Хали Бери с нова гола снимка: ”Това е свободата”

Носителката на "Оскар" Хали Бери зарадва феновете си с пореден еротичен кадър.

Обратно в новината

Коментари - Хали Бери с нова гола снимка: ”Това е свободата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да й гледаш "голите" снимки си е "Безстрашие"!

абе тука само над*рвени пенсионери ли коментират. Холи Бери надали знае каде се намира Б-я, боли я за ваще коментари лъхащи на човек като начин на мислене от Османското подтисничество по тези земи :)))))

наш па колко ме боли холи бери дали я боли за "Б-я" и дали знае къде се намира!!! холи бери знае къде се намират: пластичният хирург, масажистът, гримьорката, фризьорката и рекламодателите. не видех коментар, предназначен за нея лично. лични мнения и заяжданици с останалите - това е. в твоя лично мнение не видех ;)

Ха-ха :) ДДРОнчо, думичката, дефинираща публичното "артистично" съвокупление е забранена, баце... :))))

Ха-ха, явно е така, глупостите обаче за жалост не са :):):) Явно логиката не е вярна, щом от голи снимки се получава свобода, но от по-голяма степен на голото тяло - пА/Орно не се получава по-голяма степен на свобода :):):) Винаги има начин да си изкажеш мислите с такива думи, че на да не ти скрият коментара!

ЗАЩО ХОЛИ ПРАВИ ТОВА КОЕТО ПРАВИ ? ... АМИ ЛЕЛКИТЕ И ЧИЧКОВЦИТЕ НА НАША ВЪЗРАСТ ИМАТ ИСТИНСКИ ПАРИЧКИ И СА ДОБРИ КЛИЕНТИ :))) .. ЗАТОВА ПРОИЗВОДИТЕЛИ ПООЩРЯВАТ ВСЕКИ АКТ КОЙТО ВЪЗБУЖДА ПОТЕНЦИАЛНИЯ КУПУВАЧ С ПАРИЧКИ :))

До визията на Джулия Робъртс, но онази още не се е съблякла съвсем, значи и то предстои. Давайте, момичета, сега му е времето, като за последно.

Плътският човек е враждебен на Бога. Затова от масовите масонки медии се проповядва пошлост, беззаконие (силният определя правилата), култ към тленната плът, гордост, суета и страсти като антипод на вечните и абсолютни Божии морални стандарти. Но колко му остава на този плътски свят с неговата безсмислена гордост, суета и страсти? Горделивите ще бъдат унизени защото там където има гордост няма любов и истина, които заедно със свободната воля са основни принцип на вечният живот. Само Господ може да осмисли живота на човека по съвършен начин. Ние сме създадени да бъдем светии на Господа. Смисълът на човешкият живот е искрена по детски вяра и любов към Бога, и послушание на Неговата свята воля, за да пребъдва човека през вечността в мир, любов, истина, радост, смисъл и хармония и да изследва и споделя чудесата на Господа. Така човек неограничен от времето и тленното може да се развива в положителна посока сред красота и хармония каквато око не е видяла и на ум не е дошла. Така нашите усилия и постижения никога няма да се изгубят.

в началото на деня :-)

Това ли е свободата? Да се щураш само по дантела на широка поляна? Да кършиш загадъчни стойки зад полупрозрачно раирано препятствие, показвайки форми, предназначени единствено за тясната аудитория на този, който след малко ште оноди? Свободата е след повече от половин век живот да мислиш главно с оная си работа? Свободата е да издигнеш духа си над тези плътски, пошли, американски простотии и да им се надсмиваш отвисоко, реейки се в света на победата над консуматорския, материалистичен строй на днешния златен телец.

Това е свободата, свободен дух, в свободно тяло расте

Да, да! Лозунги от Спартакиадата...

Колкото повече подчиняваш тялото си, толкова по-свободен е духът ти.

Има хора, които сме на Вашето мнение :-) Сигурно дори повечето от хората мислим така

Алооо.... дира...сложете си очила, с бельо е жената ,не е гола, но си я бива на тези години, още не е за изхвърляне !

Точно. Ясно видях гащи и сутиен.

Ярък пример за ефекта на отвързаното куче.

Аз пък ще направя 55 през лятото и ще и се обадя. Мисля си че става за такива като мен. Щото 40 годишните едва ли ги интересува какво има зад стъклото.

Толкова неадекватни и безсмислени коментари скоро не бях чела! Според мен снимките са естетически издържани, няма вулгарност и са наслада за окото, за разлика от тези на нашите чалгаджийки и плейтмейтки, които демонстрират надути джуки и цици. Дай боже всички жени да изглеждат и остаряват по този начин.

"Това е свободата" - "Снимка зад решетките"

ах, да и го шмугна в подстригания храст

Това не е гола снимка, а фантазия на залязваща зомби!

колко шум и простотия за едно голо човешко тяло, какво ненормално има в това? Вие малоумници не знаете ли че скромността в християнството както и исляма са създадени с една единствена цел - контрол над жените и тяхната свобода. Т.н. slut shaming е също произхожда от тези гнусни религиозни секти.

Само така , никаква скромност и благоприличие няма да се излагате я. Само свобода, безстрашие и купон - демек всяка жена парцал от гледна точка на мъжете. Давай душо напред към светлото бъдеще, далече ще стигнеш и много щастлива ще бъдеш.

С годините животът престава да бъде загадка...а жените стават патетични и започват да будят съжаление.

Животът винаги е бил загадка - така непостоянен, така крехък и несигурен. Хората - също! А патосът, въодушевлението обикновено съпътстват всяко ново начало.

С годините жените си оставаме жени, а мъжете виете на умряло около падналите си самолети. Само разминаването ви с действителността не ви позволява да видите руините си, със щедро изтъпанчени тумбаци в огледалото, вместо змейовете, на които се прехласвате в огледа лото. Като се добави и пиячката, в която нямате мярка, картинката е доста покъртителна. Впрочем тук пишат предимно пубери с единствена радост порното, както и тия с малките самолети, затова не си струва да се хабим даже да им се присмиваме.

Трудно е да бъдеш жена, още повече с типично женското да се приема желаното за действително. Не се усетихте как ви изиграха, внушавайки ви, че едва ли не мъжът е създаден , за да ви обслужва и задоволява капризите,а е тъкмо обратното. Затова ходите неоправени и нервни, и раждате извънбрачни деца, без да осъзнавате на каква манипулция сте жертва.

не ми е много ясно за какво ги плещите тези глупости снимката е МНОГО добра

Плещят защото носят бремето на хилядолетие и нещо неуспешна интеграция на един бял континент, населен с културни и възпитани хора. Защото с чалга и ракия се стига дотам, само да изкараш на показ комплексите си.

Одръте и този димоотвод...

Бахти млечната жлеза извади кака Бери!

Това е щот Хали Бери яде много годжи бери

Е каква извади - пластмасова, петстин кубика....

Ако свободата е това - да се разголваме по таблоидите, - много лесно става.

..де хой, де!...

Хали, Халииии, изпята е и твоята. И шушумурката да си облещиш на голям екран, пак трудно ще привлечеш публика. Квот било, било, почвай да пишеш мемоари.

Дедо, твоята е изпята, точно на тази възраст и в тази форма се чук перфектно...

Дядото

Като поомекне като мушмула, да не ти убива?

Както казваше един мой познат работодател и ценител на женската красота за една подобна красавица: "Ще ѝ плащам дори без да работи, стига само да ходи около мен, докато съм на работа!"

Дир-а, и петдесет минуса да ми сложите - няма да промените истинността на поста ми. Кисело ви е гроздето... Факт е, че въобще не сте разбрали смисъла на новината и сте я поднесли точно на 180 градуса, опошлявайки я брутално. Въобще асимилирате ли написаното или кво ви пука кво ви пишат тука разни с бол време... утре ще осерете следваща статия. Дерзайте!

Събличането опошлява каузата. На какъв език да ти го напиша?

Какво събличане, човече? Ти си като във вица - отива войник на психолог, психологът му рисува последователно кръг, триъгълник и квадрат и го пита какво е това; всеки път войникът отговаря: "Гола жена!". - Ооо, вие сте извратен - констатира психологът. - Хубава работа - възмущава се войничето - аз съм бил извратен?! Да не би аз да ги нарисувах всичките тези голи жени тука! Та така и със "снимката" на Хали Бери - имаме красиво очертан женски силует, вероятно на Хали, но не може да се твърди със сигурност. Имаме параван, има бели и черни ивици. Има някакво неясно послание може би. И във всичко това вие виждате - предизвикателно разсъблечена бабичка! Нелепо е!

Е това българската журналистика е толкова зле, че дори и чужди статии интерпретира със задника си и информацията стига до читателя обърната на 80 градуса. Всъщност Хали Бери е сложила тази снимка в чест на Нина Симон и борбата й срещу расизма, продължила през целия й живот. Снимката, макар и актова, е с послание и зад стъклена преграда и си е една актова фотография, в която няма и грам пошлост. Но тук новината е поднесена със споменаване, че написаното под снимката са думи на Нина Симон и нищо повече. А цялата статия е написана внушавайки на читателя, че Хали Бери просто се е пльоснала гола, защото нещо я сърби. И естествено следват пошлите коментари. Еее, то бива, бива, ама кой ви дава тия дипломи. Иначе минавате за журналисти! Срам за гилдията.

От написаното си личи , че си интелигентен . Напиши го по-направо тогава - сърбеж с кауза.

И каква е разликата каква е снимката, зад какво е направена и как е " интерпретирана" спрямо " борбата" на Нина Симон". Ти си фукльо, който иска да се покаже и търси под вола теле да критикува. И все пак странен начин за борба с расизма на тези двете- като си показват голите задници и предници. Е, не го приемам, защото ми напомня нещо друго. А, и виж си опресни знанията за ъглите и обръщането на посоките.

И то сериозна в начина на изразяване. Голотата сама по себе си не е нещо срамно, всички се раждаме голи, къпем се голи, голи сме под дрехите. Голотата става неприемлива и пошла, когато се излага по грозен и агресивен начин. По същия начин, по който съвкуплението и половите органи, т.е. източникът на нов живот, се превръща в обидна дума, бидейки извращавана естествената им фукнция.

Много точно казано.

не си прав. този, които е писал статията е събирал мъдростта на редица поколения. ето например преди 100 годинини тази снимка спокоино би могла да се нарече гола

Ух как ми се иска да я жулна ....

Убаво мангале.

1.Снимката е зад параван. 2.Има дрехи по тялото - бикини и горнище. По логиката на този журналист от статията, всяка една снимка на всеки един човек с дрехи е гола. /в крайна сметка, всички под дрехите сме чисто голи/

шест пруста на десният крак има

От досегашните й изпълнения в последните месеци, си мислех, че яко си го търси, но вече си давам сметка, че не търси, а крещи за х-й!

Че върви и помогни да спре да крещи за ....