиви от нея. Поне за мен.

на госпожата, а и на 40 изглежда като на 50. Бащата беше красив и все още чаровен и днес. Детенцето не е взело нищо от тате.

Ако видите широката усмивка на мама Мишел, непременно ще се влюбите в нея. Тя е супер модел и актриса, има втори брак с модния бос Трусарди.

Колко хубаво, колко вълнуващо, колко се радвам, каква позитивна новина. Днес ще пия едно виски за късмета им и ще спя като младенец. Благодаря на журналята

И мен трябва ли ме вълнуват мераците на някаква загоряла п.икла? Да си разтваря п.у..тката там и това е. Без да оповестява всички....

новина е изключително информативна и интелектуално извисяваща...

Дъщерята на Рамацоти е типична италианска грозотийка. А по каква причина е обект на статия просто не знам- може би щото е дъщерята на Рамацоти и баста.

Моят фаворит е мама и.

и аз съм навит на майката повече ;)

Няма да уточнявате докъде точно е влюбена, може и да е до другаде, вас какво ви засяга? Мамата да я посвети в някои тънкости, които явно само тя владее засега. Даже да й ги покаже - още може. Да поканят любимото Говедо и да го почват.

Как е формулирана и написана(преведена) статията! Изумително...стажантите са ви в 5 клас? Достойно за ревю на булеварден роман от средата на миналия век.Захаросано, блудкаво - отврат

Той Рамацоти беше написал в биографията си що за птица е Мишел Хунцикер (с която се разведоха), въпреки това продължаваше да я обича.

почва да го заточва! Момето явно, много е зажадняло!?