Ратайковски с прозрачен тоалет на червения килим

Кан е мястото за старлетките, които искат да пробият с фриволни снимки за фотографите край Лазурния бряг.

Обратно в новината

Коментари - Ратайковски с прозрачен тоалет на червения килим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С риск от затрупването с камъните- коя е тази?

Поредната мераклия за няколко долара повече:)))

Robin Thicke - Blurred Lines (frank krux house remix)

РатаТуйКовски изкърти тъпомера....отново.....ато всяка една пикла в поредното американско Фрийк шоу....А ревахте от комунизма....На ви сега....утре вашата дъщеря ще е там по гол здник.....И аз пак ще коментирам....просто защото нямам дъщеря....Хахахахаха......

И като коментираш та какво? Ще и накривиш капата на Емили :)

От репликата ти личи, че коментара ми е бил напразен....Въобще ми е през клавиатурата за РатаТуйКовски.....За съвсем друго нещо иде реч....В училище си научила да четеш и пишеш ( явно ), но не и да разбираш това което четеш....и пишеш.....Остани със здраве , Донке.....

Емили нарайтакова ли ви го ? На мене да!

Бил съм с много подобна жена. Проститутка. На 23 години. Приличат си много, и в лице и в тяло. Само ще ви кажа, че е божествено да си с толкова красива жена. Заслужава си всеки лев който дадох, а я наех за цяла нощ. КЕФА ЦЕНА НЯМА, момичета и момчета :))))

баце в твоя случай, какато много си го закъсал, не е нужно да споделяш всичките си мокри сънища... всяка която ти пусне , кога за пари кога за ей така време да й минава, ще ти се стори като тази от снимките :))) сигурно си много зле за да си плащаш за с.е.к.с :))) а най-вероятно си доста повече от много зле , щото и кинти сигурно немаш да си плащаш :))) само дращиш по форумите и зяпаш снимки ...

Иди в сайта Ало.бг и потърси в раздел "Ескорт" жена на име Никол. Онази с плюшеното мече, че има няколко с това име :))) Приятелю селски беК, ще ти кажа и още нещо, от мен да го знаеш. Истинско вълшебство е да те докосва, целува и прави любов с теб такава жена. То не е просто секс, то е УСЕЩАНЕ ЗА ЖЕНА. Пожелавам ти да го преживееш някога

любеници? пък аз виждам само краставици.

Яяяя, какви дълги ц.ци....

ПОткенски раОти .

свлечен задник, увиснали цици, козметика и фотошоп

Изгарям от желание да видя до каква се събуждаш всяка сутрин!

До някоя от двете си ръце :)))

Ек тва човека е много лицемерно животно. Кой не ще да го боцне тва девойче е да си го кажем - чист педал. Джуките и кви били, циците и кви били...Кво значение има правени ли са. То и Ферарито е правено от човек, ма всеки иска да се намести в едно! Хич не ми дреме к...ва ли е! Изглежда супер! За "големите ценители" има Джулия Робъртс и сие. За нас непретенциозните тва е секси!

Тази е известна с това, че винаги е гола. А е хубава иначе - според мен и без да е без дрехи, пак ще хваща око. Кому е нужно постоянно да е разсъблечена ?!?!

най-лесния начин за придобиване на известност е полу гола постоянно из жълтата преса . после по-лесно капитализира известността си . това е , всичко е за пари . иначе да се разъблича постоянно пред хора си има и медицински термин , както има и медицински термин за постоянно гледане на снимки/клипове с разсъблечени жени :)))

Емили, ах Емилиииии! Нататък се самоцензурирам :))))

Тая отдавна искам да ми стане ратайка...

Тена ако е естествен е малцинствен.

не е циганка ,от факултето е

Мяза на Митко Цонев, Бог да го прости, на щерката таз "мома".

А на щерката, на Митко Цонев, не би й простил?

Напротив, напротив! Не съм екстремист. Прощавам им и на двете!

Ратайковски да не е някое наше момиче ратайче?

Само Микъ Стоичкова е от наШте.

ОБЗАЛАГАМ СЕ,ЧЕ ТАЗИ Е ДЕВИЦА.... В УШИТЕ!!!

... а аз за същото... за дърева, например...

Трябваше нежно, с две пръстчета, да разтвори джанката пред многобройните фенове.

А по-грубо и направо да вади карантията на показ?

Олабих напрежението, баси!

Еваларка ти бичим! Сериозен си :)

Коя е тая,бе!?Световно неизвестна кифла!Светулка-за една нощ!

Щеше да е новина, ако не беше прозрачен. Едно не ми е ясно, кой ги кани тези к...ви на филмов фестивал и то от такъв ранг? Какво общо имат с киното тези фльорци? Единственото което ми идва на ум, е че са поканени там да забавляват и предлагат услугите си на богатите чичковци.

сам си отговаряш :D

Щото е модел,актриса и активист.Така се е представила.Явно има няколко епизодични ролички ,но мечтае за голямото кино.А относно пищните форми друг път .Добре,че е пластичната хирургия.Има достатъчно снимки нейни снимки колко плоска е била преди операциите.Висока и плоска като момче.Както и в устните доста е пипната.Но не е .урва майка и баща й са някакви професори по психоанализа или психиатрия(не помня точно) _много красиви и образовани.А тя си е най -обикновена ексхибиционистка.Не знам дали ще успее да пробие в голямото кино.Но в момента е нейното време.

само не разбрах какво пречи това, че родителите й са професори на това че тя (да) е .урва?!

Но нея със сигурност ще я напробиват коджа...