Никол Шерцингер се завърна у дома

Хубавицата, родена преди 38 години в Хонолулу, отново се завърна в Хаваи.

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер се завърна у дома | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чи тя значи била ут Аскуу, Крио пуле или Малйево? Виж ти, нйе знайхми, чйи наши момичи!

link

Секс за Шерцингера.

Дай Боже такива "баби", всекиму! :)

украински корени, а руски, точно за това в пълното й име присътства и името Прасковья - чисто руско име.

Ха ха ха!!! И ти си толкова сведущ по въпроса, че чак нема накъде. Чети ,бе профан!

Шерцингер филипинска или украйнска фамилия е, че не разбрах?

Е как да разбереш като си Тъп...

И сега какво да направим, като прочетохме тази "новина"? Хоро ли да друснем, всенародни веселия ли да организираме?

Земам та Бравус за сценарис

Думата жиголо, драги кретени, означава мъж, който се продава на богати жени за секс. Жиголото не подбира, стари, млади, руси, черни, дебели, слаби... Важното е да са богати и да си плащат за употребата на младото месо. Такаааа - айде сега фактите: Серина, Маша, Никол - вижте списъка Форбс на най-богатите жени и ще намерите тези трите в първата 50-ица, като Никол е най-"бедната" от тях, със "само" 180 млн долара имоти и банкови сметки. Ееее, сега пак ли се чудите на наш Григор? Ами, той живее в Монако, радва се на ласките на споменатите по-горе и си увелечава колекцията от "дребни" подаръци - днес Ламборджини, утре Порше, някоя яхтичка... Скоро и самолетче ще има за играчка. Спортист, млад красавец, с данни на елитен жиголо... А вие си живуркайте в панелното гето и плюйте! Може пък да ви олекне?

Да ти повръщам върху лицето.

Право е момчето. това у спорта всички яко зобят от там много требе да разходват. Тая Серината бременна е най-грозното нещо,което окото ми е виждало. А пък по времето на соца ни водеха и в кравеферми и в свинеферми. толкова грозно нещо кат Серината,нема се роди скоро второ на света.Тя спокойно може да кандидатства,за най-грозната жена на света.Ако от толкоз зоб е още жена.то и на жена не мяза ама айде. Обаче тя намерила тъпкач и то млад и то бял. Значи тъпкача пие сто виагри слага превръзка на очите и действа Кво да праиш работа. Та така. Всичко което е написал човекот е верно. Инак Никол и Гришо са две различни вселени. Свързва ги само якото ........не.

Ами Гришко си е малко наивен.Защо ли му трябваше да води Николката в БГ,че и да се запознава с роднините?!Тя направи ли това за него?!Осъзнай се,Гришо!Жени много,спортът е един!

тази кака с милиони издържа това момченце и той си върви под свирката й.

Тоше, батка, що не идеш да му строшиш главата в банята, та да ти олекне?!?

Туй маце голямо пич..е :)

Друго ако не, на Гришо шансовете за президент на европейска България нараснаха неимоверно. И те така ............................... !!!

Тодоре, ти на колко си бе идиоте? На 5 годинки ли си че жена на 38 да ти е баба.

Виждат се кадри от Ибиса. Искам да попитам Никол като е била в Ибиса наИбалали се е?

И аз съм против за голяма разлика в готините и от мъжка и от женска страна. Но да сравниш тази мацка (Никол) с баба...пич нещо не си наред.

Ама натириха ли я, кво?

Прощавайте за невежеството, коя беше Николинка ?

Радев, не са ти ясни нещата! Ходи да затваряш буркани за зимъска!

"... се завърна у дома". Отново в Столипиново?

Дъл на Гришката най-сетне му доди акъля и да нагони таа пачавретина.

Тук, на Скобелева майка, има едно цигане - досущ като Николката...

Абе хубава е, ама стига суета, семейство, деца, кога ? После да не пише като Наоми онзи ден - само за деца мисля. На 46 г. ...

Мале , тая колко смески има в родословното си дърво?

"Улична превъзходна"...

Завинаги ли? Или просто на разходка и това трябва да е новина? Ще доживеем ли да има новина свързана с РАБОТАТА и ? Певица ли беше ?

Важното е да има някакви "новини";) Поне днес не видях да пише за английското кралско семейство, но скоро и за тях ще има, все пак сме колония.

Дай им време. Ако дойде една конкретна редакторка, скоро може да научим марката на памперсите на щерката на Уилям и Кейт.

Еми като си толкова любознателен ,отвори в Ю тюб и виж достатъчно материали свързани с РАБОТАТА и. А ти кой беше ,бе Владко?